Mivel be sem kötötted, megkérdezhetem mi az eladás oka? (Netán akciós volt a kinti Media Markt-ban?)
[/quote]
úgy őszintén, neked is mi a franc közöd van hozzá, mint a sok éhenkórász bugrisnak, hol, miért mennyiért?
Ha szürke eladó is, akkor is olcsóbban adja mint idehaza, egyébként közötök! Amikor ti adjátok a fosotokat milliárdokért, ez persze rendbe van!
Annyira paraszt tud lenni 1-2 tudálékos fosfej, azt hiszi mert párszor hozzá szólt, akkor már akkora nagy penge, azt hiszem senkinek semmi köze hozzá hogy miért, mennyiért, és hogy adja el, akinek nem kell kussol, vagy takarodik oda vonyítani, ahol lehet!
Úgy tudom semmilyen megkötés nincs az eladás során, ezért a nagypofájú közönség elkussolhat!
Semmi közöm az eladásra kínált termékhez, sem annak védelméhez, de ezt a sok beugatós büdös bunkóból már kezd elegem lenni!
Akkor amikor ők adnak el ócska két forintot érő szart, és valaki esetleg netalán szól azért hogy az a rozsdás fos talán olcsóbban is elkelne, akkor jön a részükről a parasztgyalázás, de ha más árul valamit, rögtön be bírnak ugatni!
Majd ha akkor ha a szabályzat kimondja, hogy ezeket, ilyen feltétellel nem lehet eladni, mert a szarzacskók szemét csípi, akkor szerintem nem fognak ilyen hirdetések megjelenni!
Addig amíg ez nem lesz szabályzatba addig a foshengerek kussoljanak, zabáljanak puffadásig káposztát, és maradjanak csöndben!
Mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyt!
[/quote]
Köszönjük magasröptű gondolataidat! Mielőtt leírtad ezt, azért elolvashattad volna az admin és moderátor közleményeket (amely egyébként a szabályzatot érintő változásokat is taglalja, a szabályzatban leírtak szerint) -ahol elég rég leírtuk miért is töröljük a szürke importos hirdetéseket.
Ezt a karácsonyt már nem kell velünk, sz@rzacskókkal töltened.