Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio Azur 651 r
Talán az a baj, hogy nincs doboza.
De minek az, nem azt néztem és nem azt hallgattam.
Az utód is egy CA masina.
Sztem még ennyiért nem volt ilyen masina eladó.
Na jó, legyen 150.000 Ft.
9 hours ago, Gelilacko said:
Na ez rablás kategória most már tényleg ezért hangért ennyi pénz nagyon kevés ha valakit a mikrofon hiánya tart vissza, akkor jó ha tudja , hogy ezeknek a cambridgeknek a bemérő rendszere a leggyengébb láncszeme mert igen kezdetleges fapados, szerintem anélkül jobb hangot lehet elérni De ha valakinek ez a fétise akkot 6-8 e ft ért tud venni hozzá mikrofont és még akkor is nagyon olcsóért kapja meg ezt a remek Avr-t
Ez így van! Könnyen kezelhető menüje van, minden egyszerűen állítható benne.
A tápkábele is meg van, csak én azt nem használtam hozzá.
Na ez rablás kategória most már tényleg ezért hangért ennyi pénz nagyon kevés ha valakit a mikrofon hiánya tart vissza, akkor jó ha tudja , hogy ezeknek a cambridgeknek a bemérő rendszere a leggyengébb láncszeme mert igen kezdetleges fapados, szerintem anélkül jobb hangot lehet elérni De ha valakinek ez a fétise akkot 6-8 e ft ért tud venni hozzá mikrofont és még akkor is nagyon olcsóért kapja meg ezt a remek Avr-t
155.000 Ft.
160.000 Ft.
165ooo Ft.
On 2018. 04. 05. at 1:05 PM, olah.ati said:
170.000 Ft
Up
170.000 Ft
175.000 Ft
180.000 Ft
Szállításban segítek!
Alkudni lehet.
Szép állapotban, műszakilag kifogástalan. A távirányítóján kívül más nincs hozzá, én is így vettem, még valamikor itt a fórumon.
190.000 Ft