Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo TX-NR5010 4K hibátlan dobozos brutál nagy vas
Nekem sokáig volt 5010. Előtte Yami 3030 volt, de én jobbnak találtam az Onkyot és lecseréltem rá.
Pio LX 83 volt régebben, az tényleg nagyon jó gép, de nem ennyire. Arcam 450-et hallottam, ami nagyon tetszett és az már határeset volt számomra erőben és hangban hozzá képest, pedig az gyengébb a hatszázastól. Ezeket mind, ugyan azokkal a komponensekkel hazai környezetben hallottam. Végül az 5010 maradt mindig. Amíg rá nem találtam a mostanira. De ez azért már egy más kategória.
Kár beskatulyázni ezeket, mind jobbnál jobb gépek. Ízlés kérdése az egész. Az biztos aki ezt megveszi, sok boldog órát fog neki szerezni ez is!
Na igen te felértél a csúcsra,hátradőlve karosszékből nézheted a mai tendencia szenvedését.
De elnézést a sok off-ért,nagy up ennek a remek avr-nek.!
Ebben is egyet értünk,nem véletlen néztembe ide én is.
Nemutolsósorban ház bontásra is tökéletesek:)
Nekem sokáig volt 5010. Előtte Yami 3030 volt, de én jobbnak találtam az Onkyot és lecseréltem rá.
Pio LX 83 volt régebben, az tényleg nagyon jó gép, de nem ennyire. Arcam 450-et hallottam, ami nagyon tetszett és az már határeset volt számomra erőben és hangban hozzá képest, pedig az gyengébb a hatszázastól. Ezeket mind, ugyan azokkal a komponensekkel hazai környezetben hallottam. Végül az 5010 maradt mindig. Amíg rá nem találtam a mostanira. De ez azért már egy más kategória.
Kár beskatulyázni ezeket, mind jobbnál jobb gépek. Ízlés kérdése az egész. Az biztos aki ezt megveszi, sok boldog órát fog neki szerezni ez is!
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
Nem tudom miért javít bele a telo hülyeségeket, elnézést.
Így van!Nagyon jól mondod. De azért az 5010-is egy kiváló masina.
Erőben csak ez veszi fel a versenyt az említettek közül az Arcam 600-al.
Ebben is egyet értünk,nem véletlen néztembe ide én is.
Nemutolsósorban ház bontásra is tökéletesek:)
- Robertó77
- V.I.P.
- Értékelés: 440
Szerinted...
Nemzetközi viszonylatban viszont mást írnak,mondanak.
"Klasszisokkal jobb" pedig,semmi esetre sem lehet ezeknél a vasaknál mivel ezek mind egy kategóriában vannak.
Ide tartozik még pl a pioneer lx8-as vagy a Yamaha 30-as sorozat.
Ami innen kilóg az Arcam,azért hangminőségben ezek felett van.
Így van!Nagyon jól mondod. De azért az 5010-is egy kiváló masina.
Erőben csak ez veszi fel a versenyt az említettek közül az Arcam 600-al.
Ezeknél klasszisokkal jobb mindenben.
Szerinted...
Nemzetközi viszonylatban viszont mást írnak,mondanak.
"Klasszisokkal jobb" pedig,semmi esetre sem lehet ezeknél a vasaknál mivel ezek mind egy kategóriában vannak.
Ide tartozik még pl a pioneer lx8-as vagy a Yamaha 30-as sorozat.
Ami innen kilóg az Arcam,azért hangminőségben ezek felett van.
Ezeknél klasszisokkal jobb mindenben.
Mindegy hány éves, ennyi pénzért nehezen találsz jobb hm erősítőt
csak hirtelen innen a
fórumról:
Denon avr-4520
Arcam avr600
Félreértés ne essen,super avr csak "még" horror drága:)
Végül is hány éves a készülék?
https://prohardver.hu/hir/onkyo_tx_nr50 ... osito.html
Mindegy hány éves, ennyi pénzért nehezen találsz jobb hm erősítőt
Azt hittem roszzul látok hogy az új ára ennyi , decemberben még 880.000.- volt az Onkyo oldalán
Sok sikert az eladáshoz
- ezkellnekem
- Nincs visszaút
- Értékelés: 7
THX ULTRA 2 új ára 410.000 Ft
- ezkellnekem
- Nincs visszaút
- ezkellnekem
- Nincs visszaút
ONKYO TX-NR5010 4K HIBÁTLAN DOBOZOS BRUTÁL NAGY VAS
ÁRA 429000 Ft egy barátomtól vettem külföldön. karcmentes teljesen hibátlan javítva nem volt, összes tartozékkal. Megtekinthető Budapest XVIII Ker rendszerben Nagy dinamika jellemzi sztereóban is a kisebb modellekhez viszonyítva nagyon magas minőséget nyújt. 9in/2out HDMI Support for 3D Video, Audio Return Channel, DeepColor™, x.v.Color™, LipSync, Dolby® TrueHD, DTS-HD Master Audio™, DVD-Audio, Super Audio CD, Multichannel PCM, and CEC THX Ultra2 Plus Certified Multi-Transformer for Audio, Video, and Digital Processing 11.4 Multichannel Pre-Outs Network Capability Delivers Internet Radio and Network Streaming Dual Core Video Engine w/ HQV Vida and Marvell Qdeo™ Processing MHL™ (Mobile High-Definition Link) for Smart Phone Content on HDTV Picture-in-Picture Input Source Preview with InstaPrevue™ Technology Zone 2 HDMI Output for HD Video in a Second Zone Digital Crossover Processing Network to Cancel Crossover Interference Direct Digital Connection of iPod/iPhone via Front-Panel USB Port Onkyo Remote App for iPod/iPhone DTS Neo:X, Dolby® Pro Logic® IIz and Audyssey DSX Add New Dimensions to Surround Sound Hybrid Standby Function to Reduce Power Consumption Audio I/O : 8/1 Photo Input : Yes Digital Audio IN (OPT/COAX) : 3/3 Composite I/O : 5/1 Component Video I/O : 2/1 Front-Panel A/V : V / R / L Front-Panel Optical : Yes USB Input : Front (made for iPod/iPhone) & Rear HDMI I/O : 9/2 HDMI Suppport : 3D video, Audio Return Channel, DeepColor, x.v.Color, LipSync, CEC Analog to HDMI Upconversion : Yes 1080p Upscaling : Yes (HQV Vida) 4K (up to 4096 x 2160) Upscaling : Yes (Marvell Qdeo) Analog Pre-Outs : 11.4 Powered Zone2 : Yes Powered Zone3 : Yes Zone 2 Line Out : Yes Zone 2 Video Out : Yes (Composite, HDMI) Zone 3 Line Out : Yes iPod Ready : Yes (direct USB input) HD Radio : Yes Internet Radio Capable : Yes (vTuner, Pandora, Spotify, Aupeo, Rhapsody, Sirius/XM iRadio, Slacker, LastFM iRadio, MP3tunes) Streaming Audio from PC : Yes Streaming Audio from USB memory : Yes Wireless Network Ready via USB : Yes (optional UWF-1) Bluetooth Ready via USB : Yes (optional UBT-1) PC Input (15 pin D-sub) : Yes RS-232 Port : Yes Ethernet : Yes IR Input : Yes ONKYO-RI System Control : Yes 12V Trigger : Yes (zone 2/3) Channels: 9.2 Power (watts) Per Channel : 145 watts THX Certified : Ultra2 Plus Continuous 6ohms Rated : Yes Certified 4ohms Performance : Yes All Discrete Circuitry : Yes 3-Stage Inverted Darlington Circuitry : Yes PUSH-PULL Design : Yes Independent Block Construction (Amp/Preprocessor) : Yes Independent Power Supply : Yes (4 Transformers) Bi-amp Capability for Front : Yes Digital Crossover Processing Network : Yes Dolby Decoder : True HD, DD Plus, PLIIz DTS Decoder : DTS-HD Master Audio, DTS-HD Express DTS Neo:X : Yes ONKYO GAME Surround Modes : Yes THX Processing Mode : Yes Audyssey DSX : Yes Audyssey Dynamic EQ : Yes Audyssey Dynamic Volume : Yes Direct/Pure Mode : Yes Advanced Music Optimizer : Yes D/A Conversion : 192kHz/24-bit Burr-Brown VLSC : Yes ISF Certified Calibration Control : Yes Dimensions: 17.1″W x 7.8″H x 18.3″D Weight: 25 kg