Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Onkyo TX-NR5010 4K hibátlan dobozos brutál nagy vas

Sokpontegy elő és végfokok, processzorok
Plagueis
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: Plagueis »

Nekem sokáig volt 5010. Előtte Yami 3030 volt, de én jobbnak találtam az Onkyot és lecseréltem rá.
Pio LX 83 volt régebben, az tényleg nagyon jó gép, de nem ennyire. Arcam 450-et hallottam, ami nagyon tetszett és az már határeset volt számomra erőben és hangban hozzá képest, pedig az gyengébb a hatszázastól. Ezeket mind, ugyan azokkal a komponensekkel hazai környezetben hallottam. Végül az 5010 maradt mindig. Amíg rá nem találtam a mostanira. De ez azért már egy más kategória.

Kár beskatulyázni ezeket, mind jobbnál jobb gépek. Ízlés kérdése az egész. Az biztos aki ezt megveszi, sok boldog órát fog neki szerezni ez is!

Na igen te felértél a csúcsra,hátradőlve karosszékből nézheted a mai tendencia szenvedését.

De elnézést a sok off-ért,nagy up ennek a remek avr-nek.!

fcsfelix
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 609

Hozzászólás Szerző: fcsfelix »

Ebben is egyet értünk,nem véletlen néztembe ide én is.
Nemutolsósorban ház bontásra is tökéletesek:)

Nekem sokáig volt 5010. Előtte Yami 3030 volt, de én jobbnak találtam az Onkyot és lecseréltem rá.
Pio LX 83 volt régebben, az tényleg nagyon jó gép, de nem ennyire. Arcam 450-et hallottam, ami nagyon tetszett és az már határeset volt számomra erőben és hangban hozzá képest, pedig az gyengébb a hatszázastól. Ezeket mind, ugyan azokkal a komponensekkel hazai környezetben hallottam. Végül az 5010 maradt mindig. Amíg rá nem találtam a mostanira.   De ez azért már egy más kategória.

Kár beskatulyázni ezeket, mind jobbnál jobb gépek. Ízlés kérdése az egész. Az biztos aki ezt megveszi, sok boldog órát fog neki szerezni ez is! 
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer

És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen.  :-)

Plagueis
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Nem tudom miért javít bele a telo hülyeségeket, elnézést.

Plagueis
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Így van!Nagyon jól mondod. De azért az 5010-is egy kiváló masina.
Erőben csak ez veszi fel a versenyt az említettek közül az Arcam 600-al.

Ebben is egyet értünk,nem véletlen néztembe ide én is.
Nemutolsósorban ház bontásra is tökéletesek:)

Robertó77
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: Robertó77 »

Szerinted...

Nemzetközi viszonylatban viszont mást írnak,mondanak.

"Klasszisokkal jobb" pedig,semmi esetre sem lehet ezeknél a vasaknál mivel ezek mind egy kategóriában vannak.
Ide tartozik még pl a pioneer lx8-as vagy a Yamaha 30-as sorozat.
Ami innen kilóg az Arcam,azért hangminőségben ezek felett van.

Így van!Nagyon jól mondod. De azért az 5010-is egy kiváló masina.
Erőben csak ez veszi fel a versenyt az említettek közül az Arcam 600-al.

Plagueis
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Ezeknél klasszisokkal jobb mindenben.
Szerinted...

Nemzetközi viszonylatban viszont mást írnak,mondanak.

"Klasszisokkal jobb" pedig,semmi esetre sem lehet ezeknél a vasaknál mivel ezek mind egy kategóriában vannak.
Ide tartozik még pl a pioneer lx8-as vagy a Yamaha 30-as sorozat.
Ami innen kilóg az Arcam,azért hangminőségben ezek felett van.

Geri
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 13

Hozzászólás Szerző: Geri »

Ezeknél klasszisokkal jobb mindenben.

Plagueis
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mindegy hány éves, ennyi pénzért nehezen találsz jobb hm erősítőt
csak hirtelen innen a
fórumról:

Denon avr-4520
Arcam avr600

Félreértés ne essen,super avr csak "még" horror drága:)

Pianno
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 356

Hozzászólás Szerző: Pianno »

Végül is hány éves a készülék?

https://prohardver.hu/hir/onkyo_tx_nr50 ... osito.html

Mindegy hány éves, ennyi pénzért nehezen találsz jobb hm erősítőt

Magtech
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 147

Hozzászólás Szerző: Magtech »

Végül is hány éves a készülék?

https://prohardver.hu/hir/onkyo_tx_nr50 ... osito.html

yodgi
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: yodgi »

Azt hittem roszzul látok hogy az új ára ennyi , decemberben még 880.000.- volt az Onkyo oldalán
Sok sikert az eladáshoz

ezkellnekem
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: ezkellnekem »

THX ULTRA 2 új ára 410.000 Ft

ezkellnekem
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Még egy kép

ezkellnekem
Nincs visszaút
Nincs visszaút

ONKYO TX-NR5010 4K  HIBÁTLAN DOBOZOS BRUTÁL NAGY VAS  

ÁRA 429000 Ft egy barátomtól vettem külföldön. karcmentes teljesen hibátlan javítva nem volt, összes tartozékkal.    Megtekinthető Budapest XVIII Ker rendszerben    Nagy dinamika jellemzi sztereóban is a kisebb modellekhez viszonyítva nagyon magas minőséget nyújt.    9in/2out HDMI Support for 3D Video, Audio Return Channel, DeepColor™, x.v.Color™, LipSync, Dolby® TrueHD, DTS-HD Master Audio™, DVD-Audio, Super Audio CD, Multichannel PCM, and CEC    THX Ultra2 Plus Certified    Multi-Transformer for Audio, Video, and Digital Processing    11.4 Multichannel Pre-Outs    Network Capability Delivers Internet Radio and Network Streaming    Dual Core Video Engine w/ HQV Vida and Marvell Qdeo™ Processing    MHL™ (Mobile High-Definition Link) for Smart Phone Content on HDTV    Picture-in-Picture Input Source Preview with InstaPrevue™ Technology    Zone 2 HDMI Output for HD Video in a Second Zone    Digital Crossover Processing Network to Cancel Crossover Interference    Direct Digital Connection of iPod/iPhone via Front-Panel USB Port    Onkyo Remote App for iPod/iPhone    DTS Neo:X, Dolby® Pro Logic® IIz and Audyssey DSX Add New Dimensions to Surround Sound    Hybrid Standby Function to Reduce Power Consumption    Audio I/O : 8/1    Photo Input : Yes    Digital Audio IN (OPT/COAX) : 3/3    Composite I/O : 5/1    Component Video I/O : 2/1    Front-Panel A/V : V / R / L    Front-Panel Optical : Yes    USB Input : Front (made for iPod/iPhone) & Rear    HDMI I/O : 9/2    HDMI Suppport : 3D video, Audio Return Channel, DeepColor, x.v.Color, LipSync, CEC    Analog to HDMI Upconversion : Yes    1080p Upscaling : Yes (HQV Vida)    4K (up to 4096 x 2160) Upscaling : Yes (Marvell Qdeo)    Analog Pre-Outs : 11.4    Powered Zone2 : Yes    Powered Zone3 : Yes    Zone 2 Line Out : Yes    Zone 2 Video Out : Yes (Composite, HDMI)    Zone 3 Line Out : Yes    iPod Ready : Yes (direct USB input)    HD Radio : Yes    Internet Radio Capable : Yes (vTuner, Pandora, Spotify, Aupeo, Rhapsody, Sirius/XM iRadio, Slacker, LastFM iRadio, MP3tunes)    Streaming Audio from PC : Yes    Streaming Audio from USB memory : Yes    Wireless Network Ready via USB : Yes (optional UWF-1)    Bluetooth Ready via USB : Yes (optional UBT-1)    PC Input (15 pin D-sub) : Yes    RS-232 Port : Yes    Ethernet : Yes    IR Input : Yes    ONKYO-RI System Control : Yes    12V Trigger : Yes (zone 2/3)    Channels: 9.2    Power (watts) Per Channel : 145 watts    THX Certified : Ultra2 Plus    Continuous 6ohms Rated : Yes    Certified 4ohms Performance : Yes    All Discrete Circuitry : Yes    3-Stage Inverted Darlington Circuitry : Yes    PUSH-PULL Design : Yes    Independent Block Construction (Amp/Preprocessor) : Yes    Independent Power Supply : Yes (4 Transformers)    Bi-amp Capability for Front : Yes    Digital Crossover Processing Network : Yes    Dolby Decoder : True HD, DD Plus, PLIIz    DTS Decoder : DTS-HD Master Audio, DTS-HD Express    DTS Neo:X : Yes    ONKYO GAME Surround Modes : Yes    THX Processing Mode : Yes    Audyssey DSX : Yes    Audyssey Dynamic EQ : Yes    Audyssey Dynamic Volume : Yes    Direct/Pure Mode : Yes    Advanced Music Optimizer : Yes    D/A Conversion : 192kHz/24-bit Burr-Brown    VLSC : Yes    ISF Certified Calibration Control : Yes    Dimensions: 17.1″W x 7.8″H x 18.3″D    Weight: 25 kg 

Lezárt

Vissza: “Házimozi erősítők, processzorok”