Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Onkyo TX-SR 607

Sokpontegy elő és végfokok, processzorok
Lezárt
kenand
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Onkyo TX-SR 607

Hozzászólás Szerző: kenand »

Tegnap este óta újra eladó a fenti erősítő. Adok hozzá egy kis további kedvezményt.
Ára : 55000 Huf
Vagy megy a gyerekszobába.

Nem rossz ötlet kamasz fiaimnak én is vettem már 1-1 használt házimozi erősítőt a szobáikba. Lehet zenét halhatni, filmet nézni, számítógép hangját ráküldeni, majd a haverokkal a Youtbe-ot kihangosítva énekelni. ..vagy csak az idétlen videókon nevetni...

dodi1969
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Onkyo TX-SR 607

Hozzászólás Szerző: dodi1969 »

Tegnap este óta újra eladó a fenti erősítő. Adok hozzá egy kis további kedvezményt.
Ára : 55000 Huf
Vagy megy a gyerekszobába.

dodi1969

Onkyo TX-SR 607

Zárom az eladást!

dodi1969

Onkyo TX-SR 607

2017. Boldog Új Évet Kívánok!
Új Év Új ár 58000Ft

dodi1969

Onkyo TX-SR 607

Pár kép

dodi1969

Onkyo TX-SR 607

Eladó a fenn említett erősítő. Gyönyörű mozihang. De már érkezik a következő..

Ára 60000 Ft

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 617

Onkyo TX-SR 607

Hozzászólás Szerző: Morph »

Tényleg nem bántásból, de erőszakos, és türelmetlen embereket nem sok helyen szeretik.
Ha valaki nem válaszol, nem feltétlen azért van, mert ráér, de az is előfordul, hogy a nem tetsző hangvételű ajánlatokra nem reflektál, ez nálam is előfordult, és ha valaki még erőszakos is, azt meg végkép nem tolerálják.
Bocs az offért, és nem akartam senki se megsérteni, se megbántani.

Szívesen beidézném a "nem tetsző" ajánlatomat ,amit privátban küldtem,de teljesen felesleges azt hiszem.Nem voltam erőszakos,csak éppen 3 napon keresztül nem kaptam visszajelzést úgy ,hogy belépve jó párszor be volt.
Sebaj reméljük eladja ,majd kb annyiért ,ami az ajánlatom volt egy kevésbé agilis vásárlónak.
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 78

Onkyo TX-SR 607

Hozzászólás Szerző: jako »

Igazad van, de! Elviselem én felnőttem már...
Én ha méltatlan az árajánlat, akkor is válaszolok megköszönve azt.Minden, annyit ér, amennyit adnak érte, illetve,amennyit kérnek érte.Tekintve ,hogy van a fórumon 609 -es (ami jó pár évvel fiatalabb a tiednél és olcsóbb) jobb vételnek számít.
Azt gondolom nem titok az én 50 ezres ajánlatot  a Tiédre.Szerintem korrekt ajánlat a fentiek tükrében. Elnézést ,ha ez oly méltánytalan volt ,hogy válaszra sem méltattad!

Tényleg nem bántásból, de erőszakos, és türelmetlen embereket nem sok helyen szeretik.
Ha valaki nem válaszol, nem feltétlen azért van, mert ráér, de az is előfordul, hogy a nem tetsző hangvételű ajánlatokra nem reflektál, ez nálam is előfordult, és ha valaki még erőszakos is, azt meg végkép nem tolerálják.
Bocs az offért, és nem akartam senki se megsérteni, se megbántani.

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég

Onkyo TX-SR 607

Nyilván nehéz elviselni ha nem úgy mennek a dolgok ahogy kigondoljuk. Sok minden van amit én is szeretnék más áron de tudomásul veszem hogy másnak mennyiért éri meg eladni. És soha nem gondoltam hogy felrovom ezt neki. Itt arról szól a dolog kinek mi mennyiért eladó. És úgy gondolom még akkor is ha véletlenül nem válaszol.
Igazad van, de! Elviselem én felnőttem már...
Én ha méltatlan az árajánlat, akkor is válaszolok megköszönve azt.Minden, annyit ér, amennyit adnak érte, illetve,amennyit kérnek érte.Tekintve ,hogy van a fórumon 609 -es (ami jó pár évvel fiatalabb a tiednél és olcsóbb) jobb vételnek számít.
Azt gondolom nem titok az én 50 ezres ajánlatot  a Tiédre.Szerintem korrekt ajánlat a fentiek tükrében. Elnézést ,ha ez oly méltánytalan volt ,hogy válaszra sem méltattad!
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal

dodi1969

Onkyo TX-SR 607

Nyilván nehéz elviselni ha nem úgy mennek a dolgok ahogy kigondoljuk. Sok minden van amit én is szeretnék más áron de tudomásul veszem hogy másnak mennyiért éri meg eladni. És soha nem gondoltam hogy felrovom ezt neki. Itt arról szól a dolog kinek mi mennyiért eladó. És úgy gondolom még akkor is ha véletlenül nem válaszol.

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég

Onkyo TX-SR 607

Nyugalom, attól megnyugszol
Szerintem kicsit eltúlzod, ... nem mindenki bújja egész nap a telefonját vagy gépét, na meg az avx-t...
Biztos válaszol majd...

Nem az avx -et bújom egész nap ,de ha hirdetek valamit ,avval jobban együtt élek.Azt írja válaszolt ,pedig nem ,erről ennyit.Az ár fixx,de az utód már érkezik .Ez van ,meg kell vennem a 609 -t egy 1000-el olcsóbban.
Sikeres értékesítést.

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég

Onkyo TX-SR 607

Válasz email ment. Ha már a telefont nézed hogy nem látod. Nem feltétlenül itt fogok válaszolni. Főleg a kellemes hangvételűekre.
És előkerült.
Bravó.Bár válaszemail nem jött ,de értem a célzásod ,sok sikert az eladáshoz!(nem tudom hová küldted)
Azért ,mert az ajánlat nem megfelelő,attól még.... Na mindegy a hangvétel megfelelő volt.

dodi1969

Onkyo TX-SR 607

Válasz email ment. Ha már a telefont nézed hogy nem látod. Nem feltétlenül itt fogok válaszolni. Főleg a kellemes hangvételűekre.

dodi1969

Onkyo TX-SR 607

Egyenlőre fix az ár. És Budapesten található. A többit nem kommentálom. Üdv.

VMP
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 42

Onkyo TX-SR 607

Hozzászólás Szerző: VMP »

Nyugalom, attól megnyugszol
Szerintem kicsit eltúlzod, ... nem mindenki bújja egész nap a telefonját vagy gépét, na meg az avx-t...
Biztos válaszol majd...

Megköszönném a közvetítést ,de akkor sem értem ,hogy gondolja ,hogy gazdára talál.
Ha nem válaszol levelekre ,nem követi a topikját és nem ad meg telefonszámot hozzá ,akkor?Érted?Mert én nem.És látom ,hogy be van jelentkezve a fórumon.

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég

Onkyo TX-SR 607

Nyugalom mindenkitől. Ismerem az eladót. Ki sem lát a munkából...
Kicsit segítek: az avr Budapest IV.kerben lakik jelenleg. Szép állapotú, úgy szól, ahogy kell ;-)
Próbálom jelezni az eladónak, hogy figyeljen a topikra (amúgy kezdő e téren még, lehet nem ért hozzá).
Sziasztok

Megköszönném a közvetítést ,de akkor sem értem ,hogy gondolja ,hogy gazdára talál.
Ha nem válaszol levelekre ,nem követi a topikját és nem ad meg telefonszámot hozzá ,akkor?Érted?Mert én nem.És látom ,hogy be van jelentkezve a fórumon.

VMP
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 42

Onkyo TX-SR 607

Hozzászólás Szerző: VMP »

Nyugalom mindenkitől. Ismerem az eladót. Ki sem lát a munkából...
Kicsit segítek: az avr Budapest IV.kerben lakik jelenleg. Szép állapotú, úgy szól, ahogy kell ;-)
Próbálom jelezni az eladónak, hogy figyeljen a topikra (amúgy kezdő e téren még, lehet nem ért hozzá).
Sziasztok

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég

Onkyo TX-SR 607

Hívd fel: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=2003480
Köszi!
Értem én ,hogy így elérhetném ,de ezek után ,látom ma reggel is be van jelentkezve pillanatnyilag is és bas..k válaszolni!
Tanácstalanul állok az ilyenek előtt!!!  
Nem tudja ,vagy nem akarja kezelni a fórumot?Miért nem ad meg direktbe egy telszámot ,akkor ide is?

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 830

Onkyo TX-SR 607

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Ha be voltál lépve már többször is ,miért nem válaszolsz?
Küldtem privát üzenetet megint....

Hívd fel: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=2003480
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég

Onkyo TX-SR 607

Ha be voltál lépve már többször is ,miért nem válaszolsz?
Küldtem privát üzenetet megint....

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég

Onkyo TX-SR 607

Ára 60000 Ft

Upp és privát ment!
Amúgy merre található a készülék?Gondolom ez mást is érdekelhet.

dodi1969

Onkyo TX-SR 607

Ára 60000 Ft

Lezárt

Vissza: “Házimozi erősítők, processzorok”