Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Marantz NR1501 7.1 TrueHD házimozi rádióerősitő
Új ára: 56.000Ft
Doboza is megvan hozzá így 2000Ft környéki postaköltséggel tudom küldeni postán is. Magyar nyelvű használati, bemérőmikrofon, antenna, távirányító, minden megvan hozzá.
Szia
HDMI pass-through-t tudják már az 1.3-as HDMI-k? A termékoldalán nem találtam erről infót.
Tudják, én is úgy használtam.
Szia
HDMI pass-through-t tudják már az 1.3-as HDMI-k? A termékoldalán nem találtam erről infót.
A user manualban van leírva HDMI 1.3a.
Szia
Személyesen Szombathely mellett Vépen tekinthető meg!
Eladó egy kitűnő állapotú első tulajtól egy Marantz NR1501 7.1 HD házimozi rádióerősítő!
Minden tartozéka megvan hozzá: távirányító, mérőmikrofon, magyar nyelvű használati utasítás.
Adatok:Marantz NR1501 7.1 házimozi 7 ch Discrete Analog Amplifier (50 watts x 7) in Slim Design Chassis
· HDMI 1.3 x4 Inputs / x1 Output· Decoding of Dolby TrueHD, dts-HD Master Audio· Video Converter for All Analog Sources to HDMI· Independent Audio Board for Improved Sound· Simple Set-up with MRAC Auto Calibration· Component Video x3 Inputs / x1 Output· Analog Audio Inputs x5, Digital Audio Inputs x3· Marantz Remote D-Bus In/Out Jacks· Detachable Power Cord· On Screen Display for Setup through HDMI out· Glow Key, Precode Remote Control· Available Option Rack Mount Kit RMK1501NR
Bővebb info: http://us.marantz.com/us/Products/Pages ... tId=NR1501
Posta megoldható, a vevő állja!
Ára: 60.000Ft