Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sony STR DA 5200ES

Sokpontegy elő és végfokok, processzorok
Lezárt
sony309
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 29

Sony STR DA 5200ES

Hozzászólás Szerző: sony309 »

Üdv!

Nagy kérés, hogy zárd be? Légyszíves!
S3x, Hi-Fi & Rock and Roll

Gy11
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Sony STR DA 5200ES

Hozzászólás Szerző: Gy11 »

Elkelt.

Gy11
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sony STR DA 5200ES

jegelve

Gy11
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sony STR DA 5200ES

90000Ft.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 435

Sony STR DA 5200ES

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Ez a Sony, főleg így ezüstben még mindig gyönyörű

derta
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 5

Sony STR DA 5200ES

Hozzászólás Szerző: derta »

Az a hangminőség, amit a SONY képvisel az ES szériával az nagyon magas. Mind stereo, mind házimozi vonalon. Sokaknak csak a hálózati lejátszás, a net-rádió, a bluetooth kapcsolat lehetősége, a 4K, meg a 3D számít, a hang másodlagos. Ha a hang a fontos, ez az erőlködő ennyi pénzért remek választás.

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 618

Sony STR DA 5200ES

Hozzászólás Szerző: Morph »

Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal

Gy11
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sony STR DA 5200ES

Valaki?

Gy11
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sony STR DA 5200ES

Gy11
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sony STR DA 5200ES

95000Ft.

Vendég

Sony STR DA 5200ES

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Összehasinlíthatatlan a nagy sony az onkyoval.Az 5007/8/9/10 onkyo az partiban,de másabb.Az alattiak nem egy parti..
Sztereora onkyo avr?(nem az 5ös sorozat,bár az sem acélos).Mosolygós:-)))))

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 78

Sony STR DA 5200ES

Hozzászólás Szerző: jako »

Látatlanban gondolom, hogy Neked valószínűleg még nem volt még...

De volt, és nagyjából meg is voltam elégedve vele, de mint írtad, (a szolgáltatásaival kapcsolatban) le van maradva, ezért váltottam anno. Én arra reflektáltam, hogy kategorikusan kijelentették, hogy ne váltson Onkyo-ra, mert rosszabbul járna.
Én pedig azt javasolnám, menjen el ha teheti, halhasson meg egy, az igényeinek (és pénztárcájának) megfelelő Onkyo-t, aztán eltudja dönteni, hogy tetszik neki, vagy sem, de az kijelenteni, hogy rosszabbul járna, könnyelműség lenne.
Mint írtam, a régebbi készülékeknél lehet hogy igaz (bár ez sem feltétlen) de a mostaniaknál, az Onkyo ráerősített, sztereó módban való hangzásra is, mivel a régebbieknek nem volt nagy erőssége. Az új bemérő szoftvernek köszönhetően (mivel kidobták az Audyssey bemérő rendszert) és a 32 bites DSP-nek, sokkal jobb lett a hangja, bárkinek érdemes meghallgatni.

gyeniko
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 274

Sony STR DA 5200ES

Hozzászólás Szerző: gyeniko »

Te ebben egészen bizonyos vagy? Vagy csak ötletelgetsz? Szerintem te úgy nyilatkozol, hogy fogalmad nincs az Onkyo-ról (nem bántásból) de a márka hűség nem minden, nem a 70'-80' években vagyunk, amikor még a Japók csinálták a Sonyt.
Azt azért nem tudom tudod-e, hogy a Sony, a hazai, és külföldi házimozizásban nem az első tízben van, de az Onkyo viszont igen. Abban igazad lehet hogy nem egy "vacak" ezeréves gépet kell venni (cserélni) de még ez sem biztos, hiszen a Onkyo TX-DS 575 korának a fenegyereke volt, mint zenében, mint mozizásban. Persze a Sony is igyekezett, de aki ismeri a két gyártót (főleg manapság) kétsége sem lehet a hangzásbeli különbségekről.
A Sony inkább "térhangzás" terén erősített, pl. Disco, arena, hall, stb... (kit érdekelt ez?) de az Onkyo olyan térbeli hangzással ruházta fel a készülékeit, ami a moziban is meg állná a helyét , (persze ennél is vannak jobbak). én azt szeretem, amikor olyanok nyilatkoznak, akiknek voltak, ill. vannak olyan készülékeik, amik versenyezhetnek, ill. tudja az ember miről is beszél, a két készülék összehasonlításánál, nem csak ötletelget

A Sony - bár minden bizonnyal nincs benne a házimozi gyártók top 10-ében (jó társaságban van, pl. Arcam, Anthem) - igen jó gépeket gyárt a mai napig. Viszonylag keveset értékesítenek itthon (marketingjük nincs, az ár pedig magas), ezért könnyen kialakul ilyesmi vélemény, mint a Tiéd. Ennek ellenére nagyon is léteznek, bár kevés modelljük van. A minőségről olvasgathatsz az alábbi linkekben:

https://www.cnet.com/topics/av-receiver ... receivers/
http://hometheaterreview.com/sony-str-z ... -reviewed/

Az elsőben egy minden bizonnyal sokak számára elérhető erősítőről, a Sony STR-DN1070-ről is olvashatsz, melyet árkategóriájában az egyik legjobban ítélnek.
A másodikban a Sony STR DA 5200ES jelenlegi utódjáról, a Sony STR-ZA5000ES-ről írnak, kifejezetten jó hangúnak ítélik a tesztben. Ilyenje itthon persze keveseknek lesz, mert egy árban van (de inkább drágább) az Onkyo, Yamaha és Denon csúcs AVR-jeivel, de a marketing hiánya miatt ennyi pénzért az ismertebbeket vesszük.

Szóval, a Sony minőségével továbbra sincs baj. Nekem sok évig volt Sony ES és QS AVR-em és még nem találkoztam olyanokkal, akiknek volt, de a hangjával elégedetlenek voltak. Látatlanban gondolom, hogy Neked valószínűleg még nem volt még...
Amiért nekem most nincs, az a nekem nem tetsző dizájn, a magas ár, illetve az, hogy a szolgáltatásaikban kicsit mindig le vannak maradva. Az előtted hozzászóló viszont nyilvánvalóan nem a szolgáltatásokra, hanem a hangra, hangzásra gondolt, ebben a Sony most is nagyon jó. Sajnos, kevesen engedhetik meg maguknak, hogy Sony AVR-jük legyen!
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!

jako
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 78

Sony STR DA 5200ES

Hozzászólás Szerző: jako »

Akkor csak eladó.

Nehogy Onkyora cserélj egy Sonyt, nagyon megbánnád.
Te ebben egészen bizonyos vagy? Vagy csak ötletelgetsz? Szerintem te úgy nyilatkozol, hogy fogalmad nincs az Onkyo-ról (nem bántásból) de a márka hűség nem minden, nem a 70'-80' években vagyunk, amikor még a Japók csinálták a Sonyt.
Azt azért nem tudom tudod-e, hogy a Sony, a hazai, és külföldi házimozizásban nem az első tízben van, de az Onkyo viszont igen. Abban igazad lehet hogy nem egy "vacak" ezeréves gépet kell venni (cserélni) de még ez sem biztos, hiszen a Onkyo TX-DS 575 korának a fenegyereke volt, mint zenében, mint mozizásban. Persze a Sony is igyekezett, de aki ismeri a két gyártót (főleg manapság) kétsége sem lehet a hangzásbeli különbségekről.
A Sony inkább "térhangzás" terén erősített, pl. Disco, arena, hall, stb... (kit érdekelt ez?) de az Onkyo olyan térbeli hangzással ruházta fel a készülékeit, ami a moziban is meg állná a helyét , (persze ennél is vannak jobbak). én azt szeretem, amikor olyanok nyilatkoznak, akiknek voltak, ill. vannak olyan készülékeik, amik versenyezhetnek, ill. tudja az ember miről is beszél, a két készülék összehasonlításánál, nem csak ötletelget

Gy11
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sony STR DA 5200ES

Akkor csak eladó.

Vendég

Sony STR DA 5200ES

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nehogy Onkyora cserélj egy Sonyt, nagyon megbánnád.Nagyon igazad van!!!Írni akartam én is!!!!!Pláne ezt!

jános bácsi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 132

Sony STR DA 5200ES

Hozzászólás Szerző: jános bácsi »

Gy11
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sony STR DA 5200ES

Nagyobb Onkyo csere érdekel. 8xxx

Gy11
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sony STR DA 5200ES

.

Gy11
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sony STR DA 5200ES

Eladó egy Sony STR DA 5200ES házimozi erősítő ezüst színben, karcmentes állapotban, dobozában, tartozékaival.
Ára: 100000Ft.

Lezárt

Vissza: “Házimozi erősítők, processzorok”