Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cambridge Audio Azur 650R eladó
Ment pü!
Az erősítő továbbra is eladó, az árát kicsit mérsékelem 165.000Ft-ra, sajnos képet én nem tudok feltölteni, ha valakinek szükséges e-mailben tudok küldeni.
Még mindig eladó.
Eladó még, vagy már elkelt?
Szia, igen eladó
Eladó még, vagy már elkelt?
Felteszem itt a kérdést, mert én nem tudok rá válaszolni, hátha ti fogtok tudni és másokat is érdekel.
Mi a különbség a 650R és a 651R között ?
Valamint milyen hálózati funkcióval rendelkezik a 650R ?
-
Vendég
Hisz ő is azt mondta, hogy jobb a CA...... "másik erősítőre váltottam bizonyos HDMI funkciók miatt"Olvasni tudok,értelmezni pláne.Érdekességképpen írtam le,mert szinte ez történt nálam,csak fordítva s pont hogy a gép erényeként írtam a hozzászólást,ez volt a komment lényege.
- Denonáné
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 24
Érdekes,én meg a 3030at cseréltem le a 651R-re.
Párhuzamban tudtam őket meghallgatni egyazon rendszerben,egyazon körülmények között.A 3030 lemaradt.Talán a dsp-k miatt lévő tere az jobbnak tűnik,viszont nem direkt hangú,nah de a CA dinamikában,erőben jóval jobb,erősebb!
Ez csak egy vélemény,amit az én fülem és a rendszerem hallott,hozott.
Up a 650nek!
Hisz ő is azt mondta, hogy jobb a CA...... "másik erősítőre váltottam bizonyos HDMI funkciók miatt"
Párhuzamban tudtam őket meghallgatni egyazon rendszerben,egyazon körülmények között.A 3030 lemaradt.Talán a dsp-k miatt lévő tere az jobbnak tűnik,viszont nem direkt hangú,nah de a CA dinamikában,erőben jóval jobb,erősebb!
Up a 650nek!
. Én is így hallottam ahogy te.Két eltérő karakter kétféle vevőrétegnek. Up a vasnak!
Szia!
Bocs a hozzászólásért, de legalább olvasottabb a bejegyzés :-). Szerintem a Yamahát add el...Az erősítőnek az a dolga, hogy hangot adjon, és azt minél jobban tegye. A hdmi-t szerintem ne is dugd be az erősítőbe, vagy csak a hang miatt. Nekem volt Yamahám, Cambridge és most Primare van. Az biztos, hogy Yamahát nem vennék ezek után...Számomra ezekhez képest nagyon erőtlen...Talán szofisztikáltabb mint a Cambridge, de erre sem vennék mérget azért...A Cambridge nagyon jó hidd el, még ha nem mai darab akkor is.
Bocs, hogy nem vásárlási szándékkal, de gondoltam megosztom tapasztalataimat.
Sok sikert az eladáshoz :-)!
-
Vendég
Up a 650nek!
Eladó a címben szereplő erősítő. Állapota újszerű, kitűnő. Életkora 3 éves. Külföldi vásárlás,garancia már nincs. Színe Fekete. Eladás oka másik erősítőre váltottam bizonyos HDMI funkciók miatt amit ez a készülék még nem tud. Egyébként teljesen tökéletes hangot produkál mind sztereón mind házimozin. Most hogy az eladás miatt visszakötöttem a rendszerbe, mert már több mint 1 éve állt a dobozában, azt vettem észre, hogy még talán jobb is mint amire váltottam, dinamikában biztosan. Egyébként ha valaki viszonyítani szeretne, egy Yamaha A3030-ra lett lecserélve.
Doboz,angol nyelvű kézi könyv,bemérő mikrofon,távirányító(kopott a középső kör)bontatlan hálókábel megvannak hozzá.
Van itt egy pársoros magyar teszt: http://www.hifipiac.hu/a-v/av-receivere ... -azur-650r
Meghallgatásra természetesen van lehetőség Budapest V.kerület előre egyeztetett időpontban, egyébként meg ragaszkodom a személyes átvételhez. Szállításban sajnos nem tudok segíteni.
ÁR: 170.000 Ft
Csere érdekel: Nordost hálózati kábel 90cm vagy 1.8m /hangfalkábel 2x2m Red Dawn,Hemdall 2,Frey 2,Valhalla
valamint Audioquest NRG10, HDMI Vodka felett, hangfalkábel MontBlanc felett
Természetesen értékegyeztetéssel