Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo TX-NR5007
Onkyo TX-NR5007
További pár saját kép a bizonytalan állapotú, szerelője nevét elhallgató gépről:
Onkyo TX-NR5007
A bizonytalan eredetű, agyon karcolt (2karc hátul ), ismeretlen fénytöréssel rendelkező 5007 továbbikban nem eladó!
Onkyo TX-NR5007
Kb 2 hete elautóztunk megvenni, de a "kitűnő állapotban" szerintem nem felel meg a valóságnak.. mikor eljöttem arra kértem az eladót, hogy pontosítsa hirdetését. Mivel nem tette meg, (a hirdetés, hol nyitva hol zárva van, így csak most született meg ez poszt) ezért leírom a tapasztalataimat:
Csak telefonos egyeztetés során rákérdezésre derült ki, hogy a készülék HDMI panelje javítva van, ami a hirdetésben nem szerepel. Az ÚJ panel kapott egy MÁSIK processzort! + kondikat + hűtőbordákat (A neten kering olyan videó amin 3008 panellel szerelt NR5007 üzemel, így már itt elbizonytalanodtam..). A munkát végző szakember nevére nem derült fény, az biztos, hogy nem szervízben történt a javítás.
A személyes megtekintés során a készülék hibamentesen üzemelt (Átnéztem a menüt, és végigléptettem a DSP-ket. Ha jól emlékszem 5.1 + 2 front magassági volt bekötve. HDMI-n kapott jelet, más I/O csatlakozókat nem próbáltam ki). Viszont szintén nincs megemlítve a hirdetésben, hogy a távirányító sem a gyári, hanem egy Integra volt, ami majdnem teljesen megegyezett az eredetivel, de csak majdnem! Hiányzik róla az audio gomb, amivel könnyen elérhető a sub/bass/treble level állítási lehetőség, Center hangerő, az éjszakai mód, Re-EQ Stb. Mivel ezeket rendszeresen használom, számomra így közel sem lett volna teljesértékű.. (A színes gombok sem sárgák, hanem kékek de ez lényegtelen)
Miután az eladó kikötötte a készüléket, hogy közelebbről is megnézhessem az alábbi problémákkal szembesültem:
- A hdmi körül 3-4 erősebb karcolás található, mely szintén nem lett megemlítve ( ezzel lehet élni, nyilván nem nagy gond, de az eladó ezt sem közölte a személyes megtekintés előtt)
- A komolyabb probléma az előlap bal felső ívéről lemálló festék vagy fólia volt, melyről az eladó nem tudott semmit (fél méterről enyhén volt egyébként észrevehető). Fogalmam sincs, hogy az NR5007-es előlapjának felső pereme, és a készülékház eredetileg más bevonatot kapott-e, mint az én NR807-esem, de az biztos, hogy a hirdetett NR5007 nem azzal a bevonattal rendelkezik, mint az általam birtokolt kistestvére, és a színe sem tiszta fekete.
Lehetséges, hogy a HDMI a lehető legjobban van javítva, és a nem túl feltűnő hiba az előlapi íven is eredeti anyag! Szóval tényleg sokat segítene ezekről a területekről pontos infó/fotó, hogy aki elmegy megnézni az erősítőt tudja mire számíthat.
Igyekeztem tárgyilagos maradni, és csak az általam látott készülékkel kapcsolatos anomáliákról beszámolni, elkerülve a személyeskedést.
Látom az 5000Ft alkudásodra nemet mondásom fáj. És mint tapasztalom a "nyugodt szájíz" még mindig nem ért utol, sebaj majd egyszer biztos találsz egy olyan embert aki tele mosolygós arcal bámulja a kőműves dekoltásod. Egy fél órán keresztül lámpával és nagyítóval vizsgáltál egy használt készüléket! Persze megértem én a Te álláspontodat is (miszerint szarért, húgyért akarsz zsír új készüléket) és még ha lehet az eladó pakolja is be a kocsidba, mert ugyebár a közel 190cm jókötésű tested háta nem bírja. EGYÉBKÉNT SEMMI SEM ÉRDEKELT TÉGED, HIÁBA MUTATTAM VOLNA A KÉSZÜLÉK HIBA MENTES TUDÁSÁT. DE TÉGED A TUDÁS ÉS A HIBAMENTESSÉG NEM ÉRDEKELT, jobban érdekelt a HDMI-nél a 2 karc és az ívénél a fénytörés! Semmi baj ennek a találkozásunknak meg volt a haszna, mert közel 40éves fejemmel megtanultam Tőled egy dolgot, amit ezúton is köszönök, hogy ha én is megyek erősítőt vagy hangfalat nézni, ne felejtsem otthon a nagyítót és a lámpámat.
Kb 2 hete elautóztunk megvenni, de a "kitűnő állapotban" szerintem nem felel meg a valóságnak.. mikor eljöttem arra kértem az eladót, hogy pontosítsa hirdetését. Mivel nem tette meg, (a hirdetés, hol nyitva hol zárva van, így csak most született meg ez poszt) ezért leírom a tapasztalataimat:
Csak telefonos egyeztetés során rákérdezésre derült ki, hogy a készülék HDMI panelje javítva van, ami a hirdetésben nem szerepel. Az ÚJ panel kapott egy MÁSIK processzort! + kondikat + hűtőbordákat (A neten kering olyan videó amin 3008 panellel szerelt NR5007 üzemel, így már itt elbizonytalanodtam..). A munkát végző szakember nevére nem derült fény, az biztos, hogy nem szervízben történt a javítás.
A személyes megtekintés során a készülék hibamentesen üzemelt (Átnéztem a menüt, és végigléptettem a DSP-ket. Ha jól emlékszem 5.1 + 2 front magassági volt bekötve. HDMI-n kapott jelet, más I/O csatlakozókat nem próbáltam ki). Viszont szintén nincs megemlítve a hirdetésben, hogy a távirányító sem a gyári, hanem egy Integra volt, ami majdnem teljesen megegyezett az eredetivel, de csak majdnem! Hiányzik róla az audio gomb, amivel könnyen elérhető a sub/bass/treble level állítási lehetőség, Center hangerő, az éjszakai mód, Re-EQ Stb. Mivel ezeket rendszeresen használom, számomra így közel sem lett volna teljesértékű.. (A színes gombok sem sárgák, hanem kékek de ez lényegtelen)
Miután az eladó kikötötte a készüléket, hogy közelebbről is megnézhessem az alábbi problémákkal szembesültem:
- A hdmi körül 3-4 erősebb karcolás található, mely szintén nem lett megemlítve ( ezzel lehet élni, nyilván nem nagy gond, de az eladó ezt sem közölte a személyes megtekintés előtt)
- A komolyabb probléma az előlap bal felső ívéről lemálló festék vagy fólia volt, melyről az eladó nem tudott semmit (fél méterről enyhén volt egyébként észrevehető). Fogalmam sincs, hogy az NR5007-es előlapjának felső pereme, és a készülékház eredetileg más bevonatot kapott-e, mint az én NR807-esem, de az biztos, hogy a hirdetett NR5007 nem azzal a bevonattal rendelkezik, mint az általam birtokolt kistestvére, és a színe sem tiszta fekete.
Lehetséges, hogy a HDMI a lehető legjobban van javítva, és a nem túl feltűnő hiba az előlapi íven is eredeti anyag! Szóval tényleg sokat segítene ezekről a területekről pontos infó/fotó, hogy aki elmegy megnézni az erősítőt tudja mire számíthat.
Igyekeztem tárgyilagos maradni, és csak az általam látott készülékkel kapcsolatos anomáliákról beszámolni, elkerülve a személyeskedést.
- svan
- Fórumlakó
- Értékelés: 185
Onkyo TX-NR5007
Sztereó: TMP Ant LE Dac | Jadis DA 60 | JMlab Utopia Mini
Sztereó 2: TMP Quantic F50 | Dynaudio Confidence C1
Sztereó 2: TMP Quantic F50 | Dynaudio Confidence C1
Onkyo TX-NR5007
Szerintem mindenképpen tegyél fel 1-2 saját képet, mert ez az agyon karcolt HDMI környékű kép a felületes olvasót, (aki nem olvassa el lejjeb, hogy ez nem a tied) rögtön elriasztja.
Amúgy mocskosul jó gép, nekem is volt ilyen. Simán lecseréltem a vadi új Yami 3030-amat rá. Én mozin élvezetesebbnek hallottam a hangját.
Egy dolog miatt voltam csak hajlandó megválni tőle: Megérkezett februárban az 5010, ami a mai napig boldogít.
Sok sikert az eladáshoz!
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
Onkyo TX-NR5007
190.000Ft vagy Hm csere
Onkyo TX-NR5007
A vevőnek a szeptemberi nagy melegre való tekintettel 1 doboz Borsodi frissítőt adok az útra! ;-) Természetesen ez benne az árban
Onkyo TX-NR5007
Továbbiakban, csere nem érdekel! Csak Kp
Onkyo TX-NR5007
A fényképen egy 120V-os verzió hátulja van fényképezve, ezért felmerül a kérdés, hogy ez az eladó darabról készült, vagy a netről vetted kölcsön a képet?
Netes képet kölcsönöztem! Természetesen 240V verzió.
Az enyémen nincs barmolás. Sajnos nincs időm otthon fotózgatni. Időm sincs a hobbival foglalkozni
Onkyo TX-NR5007
A fényképen egy 120V-os verzió hátulja van fényképezve, ezért felmerül a kérdés, hogy ez az eladó darabról készült, vagy a netről vetted kölcsön a képet?
Auralic Aries LE streamer - Musical Fidelity A1008 CD Pro - Musical Fidelity A1008 - IQ 4180 AT
Zidoo z9s lejátszó - Primare SPA25 erősítő - IQ 4180 AT, B&W HTM61, IQ 2240 AT hangfalszett
Zidoo z9s lejátszó - Primare SPA25 erősítő - IQ 4180 AT, B&W HTM61, IQ 2240 AT hangfalszett
Onkyo TX-NR5007
ennek nincs is rossz ára, hamar el fogják vinni az tuti.
Nagyon is rendben van az ára, ennyiért ajándék....-
"Az igazi barát szemből támad."
Onkyo TX-NR5007
ennek nincs is rossz ára, hamar el fogják vinni az tuti.Köszi,és még kitűnő állapotban is van
Onkyo TX-NR5007
ennek nincs is rossz ára, hamar el fogják vinni az tuti.
Onkyo TX-NR5007
Új ára 190.000Ft
Onkyo TX-NR5007
Új ára: 191.000Ft Saját képek hamarosan!
Onkyo TX-NR5007
Újra megnyitom. Továbbra is aktuális feltételekkel!
Onkyo TX-NR5007
Eladó a fenti készülék minden gyári tartozékával (doboz, mikrofon, táv, leírás, kábel) karcmentes állapotban. Szerintem bemutatni nem kell.
Beszámítás és csere is érdekelhet, de csak szép állapotú minden tartozékával rendelkező készülék! Házimozi erősítő!!
Kérek mindenkit csak privátban érdeklődjön. Köszönöm!
http://www.uk.onkyo.com/downloads/1/1/6 ... eet_EN.pdf
Ár: 195.000Ft