Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
arcam AVP700 processzor
- TPG
- Nincs visszaút

- Értékelés: 1
arcam AVP700 processzor
Hello,
Már volt itt nem is olyan régen, egy ugyan ilyen eladó proci. Sajnos jóval olcsóbban ment el, mint amennyiért te hirdeted.
Sajnos a HD hangok hiánya ma már általában óriási hátrány. Szerintem ha tudná a HD, akkor már régen elkelt volna, sokkal jobb áron.
- Morph
- Törzsvendég

- Értékelés: 626
arcam AVP700 processzor
hát ennél azért nagyobb érdeklődésre számítottam. legyen az ára 130000Ft.
vagy mindenki receiverben gondolkodik. előfokra bypass üzemben már senkinek nincs szüksége?
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
arcam AVP700 processzor
hát ennél azért nagyobb érdeklődésre számítottam. legyen az ára 130000Ft.
vagy mindenki receiverben gondolkodik. előfokra bypass üzemben már senkinek nincs szüksége?
Csak a zene van!
arcam AVP700 processzor
szervusztok,
Eladnám ARCAM AVP700 típusú házimozi processzorom. KB 6éves kifogástalan optikai és műszaki állapotban, CR100as távirányítóval és eredeti manuáléval de az eredeti doboz nélkül.
ára 150 000ft.
Csak a zene van!