Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Denon AVC A1 SR 29 kg

Sokpontegy elő és végfokok, processzorok
medvegyev
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 11

Denon AVC A1 SR 29 kg

Hozzászólás Szerző: medvegyev »

Akkor talán zárd le!

laci19900816
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Denon AVC A1 SR 29 kg

Hozzászólás Szerző: laci19900816 »

Elkelt...köszönöm.

Z-zz
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 36

Denon AVC A1 SR 29 kg

Hozzászólás Szerző: Z-zz »

Kedves Laci!Nem ismerlek,nem akarok személyeskedni,de látom a lényeget nem sikerült megérteni..Segítőszándékkal írok,hogy esetleg ha majd hirdetsz a jövőben ne ess ebbe a hibába.Nagyon optimista vagy azok után is,hogy,hogy gyakorlatilag nem nagyon van esélyed eladni ezt az erősítőt 150 ezernél többért,mert ha olvasod az előzményeket,akkor látod,hogy már mindenki tudja,hogy mennyiért is jutottál hozzá,mi volt a készülék előélete.
Ez a fórum meg nem arról híres,hogy a jó áron megvett készülékeket (főleg innen származókat) jó kis haszonnal próbáljuk tovább adni..Ha ez a terved,akkor ne itt próbáld,ahol tisztában vannak az emberek a reális értékekkel.Szerintem.
Sok sikert az eladáshoz!

laci19900816

Denon AVC A1 SR 29 kg

Sziasztok

Engedek az árból   legyen 200.000 ft !!!

laci19900816

Denon AVC A1 SR 29 kg

Szia ,én ezzel a távval vásároltam...

nyunyeesz
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Denon AVC A1 SR 29 kg

Hozzászólás Szerző: nyunyeesz »

Üdv!
Eredeti távval mi történt? Ez a táv sajna nem minden funkcióra jó. Pl: THX vezérlés.
Upgrade van? Ennyiért legyen mán az is.

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 500

Denon AVC A1 SR 29 kg

Hozzászólás Szerző: MGMART »

Mellélőttél, de megbocsáltok  a dupla regisztráció nem az én műfajom. Aki árulja a Denont az tőlem vásárolta, említette, hogy lehet el fogja adni, na de ennyiért..... ? 
Nem a rossz szándék vezérelt.

Szerintem az új eladó összekeveri az AVX-et a Vaterával.Ez a kupeckodás pláne ilyen arcátlan áremeléssel ami az általad kért ártól 80.000 ft-tal több, itt nem divat.Pláne úgy, hogy elég sokan képben vagyunk és pofátlanul beleírogatunk az eladási topicjába.

vadw
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 18

Denon AVC A1 SR 29 kg

Hozzászólás Szerző: vadw »

Ami érdekes, hogy tegnap még volt egy  A1 SR  eladó a fórumon 150.000 Ft-ért amit mára zártak.Szintén Kecskeméten szintén nem saját hanem ilyen távval, szintén ilyen viseltes dobozzal. wadw fórumtárs árulta.
Dupla reg-ért tudtommal kizárás jár.

Csak a vevők tisztánlátása és a fórum tisztasága miatt vetődött fel bennem a gyanú.

Ha mellélőttem akkor bocsánat!

Mellélőttél, de megbocsáltok  a dupla regisztráció nem az én műfajom. Aki árulja a Denont az tőlem vásárolta, említette, hogy lehet el fogja adni, na de ennyiért..... ? 

Vendég

Denon AVC A1 SR 29 kg

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Az eladó egy kereskedő,lerí róla.A kèpek,ahogy be van kötve ès amivel be van kötve(kábel,rca),leírásból detto(Lucas díjas:-))),van ilyen.
Tény,gusztustalan...Ez van,ez egy ilyen KVház,aki megveszi megérdemli,aki nem az meg...
Ui:
És az AVR az azèrt nem rossz;-)

priusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 95

Denon AVC A1 SR 29 kg

Hozzászólás Szerző: priusz »

Még most se vágod. Nem csak az árról van szó ember,hanem ami mögötte van.
Nem veszed észre,hogy több embernek gyanús a dolog,vagy százalékot kapsz?

De észre veszem, és lehet igazatok is van. És ha ez az a készülék akkor mea-culpa.  Amúgy fogalmam sincs ki az eladó. 
Mozi:HTPC;Denon DVD2930;Pioneer N50A;Denon AVC A1SR;Quad 11 Classic
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25

Jazz-t
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 59

Denon AVC A1 SR 29 kg

Hozzászólás Szerző: Jazz-t »

A végső következtetés: akkor itt csak 150eFt-ért vagy alatta  lehet árulni az ilyen típusú erősítőt. A kutyát nem érdekli szerintem a te ár meghatározási elved sem, mégis beírtál. Én is hadd tegyem meg ha nem probléma!
Még most se vágod. Nem csak az árról van szó ember,hanem ami mögötte van.
Nem veszed észre,hogy több embernek gyanús a dolog,vagy százalékot kapsz?

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 500

Denon AVC A1 SR 29 kg

Hozzászólás Szerző: MGMART »

Ami érdekes, hogy tegnap még volt egy  A1 SR  eladó a fórumon 150.000 Ft-ért amit mára zártak.Szintén Kecskeméten szintén nem saját hanem ilyen távval, szintén ilyen viseltes dobozzal. wadw fórumtárs árulta.
Dupla reg-ért tudtommal kizárás jár.

Csak a vevők tisztánlátása és a fórum tisztasága miatt vetődött fel bennem a gyanú.

Ha mellélőttem akkor bocsánat!

priusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Denon AVC A1 SR 29 kg

Nem mi áraztuk be,hanem az élet.És megint csak csatlakoznék tibikecsoki hozzászólásához,mert egy hifis akinek ilyen erősítője van, nem 200ft rcát használ szerintem lásd a képen.
Az előző kettőből az egyik erőlködő jobb is,de mégis a realitás talaján, maradt már az irányár is és ebből lett a 150000ft.
Az meg kutyát nem...,hogy te mit adnál el mennyiért,mert a piac diktál,mint mindenhol,ha el akarod adni és csak annyit adnak érte akkor annyi az ára és ENNYI.

A végső következtetés: akkor itt csak 150eFt-ért vagy alatta  lehet árulni az ilyen típusú erősítőt. A kutyát nem érdekli szerintem a te ár meghatározási elved sem, mégis beírtál. Én is hadd tegyem meg ha nem probléma!

Jazz-t
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Denon AVC A1 SR 29 kg

Igazat is adnék neked,ha ez egy azonos tipusú másik készülék lenne.De ez a képek alapján ugyan az,ami már egyszer itt a fórumon 150-ért gazdát cserélt.Szerintem ennek a fórumos adok-veszek közösségnek az az egyik nagy előnye,hogy ugyan úgy tiszteletben tartom a társaimat vevőként,mint eladóként.Ha itt veszek valamit valamennyiért,akkor azt nem fogom 150%-ért ugyanitt árulni,mert szerintem az etikátlan a csoport többi tagjával szemben.
Persze lehet hogy ezt csak én gondolom így.
Bocs az off-ért

"Tök jó" hogy beárazzátok a cuccot! Szerintetek mennyit ér? Nekem van ilyenem, én biztos oda nem adnám 150-ért, csak azért mert valaki annyiért adta. Ha valaki ismeri ezt a vasat akkor tudja mit ér, és milyen viszonyban van hangminőség tekintetében a mai vasakkal. Nincs lehúzás, ugyanis ezt sem kell megvenni ha nem akarod.
Nem mi áraztuk be,hanem az élet.És megint csak csatlakoznék tibikecsoki hozzászólásához,mert egy hifis akinek ilyen erősítője van, nem 200ft rcát használ szerintem lásd a képen.
Az előző kettőből az egyik erőlködő jobb is,de mégis a realitás talaján, maradt már az irányár is és ebből lett a 150000ft.
Az meg kutyát nem...,hogy te mit adnál el mennyiért,mert a piac diktál,mint mindenhol,ha el akarod adni és csak annyit adnak érte akkor annyi az ára és ENNYI.

tibikecsoki
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 125

Denon AVC A1 SR 29 kg

Hozzászólás Szerző: tibikecsoki »

"Tök jó" hogy beárazzátok a cuccot! Szerintetek mennyit ér? Nekem van ilyenem, én biztos oda nem adnám 150-ért, csak azért mert valaki annyiért adta. Ha valaki ismeri ezt a vasat akkor tudja mit ér, és milyen viszonyban van hangminőség tekintetében a mai vasakkal. Nincs lehúzás, ugyanis ezt sem kell megvenni ha nem akarod.Igazat is adnék neked,ha ez egy azonos tipusú másik készülék lenne.De ez a képek alapján ugyan az,ami már egyszer itt a fórumon 150-ért gazdát cserélt.Szerintem ennek a fórumos adok-veszek közösségnek az az egyik nagy előnye,hogy ugyan úgy tiszteletben tartom a társaimat vevőként,mint eladóként.Ha itt veszek valamit valamennyiért,akkor azt nem fogom 150%-ért ugyanitt árulni,mert szerintem az etikátlan a csoport többi tagjával szemben.Persze lehet hogy ezt csak én gondolom így.
Bocs az off-ért
Marantz SR-7013,Zidoo X20 Pro,Naim Nap 300DR,Naim Nac-252pre, Naim Supercap2,Innuos Zenith Mk3,Holo Spring2 KTE, ProAc Respone D38,Behringer Truth B1031A ,JMlab Electra cc900,JMlab electra sr900,JMlab tantal505,2db Monitor Audio mrw-10 sub.

priusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Denon AVC A1 SR 29 kg

"Tök jó" hogy beárazzátok a cuccot! Szerintetek mennyit ér? Nekem van ilyenem, én biztos oda nem adnám 150-ért, csak azért mert valaki annyiért adta. Ha valaki ismeri ezt a vasat akkor tudja mit ér, és milyen viszonyban van hangminőség tekintetében a mai vasakkal. Nincs lehúzás, ugyanis ezt sem kell megvenni ha nem akarod.

Jazz-t
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Denon AVC A1 SR 29 kg

Üdv!

Egyet értek az előttem szólóval.Ezen a fórumon ne legyen, már lehúzás.
Főleg,hogy ezen az áron már  atmos-os erősítőket,lehet venni.

Ez lemaradt.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... pgrade-sr/
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... -avc-a1sr/
Csak szét kell nézni.

Jazz-t
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Denon AVC A1 SR 29 kg

Azért a 150,és a 230 közt nem olyan kicsi a különbség.Persze mindenre lehet madarat találni
Üdv!

Egyet értek az előttem szólóval.Ezen a fórumon ne legyen, már lehúzás.
Főleg,hogy ezen az áron már  atmos-os erősítőket,lehet venni.

tibikecsoki
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 125

Denon AVC A1 SR 29 kg

Hozzászólás Szerző: tibikecsoki »

Szia az árát azért írtam picit magasabbra mint amennyit szeretnék érte kapni, mert ugyebár ha valakinek felkelti a figyelmét úgyis alkudni fog és nekem valamennyit engednem kell ha irányár ha nem.

De megnéztem az ebay-en 220 ezer ft tól indulnak ezek az erősítők és nincs is sok belőlük, meg aztán azt még külföldről haza kell hozatni az is plusz pénz.És nem is biztos hogy azt kapod amit vársz.

Ez Kecskeméten megtekinthető kipróbálható, nem zsákba macska és nem hiszem hogy nagyon sok lenne belőle Magyarországon .

üdv.
Azért a 150,és a 230 közt nem olyan kicsi a különbség.Persze mindenre lehet madarat találni
Marantz SR-7013,Zidoo X20 Pro,Naim Nap 300DR,Naim Nac-252pre, Naim Supercap2,Innuos Zenith Mk3,Holo Spring2 KTE, ProAc Respone D38,Behringer Truth B1031A ,JMlab Electra cc900,JMlab electra sr900,JMlab tantal505,2db Monitor Audio mrw-10 sub.

laci19900816

Denon AVC A1 SR 29 kg

Szia  az árát azért írtam picit magasabbra mint amennyit szeretnék érte kapni, mert ugyebár ha valakinek felkelti a figyelmét úgyis alkudni fog és nekem valamennyit engednem kell ha irányár ha nem.

De megnéztem az ebay-en 220 ezer ft tól indulnak ezek az erősítők és nincs is sok belőlük, meg aztán azt még külföldről haza kell hozatni az is plusz pénz.És nem is biztos hogy azt kapod amit vársz.

Ez Kecskeméten megtekinthető kipróbálható, nem zsákba macska és nem hiszem hogy nagyon sok lenne belőle Magyarországon .

üdv.

Z-zz
Fórumlakó
Fórumlakó

Denon AVC A1 SR 29 kg

mert ugye ez az eladó dolga,hogy mennyiért áraz,de azért nem árt utána nézni,mennyiért mentek az ilyen gépek.
ez az én véleményem.
ettől még persze a készülék szuper.

Z-zz
Fórumlakó
Fórumlakó

Denon AVC A1 SR 29 kg

irishcream
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1202