Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha RX-V379
Yamaha RX-V379
Köszönöm a lehetőséget, elkelt !
Yamaha RX-V379
jég
Yamaha RX-V379
50,000.- Ft !
Yamaha RX-V379
Sokan ki se használják a nagy vasakat... Pont azért, mert bőven elég lenne a kisebb is, de hát azt meg "ciki megvenni"... Szerintem egyszerűen csak tudni kell belőni az optimumot, hogy hova mekkora, milyen vas illik, és tudni kell jól építeni, illetve használni egy rendszert.
Így elkerülhetjük, hogy többe kerüljön a hús mint a leves.
Sikeres eladást! A vevőnek meg pacsi.
Üdvözlet,
tokesz
Yamaha RX-V379
Tokesz kolléga kezdi kapizsgálni a dolgot !
Egy jól beállított kissebb erőlködő is okozhat meglepetéseket, és néha a 'nagy-vasak' gazdái nem tudják igazán, mit is tud a gépük !
Szolgáltatásait és tudását tekintve jó kis mozi összerakható vele, ezt akár demonstrálom is a jelentkező vevőjelöltnek !
Én, ami a szoba méretét illeti, nem vagyok annyira derűlátó, vagy csak máshoz vagyok szokva ? ......jó szívvel inkább max-25nm-re ajánlom !
Yamaha RX-V379
Üdv!
Írnék pár sort, természetesen pozitív céllal, mellyel vásárlásra buzdítanám az esetlegesen kételkedő, vagy bizonytalan érdeklődőket. Nekem is ez a típusú erősítőm van, az aláírásomban láthatjátok milyen rendszerben használom. Azért gondoltam leírni a saját tapasztalatomat/véleményemet megosztani, mert több helyen olvastam már, hogy a gyengébb teljesítménye miatt válnak meg ettől a típustól...
Én egy kb. 30 m2-es (közepes méretű) nappaliban használom, a hangerőt a log-decibel skálán -15 dB fölé (+16,5 dB a max) sose tekertem. (A -15dB is egy halkabb hangsávú filmnél volt, egyébkényt -20 és -30 között szokott dolgozni). Én így szeretem, persze a hangerő szubjektív dolog, kinek mi a hangos... Illetve a szoba méret is mindenkinél más és más, amit ki kell tölteni hanggal...
Következő fontos dolog, hogy ez az erősítő igényli az aktív mélyládát. Ez tény, sőt nem csak ez, hanem a nagyobb testvérei is! A mély hangok (sub tartomány) elővarázsolása jelentős teljesítményt igényel. Pont ezért tervezik a házimozi erősítőket úgy, hogy egy, vagy esetleg két aktív mélyláda megtámogatja. Így a kb. 80 Hz alatti frekvenciatartományt nem a front/háttér/center sugárzók biztosítják, így messze nem olyan mértékű a házimozi erősítőre jutó terhelés. Tehát nem megy a magas és közép hangok rovására, nem fog melegedni, fulladni az erősítő.
Továbbá még egy dolog: rengeteg múlik a hangfalakon/kábelezésen, de ezt most nem fejteném ki.
Röviden és tömören: kis és közepes méretű helyiségekbe (szerintem 40m2-ig bőven) jó választás ez a típus. Nekem abszolút bevált a részletgazdag és dinamikus hangjáról nem beszélve.
Ezért az árért szerintem kihagyhatatlan.
Üdv: tokesz
Yamaha RX-V379
Üdv!
Írnék pár sort, természetesen pozitív céllal, mellyel vásárlásra buzdítanám az esetlegesen kételkedő, vagy bizonytalan érdeklődőket. Nekem is ez a típusú erősítőm van, az aláírásomban láthatjátok milyen rendszerben használom. Azért gondoltam leírni a saját tapasztalatomat/véleményemet megosztani, mert több helyen olvastam már, hogy a gyengébb teljesítménye miatt válnak meg ettől a típustól...
Én egy kb. 30 m2-es (közepes méretű) nappaliban használom, a hangerőt a log-decibel skálán -15 dB fölé (+16,5 dB a max) sose tekertem. (A -15dB is egy halkabb hangsávú filmnél volt, egyébkényt -20 és -30 között szokott dolgozni). Én így szeretem, persze a hangerő szubjektív dolog, kinek mi a hangos... Illetve a szoba méret is mindenkinél más és más, amit ki kell tölteni hanggal...
Következő fontos dolog, hogy ez az erősítő igényli az aktív mélyládát. Ez tény, sőt nem csak ez, hanem a nagyobb testvérei is! A mély hangok (sub tartomány) elővarázsolása jelentős teljesítményt igényel. Pont ezért tervezik a házimozi erősítőket úgy, hogy egy, vagy esetleg két aktív mélyláda megtámogatja. Így a kb. 80 Hz alatti frekvenciatartományt nem a front/háttér/center sugárzók biztosítják, így messze nem olyan mértékű a házimozi erősítőre jutó terhelés. Tehát nem megy a magas és közép hangok rovására, nem fog melegedni, fulladni az erősítő.
Továbbá még egy dolog: rengeteg múlik a hangfalakon/kábelezésen, de ezt most nem fejteném ki.
Röviden és tömören: kis és közepes méretű helyiségekbe (szerintem 40m2-ig bőven) jó választás ez a típus. Nekem abszolút bevált a részletgazdag és dinamikus hangjáról nem beszélve.
Ezért az árért szerintem kihagyhatatlan.
Üdv: tokesz
Yamaha RX-V379
El szeretném adni, és nem árulni, ezt a kis belépő szintű, de egyáltalán nem rossz erősítőt !
Az ára innentől : 55.000.- Ft !
Yamaha RX-V379
új ár : 60,000,- Ft
Yamaha RX-V379
Eladó a címben szereplő Házi-Mozi erősítő !
Garanciális, keveset használt, kiváló állapotban, minden tartozékával, dobozában !
Ára 65.000.- Ft