Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hifiman HE400S planár fejhallgató
UP a jó fejesnek!
És, mi lesz a következő áldozat?
Vettem egy nyitott EL-8-at. Már a módosított, áthangolt 2016-os verzió. Bár térben elmarad a Hifimantől, de azért csak jobb úgy általában. Persze lehet azt se tartom meg sokáig...
Szívesen összehallgatnám az Oppommal. Nem jársz véletlenül mifelénk? (Miskolc)
Sajnos nem.
Jegelve vasárnapig a füles.
Szívesen összehallgatnám az Oppommal. Nem jársz véletlenül mifelénk? (Miskolc)
11 hónapos Hifiman HE400S planár fejhallgató eladó. Doboza, tartozékai megvannak. Jelenleg Focuspad A párna van rajta, ami sokatt dobott a mély tartományán. Ez eléggé elhasználodott már, de adok hozzá egy pár újat is a gyári full szövet mellé, aminek egyébként újszerű az állapota, nem sokat használtam. Illetve egy egyszerűbb tartalék kábel szintén jár, ami ugyancsak nem gyári tartozék.
Állapota a képeken, a kopás nyilván nem befolyásolja a hangját.
Az ára 68000 Ft.
DPD futár +890 Ft.
- Alucard
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 0
UP a jó fejesnek!
És, mi lesz a következő áldozat?
11 hónapos Hifiman HE400S planár fejhallgató eladó. Doboza, tartozékai megvannak. Jelenleg Focuspad A párna van rajta, ami sokatt dobott a mély tartományán. Ez eléggé elhasználodott már, de adok hozzá egy pár újat is a gyári full szövet mellé, aminek egyébként újszerű az állapota, nem sokat használtam. Illetve egy egyszerűbb tartalék kábel szintén jár, ami ugyancsak nem gyári tartozék.
Állapota a képeken, a kopás nyilván nem befolyásolja a hangját.
Az ára 68000 Ft.
DPD futár +890 Ft.