Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sennheiser HD800

Lezárt
Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1305

Sennheiser HD800

Hozzászólás Szerző: Tul »

Az eladást felfüggesztem:
HD800S és PM-2 ügyében zajlanak a tárgyalások. Amint ezzel megvagyok, s igényeim szerinti árat kapok, a HD800-ra már megvan a vevő és lefolytatjuk az adásvételt

Köszönöm a lehetőséget!

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Sennheiser HD800

Tul
V.I.P.
V.I.P.

Sennheiser HD800

Sziasztok!

Eljött az idő, amit sose hittem volna, eladó a HD800 Na nincs benne túl sok talány, házon belül vándorlok. Szeretnék kipróbálni egy HD800S-t és mivel most lett némi talált pénzem, nem sajnálom rá kiadni a pluszt. A legtöbb teszt és vélemény szerint csekély az eltérés, de engem nagyon érdekel. Továbbá más fejhallgatók tesztelése is porondon van, többek közt az Oppo PM1(2).
Egy szó, mint száz, imádott Sennheiserem most vihető.

Az árát erősen át kellett gondolnom, mert itt-ott vannak rajta pici esztétikai hibák. Ezt a képek rendesen láttatják.
Fontos, hogy műszakilag hibátlan, tökéletes, kikezdhetetlen. Tehát a kis kopások tulajdonképpen érted vannak, hogy olcsóbban tudjam adni Nem kell megijedni, egyébként szép állapotú, de nem hibátlan. Egy ilyen értékű fülesnél engem ez bosszantott, mikor vettem (merthogy így vettem már én is), de hozzám sem listaáron került, így inkább előnyként éltem meg.

A hangját tekintve rövid leszek, mert se vitát, se márkaharcot, se ideológiai összecsapást nem szeretnék generálni.
Semleges, részletező, mégis maradéktalanul alkalmas a zene teljes érzelmi töltetének tolmácsolására. A HD600/650 mélyei ehhez képest kiábrándítóak, és magasban is rátesz még úgy 2-3 lapáttal. Tehát egészen más világ, ami a dinamikáját illeti. Kifejezetten jól bírja a hajtást, fájdalomküszöb környékén sem lehet semmivel sem zavarba hozni.

Overall performance-ot illetően nem találtam még legyőzőre, Audeze-en innen és túl sem. Annyira kényelmes, hogy.. Hogy próbáld ki. Azt hiszem, a legmegrögzöttebb Sennheiser ellenesek (van ilyen?) is kénytelenek elismerni, hogy talán a műfaj legkényelmesebb szereplőjéről beszélhetünk.

A fülpárnák és a szivacsok hibátlanok, tiszták. Nem recseg vagy ropog sehol, a csatlakozók is rendben.
Ha már csatlakozó: a gyári kábelre 4 pines XLR került, hogy teljesen szimmetrikusan hajtható legyen. Természetesen a saját gyári 6,3-as Jackjével is használható, egy toldat segítségével.
Igény esetén Fapaci-féle Luxor Gold kábel is kérhető hozzá, 2m-es hosszban.

Természetesen gyári dobozában és eredeti mérési jegyzőkönyvvel adom. A dobozban lévő szivacsnak olyan fura szaga van, ezt is így vettem - nem hiszem, hogy releváns pont, de leírom (Nem, nem macskapisi, vagy hasonló, hanem inkább olyan erősebb szintetikus ragasztó szag. Nekem nem tetszik, ezért említettem meg.)

Azt hiszem, az eladók általában inkább jó színben tűntetik föl a holmit, előnyös fotókkal. Talán érezhető, hogy minden negatívumot leírtam, egészen felnagyítva. Ennek két oka van: inkább pozitív csalódás érje a vevőt, mint negatív, másrészt meg nem nagyon van szívem eladni.

Miskolc mellett megtekinthető, akár saját rendszerben is kipróbálható. Nálam egy Oppo HA-1 a társa, de megfelelő minőségű lejátszónak most híján vagyok, tehát Dune, vagy Mac Mini, amit nyújtani tudok.
Posta/futár részemről rendben, de Budapesten és Győrben is járok a nem túl távoli jövőben.

Ára az eddigi eladó példányok hirdetései alapján, figyelembe véve a percenéseket:
200000Ft. (190-ért ment el, aminek kitört a csatlakozója és hasonló karcok voltak rajta.)
Plusz kábellel 230000Ft.

Lezárt

Vissza: “Fej-, és fülhallgatók (kínál-keres)”