Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio-Technika ATH-M50x fejhallgató eladó
- Alucard
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 0
Utolsó ára: 38.900
max megtartom
- Alucard
- Lefelé a lejtőn

Kedves moderátor!
Napi egy UP! engedélyezett vagy tévedek? Ha igen akkor elnézésed kérem viszont ha nem, akkor kérlek ne töröld.
Köszönöm
- Alucard
- Lefelé a lejtőn

40.900 ingyen futár!
- Alucard
- Lefelé a lejtőn

Csak a tisztánlátás kedvéért!
Korábban már meghirdettem a fejest amire jött is egy jelentkező, viszont nem jött össze az új fejhallgató ára ezért (sajnos) az utolsó pillanatban vissza kellett utasítanom az ajánlatot, de most újra eladom, feljebb lépek egy magasabb ársávba.
Másik fontos dolog: a fejhallgató teljesen újszerű állapotban van, nyoma sincs lekvárnak és egyáb anyagoknak, mintha most bontottam volna ki a dobozból, mindenemre nagyon vigyázok, de ezt egy esetleges találkozó alkalmával magad is szemrevételezheted!
Szia, engem érdekelne a fejhallgató!! Szeretnék, egy elérhetőséget kérni!! Köszönöm
- Alucard
- Lefelé a lejtőn

Többnyire én is elektronikus zenére használtam. Ami még nagyon jó ebben a fülesben, hogy alacsony impedanciás így kiváló választás lehet telefonhoz, utazáshoz... összecsukható, hordozható.
- Vasti
- Törzsvendég

- Értékelés: 371
Nekem is majdnem ilyen van (az x nélküli verzió) , nagyon-nagyon jó!
Volt már pár "jó" fülesem, most is van, és amikor vettem, meghallgattam több olyat, amit árban és minőségben kb. egy kategóriába soroltak vele (Beyerdynamic, AKG)
Hát, szerintem csak az árkategória volt azonos... Hangban igen messze voltak tőle, legalábbis rock, metal és elektronikus zenén, amire én vettem. Piszok jó hangja van! Imádom.
Szóval ha valaki ilyen zenére keres fejhallgatót, és nem ismeri ezt a típust, mindenképpen hallgassa meg!
- Alucard
- Lefelé a lejtőn

Eladó ez a kifogastalan állapotban lévő, világszerte rengeteg dicséretet kapott fejhallgató.Makulátlan állapotban, minden tartozékával, eredeti gyári csomagolásban keresi új gazdáját.Garancia: 2017 június (hangszerdiszkont.hu)Személyesen megtekinthető és átvehető Nyíregyházán, vagy DPD futár INGYEN házhoz viszi!
41.900 Ft