Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Focal Utopia + Nordost Heimdall 2 fejhallgató kábel – újszerű állapot

Lezárt
seban24
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 38

Re: Focal Utopia + Nordost Heimdall 2 fejhallgató kábel – újszerű állapot

Hozzászólás Szerző: seban24 »

elkelt

seban24
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 38

Focal Utopia + Nordost Heimdall 2 fejhallgató kábel – újszerű állapot

Hozzászólás Szerző: seban24 »

Eladó szeretett és nagy becsben tartott Focal Utopia OG (Original) fejhallgatóm, Nordost Heimdall 2 prémium kábellel.

A fejhallgató szinte újszerű állapotú, mindig maximális odafigyeléssel használtam. A fejpánton és a párnákon gyakorlatilag semmilyen kopás nem található.

Számomra az eredeti Utopia minden idők egyik legjobb dinamikus fejhallgatója. Több összehasonlítás után is egyértelműen az OG verziót részesítem előnyben a 2022-es kiadással szemben. Gyorsabb tranzienseket, technikásabb megszólalást és természetesebb, élőbb hangzást nyújt mint a lebutított meleg megszólalású 2022 es kiadás.

A mellékelt Nordost Heimdall 2 kábel véleményem szerint az egyik legjobb párosítás az Utopiához. Számos csúcskategóriás kábelt kipróbáltam (Dana Cable Lazuli, Cardas Clear stb.), és számomra a Heimdall 2 emelte a legtöbbet az Utopia erősségein: még gyorsabb tranziensek, tisztább megszólalás, mélyebb térábrázolás és kivételes természetesség.

A Nordost Heimdall 2 Utopia kábel önmagában is 1500 euró körüli értéket képvisel a használt piacon.

A csomag tartalma:
Focal Utopia OG
Nordost Heimdall 2 fejhallgató kábel
4 tűs szimmetrikus XLR csatlakozó
6,3 mm-es adapter

Ritkán kerül piacra ilyen megkímélt állapotú eredeti Utopia.
Csere nem érdekel.

Ár: 1.2 m ft
(Jelenleg 2m ft az Utopia újonnan)

helyileg dabason
kérem privát üzenetben keressenek

(a hirdetéseim között szereplő Astell&Kern A&ultima SP3000 el iszonyatos jó párost alkotnak)
Csatolmányok
IMG_5734.jpeg
IMG_5731.jpeg
IMG_5729.jpeg
IMG_5728.jpeg

Lezárt

Vissza: “Fej-, és fülhallgatók (kínál-keres)”