Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Focal Clear MG, bomba ár, teljesen makulátlan állapot

Lezárt
tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6675

Re: Focal Clear MG, bomba ár, teljesen makulátlan állapot

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Zsiffin írta:
2026.05.20., szer. 01:55
Elkelt!

Köszönöm a figyelmet!
Zárás.png
Zárás.png (14.75 KiB) Megtekintve 209 alkalommal
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Zsiffin
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Re: Focal Clear MG, bomba ár, teljesen makulátlan állapot

Hozzászólás Szerző: Zsiffin »

Elkelt!

Köszönöm a figyelmet!

Zsiffin

Re: Focal Clear MG bomba ár, teljesen makulátlan állapot!!!

Esetleg egy Burson Audio Conductor Virtuoso /Burr Brown 1793 chip/ is eladó lehet, én ezzel hajtottam eddig, ha valakit egyben érdekel, tudok még rugalmasabb lenni árak tekintetében. leborulok.gif

https://headphone.guru/burson-virtuoso- ... -flagship/

Zsiffin

Focal Clear MG, bomba ár, teljesen makulátlan állapot

unnamed (3).jpg
Kihasználatlanság miatt eladó fent nezvett fejhallgató, minden gyári tartozékával, csomagolásával együtt. Teljesen makulátlan álapotban van, még az "új" illata is megvan, nagyjából 50 óra zenélés lehet benne.
Nem akarom túlmagyarázni, aki ilyet vesz az tudja hogy miért. Nem az én véleményem fogja rábeszélni, én a HD800S-hez tudnám hasonlítani, olcsóbb, kényelmesebb, szebb és minőségibb anyagokból van.
Hangminőségre, felbontásra, térleképzésre hasonló színvonalon mozognak, de a Focalt könyebb meghajtani/kiszolgálni és szerintem a tonális balansz is jobban megvan /kevésbé válogat a stílusok között/
Új ára 530-600.000Ft környékén mozog, állapotához mérten 380-400 ezer Ft lenne reális érte, én 350.000Ft ra gondoltam, aki kapja marja. :tutiok:

Futárral is tudom küldeni, személyes átvétel, Budapesten illetve Cegléd környékén lehetséges/vagy a kettő közti útvonalon/.

tel:703403174

Lezárt

Vissza: “Fej-, és fülhallgatók (kínál-keres)”