Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Denon AH-GC30 Bluetooth zajszűrős fejhallgató

demoligi
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 3

Denon AH-GC30 Bluetooth zajszűrős fejhallgató

Hozzászólás Szerző: demoligi »

Keveset használt Denon AH-GC30 Bluetooth Zajszűrős fejhallgató eladó Budapesten.
Az egyik oldalán van egy kis karc, ezt fotóztam.
Kábelei, doboza meg vannak, csak nem fotóztam.

Tulajdonságok:
A Denon FreeEdge membránok rendkívül pontos, erőteljes hangzást biztosítanak
Aktív zajszűrés négy mikrofonnal és három üzemmóddal, repülés, városi és irodai használatra, valamint gyors és egyszerű pillanatnyi deaktiválás
aptX HD Bluetooth nagy felbontású hang a kompatibilis eszközökkel, valamint vezetékes csatlakozással és USB audio opció
20 órás akkumulátor élettartam a hosszú utazások esetén (Bluetooth és zajszűrés együttes használata esetén); és 25 óra Bluetooth nélkül. Az akkumulátor teljesen feltöltődik 2 óra alatt, míg a 10 perces gyors töltés 21/2 órányi használatot, és 15 perces gyors töltés 41/2 óra használatot biztosít
Fület körülvevő design memóriahab fülkagylóval, szintetikus bőr borítással a tökéletes illeszkedés és kényelem érdekében, még hosszútávú zenehallgatás esetén is

Ritkán volt csak használva, ezért a fül és fejpárnája is olyan mint az új.

Ára 70 000Ft
IMG_3783.JPG
IMG_3784.JPG
IMG_3785.JPG

Válasz küldése

Vissza: “Fej-, és fülhallgatók (kínál-keres)”