Árváltozás: 24 900 Ft
Új ára majdnem a háromszorosa lenne.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
1More quad driver in-ear fülhallgató 21 hónap garanciával
1More quad driver in-ear fülhallgató 21 hónap garanciával
Eladó egy 1More quad driver in-ear fülhallgató. Tavaly szeptemberben vásárolt. Számla megvan. 21 hónap garancia van rá. Én közben kaptam ajándékba egy fejhallagtót és azt használom. Ezért került most eladó sorba a 1More. Egyébként a hangminősége a csatornánkénti 4 meghajtónak is köszönhetően (quad driver) ebben az árkategóriában a fülhallgatók között szerintem szó szerint egyedülálló. Érdemes meghallgatni. Mikrofon is van a kábelen, ezért a zenehallgatás mellett telefonálásra is nagyon jól működik. Sokkal jobban hang és a mikrofon minősége is mint egy drót nélküli airpod jellegű megoldással. Ettől fügetlenül ez a füles egy vérebli audiofil cucc, zenehallgatásra született.
Eladási ár 29 900 Ft. (Az új ára közel 70 ezer Ft).
Átvehető Budapesten a 2.,9., 8. vagy 11. kerület környékén vagy ha úgy alakul máshol is találkozhatunk.
Futárral is el tudom küldeni.
Érdeklődni: itt privát üzenetben vagy a 20 371 92 25 számon lehet.
Eladási ár 29 900 Ft. (Az új ára közel 70 ezer Ft).
Átvehető Budapesten a 2.,9., 8. vagy 11. kerület környékén vagy ha úgy alakul máshol is találkozhatunk.
Futárral is el tudom küldeni.
Érdeklődni: itt privát üzenetben vagy a 20 371 92 25 számon lehet.