Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Eladó újszerű Audio Technica ADX-5000

Lezárt
Gugu
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Re: Eladó újszerű Audio Technica ADX-5000

Hozzászólás Szerző: Gugu »

Köszönöm, zárom a hirdetést

Gugu
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sziasztok! A fejhallgatót egy kedves fórumtárs az ünnepek közöttig lefoglalózta, így egyelőre jegelem.

Gugu
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Up, saját Képek:
Csatolmányok
IMG_3134.jpeg
IMG_3135.jpeg
IMG_3136.jpeg

Gugu
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Eladó újszerű Audio Technica ADX-5000

Sziasztok!

Szeretném meghirdetni az ADX-5000-emet, gyűjtemény csökkentés céljából. Első tulajdonosa vagyok, németországban vettem, gyakorlatilag újszerű, számla, eredeti doboz, bőrkoffer minden megvan hozzá. Második-Harmadik fejhallgató volt, úgyhogy szerintem kb. 80 óra ha lehet benne. Korábban 5-6 felsőkategóriás fejhallgatóm volt (Hedd, Clear, HD800, Denon, stb.), de az ADX-5000 volt az egyetlen, amit az Utopia mellett is megtartottam, nem véletlenül. Ez egy nagyon különleges fejhallgató, légies, könnyű, én klasszikus zenéhez szerettem a legjobban. Mióta megnőttek a gyerekeim, újra inkább a nagy hifi előtt ülök a fejhallgató helyett, ezért csak az Utopia-t tartom meg, a pénzt meg mélynyomóba csoportosítom.

Az ára 470ezer Ft, érdeklődni lehet privátban, a guguh23 kukac gmail.com címen, vagy a nullahatharminc 4134812.

Lezárt

Vissza: “Fej-, és fülhallgatók (kínál-keres)”