Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Quad Era-1
Re: Quad Era-1
Jelenleg mindkét párna adott, és az árban benne van ...
Úgy látom nagyon nyár van, és nyaralás közben senki sem hallgat fülest ... nem baj, majd jönnek a rosszabb idők is, gondolkozzatok előre milyen jó les az ...

Én is ezt a fejest nyúzom. Majdnem beírtam, hogy hibrid párnával jobb, de gondoltam ráhallgatok akkor már mégegyszer a bőrrel ennyi idő elteltével. Nem is rossz! Nem tudom annakidején miért tetszett vele kevésbé (lehet csak közben ráuntam a hibrid hangjára?). Szóval bőrpárnával is ajánlott!
Ami a fejméretet illeti, valóban, kisfejűeknek nagy lesz. Én egész magas vagyok, nekem pont jó összetolva. Mindenesetre, a pánt alatti kipárnázással lehet orvosolni, ha kicsit nagy.
Ami a fejméretet illeti, valóban, kisfejűeknek nagy lesz. Én egész magas vagyok, nekem pont jó összetolva. Mindenesetre, a pánt alatti kipárnázással lehet orvosolni, ha kicsit nagy.
Ésszerű ajánlatokat is várok ! Meg kell hallgatni !
Köszönöm a véleményt ! Megjegyzem én nem tartom magam nagyfejűnek, de nagyon kényelmes a füles. Legalább nem szorít
. A hangja pedig valóban nagyon jó és óriási tere van. Érdemes kipróbálni.

- harcsapapa
- Fórumlakó
- Értékelés: 55
Megjegyezni kívánom, hogy akinek nagy a feje annak tökéletes lesz a méret.De akinek kicsi a búrája azon lötyögni fog a legkissebb beállításon is.Bukósisak méret szerint S, M , L nagy lessz aki bukósisakból XL, XXL méretet hord az örül.Aki nagy fülkagylóval rendelkezik nyugodtan megveheti.Fantasztikus a hangja 660 s2 simán veri! Új ára kb.271000 ft volt.Érdemes utána olvasni a neten megéri és tanulságos! Ajánlott vétel! A vezeték burkolata hajlamos a szöszösödésre ez az 1 negatívum van csak.És nem kell hozzá erőmű.
Remélem tudtam segíteni a bizonytalanoknak.
Remélem tudtam segíteni a bizonytalanoknak.
Erősítő: naim Supernait1.
MAGNEPLANAR SMGa
Musical Fidelity M3SCD.
RCA.Emanation-little gold.
Hangfal kábel.bordor DIY.Fine Line 2000+
Linn K400
Táp kábel.bordor DIY.muréna.
MAGNEPLANAR SMGa
Musical Fidelity M3SCD.
RCA.Emanation-little gold.
Hangfal kábel.bordor DIY.Fine Line 2000+
Linn K400
Táp kábel.bordor DIY.muréna.
Hozzuk előrébb. Ajánlatokat is várok ...
Re: Quad ERA-1
Nem túl nagy az érdeklődés, pedig ez tényleg egy nagyon jó fejhallgató ! Legyen ... ésszerű ajánlatokat meghallgatok, hallgassátok meg !
Hozzuk kicsit előrébb ...
Tel: 70 279 7360
Quad Era-1
Eladó egy Quad ERA-1 es nyitott planár fejhallgató. Teljesen újszerű, nagyon keveset használt. A gyári doboza is meg van. Az eddigi legjobb hangú fejhallgatóm, de már nagyon nincs kihasználva, inkább hangfalakon hallgatok zenét. Az ára annyi, amennyiért vettem (itt a fórumon) sem veszíteni sem "keresni" nem akarok rajta. Kistarcsán lakik, de előre utalással postázás is mehet. Az ára 150000,- HUF plusz postaköltség.
Kérdezzetek, minden kérdésre igyekszem válaszolni.
Üdv:
Vélaci
Kérdezzetek, minden kérdésre igyekszem válaszolni.
Üdv:
Vélaci