Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Akg N40 IEM eredeti dobozával eladó

Lezárt
gaben22
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Re: Akg N40 IEM eredeti dobozával eladó

Hozzászólás Szerző: gaben22 »

Legyen az ár 55 000 HUF. Egyébként az új ára 400 USD (~138 000 HUF) + postaköltség + ÁFA + vám volt.

gaben22
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hello, privát üzenetet szerencsésebb lett volna írni, mert a hirdetésre érkező kommentekről ember csak akkor kap értesítést, ha feliratkozik a topicra, amit általában kevesen tesznek meg. Én 2 DAP-pal is használtam, mindkettőt megtalálod a hirdetéseim között. Kábel vonatkozásában pedig 2 Linsoul kábellel próbáltam, abból egyikkel használtam sokat (Linsoul LSC09), másikkal pedig csak keveset (lustaság miatt, amúgy az a jobb kábel). Utóbbi egy Linsoul Nymph ezüst bevonatú réz litz kábel, hirdetéseim között megtalálod, de egyszerűség kedvéért itt a link is hozzá: Linsoul Nymph. Hangra balanced kábeltől erőteljesebbek és gyorsabbak lettek a mélyek illetve tisztább a hang a teljes tartományon.

hxd2ODR
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: hxd2ODR »

Szia! Én csak érdeklődni szeretnék mert régóta foglalkoztat a gondolat. Nekem is ilyen N40-em van (N5005-re hamarosan) és véleményem szerint a kábel eléggé szűk keresztmetszet. Arra lennék kíváncsi, hogy egy ilyen balanced kábellel mi a változás, illetve mivel hajtod ebben a formában. Ha esetleg a kábel külön eladó lenne érdekelne. Válaszodat előre is köszönöm! Üdv.: Sándor László

gaben22
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Re: AKG N40 IEM eredeti dobozával eladó

Képek:
n40_3.jpg
n40_2.jpg
n40_1.jpg

gaben22
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Akg N40 IEM eredeti dobozával eladó

Első tulajdonostól eladó AKG N40-es fülhallgatóm magasabb kategóriába lépés miatt. Eladásra kerül:
- AKG N40
- gyári tuning filterek
- gyári kábel, most kipróbáltam amúgy külön vásárolt balanced kábellel használtam
- eredeti doboz
- eredeti tok
- kérésre 1 pár illesztéket adhatok hozzá, amit biztosan nem használtam még

Ár: 65000 HUF

Személyesen átvehető Budapesten a Móricz Zsigmond körtéren vagy posta/Foxpost a vevő terhére.

Lezárt

Vissza: “Fej-, és fülhallgatók (kínál-keres)”