Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó Denon AH-D5200 zárt fejhallgató
- ribizly
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 26
Re: Eladó Denon AH-D5200 zárt fejhallgató
Elkelt, zárom.
Szia!
Szeretnék kérni egy telefonszámot.
Üdv:Bogre
Szeretnék kérni egy telefonszámot.
Üdv:Bogre
- ribizly
- Kezdő Fórumlakó

Még mindig vihető.
Az ára továbbra is 95.000,-.
Az ára továbbra is 95.000,-.
- Alien71
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 7
Csaó!
Engem érdekelne 36302573193
Engem érdekelne 36302573193
- ribizly
- Kezdő Fórumlakó

Pörgessük meg egy kicsit!
Ára innentől: 95.000,-
Ára innentől: 95.000,-
- ribizly
- Kezdő Fórumlakó

Az ígért saját képek
- ribizly
- Kezdő Fórumlakó

Nem tartom mérvadónak az av-online-os teszteket, de még itt is olvasható, hogy az egyik DAC-al így szól, a másikkal meg úgy.
Az én forrásom ilyen szempontból mind a kettő, a tesztben említettet túllövi, de lehet az alap, inkább kiegyenlített karaktere pont nem illik annyira hozzá.
Az én forrásom ilyen szempontból mind a kettő, a tesztben említettet túllövi, de lehet az alap, inkább kiegyenlített karaktere pont nem illik annyira hozzá.
- ribizly
- Kezdő Fórumlakó

Bocsánat, de erre külön válaszolok: "gyakran szűkös, zárt terű".
Bizonyára forrás függő, de én pont azt tapasztaltam, hogy nagyon jó a színpad és a hangok pozícionálása is. Egyáltalán nem érződik zártnak a hangja. Sőt. Talán az egyik legjobb, leginkább szellős érzetű zárt fejes, amit eddig hallottam. Meg is lepődtem.
Bizonyára forrás függő, de én pont azt tapasztaltam, hogy nagyon jó a színpad és a hangok pozícionálása is. Egyáltalán nem érződik zártnak a hangja. Sőt. Talán az egyik legjobb, leginkább szellős érzetű zárt fejes, amit eddig hallottam. Meg is lepődtem.
- ribizly
- Kezdő Fórumlakó

A IX. kerületben lakik jelenleg (küldök telefonszámot majd privátban).
Annyit értek alatta, hogy a megszokott meleg, kicsit "mélydúsabb" Yamaha HPH-MT7 után bár szinte minden területen jobban szól, de nem indul be a lábam, nem élvezem annyira a kapott hangot.
Nem kezdtem bele nagy EQ-zásba, amivel jobban lehetne az igényimhez igazítani, de ha nem megy el, akkor még annak adok majd egy esélyt.
Annyit értek alatta, hogy a megszokott meleg, kicsit "mélydúsabb" Yamaha HPH-MT7 után bár szinte minden területen jobban szól, de nem indul be a lábam, nem élvezem annyira a kapott hangot.
Nem kezdtem bele nagy EQ-zásba, amivel jobban lehetne az igényimhez igazítani, de ha nem megy el, akkor még annak adok majd egy esélyt.
-
Hovanszki
- Nincs visszaút

- Értékelés: 63
Budapest melyik kerületében lakik a füles? Pontosan mit értesz az alatt, hogy "nekem hiányzik belőle egy kicsit több bugi"? Valami olyasmit értesz alatta, mint amit a tesztjében írtak róla? ("kellemes, könnyen hallgatható darab... hangjának igazából nincsen olyan jellemzője, olyan meghatározó karaktere, ami igazán kiemelné a tömegből. Néha már-már monitorosan közvetlen, gyakran szűkös, zárt terű."). Vagy valami mást? Üdv,
- ribizly
- Kezdő Fórumlakó

Eladó Denon AH-D5200 zárt fejhallgató
Sziasztok! A képek hasonlósága nem meglepő az előző hirdetéshez (viewtopic.php?f=176&t=151188), ugyanis én csak továbbadnám eme remek fejest. Szimplán némi hallgatózás után úgy érzem nem vagyunk egymásnak valók. Kényelmes, tiszta, részletes hangú, remek térrel és pozícionálással megáldott fejes, ám nekem hiányzik belőle egy kicsit több "bugi".
Állapota újszerű. Minden tartozéka megvan (ami kb. a doboz meg a kábel).
Ára: 99.999,-
Én a személyes átvételt preferálnám, de ha valaki előre utal akár útnak is indítom.
Képek

Majd később teszek fel 1-2 sajátot is, nehogy valaki ne higgye el, hogy nekem van ilyenem.
Állapota újszerű. Minden tartozéka megvan (ami kb. a doboz meg a kábel).
Ára: 99.999,-
Én a személyes átvételt preferálnám, de ha valaki előre utal akár útnak is indítom.
Képek
Majd később teszek fel 1-2 sajátot is, nehogy valaki ne higgye el, hogy nekem van ilyenem.