Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Campfire audio Polaris (2019)
- b_t
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 372
- Kapcsolat:
Campfire audio Polaris (2019)
Sziasztok,
eladó lett, mert nagyon ritkán használom. Amúgy nagyon szeretem.
Első tulaj vagyok, másfél éves, szerintem ha 20-30x összesen használtam. Teljesen újszerű, semmi kopás/hiba nincs vele.
Minden tartozéka/doboza megvan, sőt japánból rendeltem hozzá extra dugókat, annak a dobozaiban látjátok a gyári darabokat is. Én csak a legkisebbeket használtam, abból is csak ami rajta van azt.
Ára 100e.
Hétköznap átvehető Győr közelében vagy vevő terhére postázható utalást követően.
eladó lett, mert nagyon ritkán használom. Amúgy nagyon szeretem.
Első tulaj vagyok, másfél éves, szerintem ha 20-30x összesen használtam. Teljesen újszerű, semmi kopás/hiba nincs vele.
Minden tartozéka/doboza megvan, sőt japánból rendeltem hozzá extra dugókat, annak a dobozaiban látjátok a gyári darabokat is. Én csak a legkisebbeket használtam, abból is csak ami rajta van azt.
Ára 100e.
Hétköznap átvehető Győr közelében vagy vevő terhére postázható utalást követően.
http://carbon4copy.blogspot.com/