Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Meze Empyrean high end fejhallgató eladó
- csodó-tamás
- V.I.P.

- Értékelés: 226
Re: Meze Empyrean high end fejhallgató eladó
Elkelt, átvételt követően zárom.
Francnak gondolkodtam ennyit 
Ez igen, egy óra alatt elkelt egy 600k-s fejes :) És akkor még azt mondják hogy a magyarok nem tudják megfizetni ezt a kategóriát :) Viszont nagyon korrekt áron adtad, így kell ezt

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Helboar 2020.10.06., kedd 13:12-kor.
- csodó-tamás
- V.I.P.

Na ez már egy döfi síkmágneses!

Usher - Valhalla - Emotiva
- csodó-tamás
- V.I.P.

Meze Empyrean high end fejhallgató eladó
Eladó egy kifogástalan műszaki és esztétikai állapotú Meze Empyrean high end fejhallgató, eredeti dobozában.
Ő róla van szó: https://audiocentrum.hu/MEZE-Empyrean-A ... BsQAvD_BwE
Beszámítással került hozzám, és nem vagyok egy kimondott fejhallgatós típus, így csak limitált információval tudok szolgálni a készülékkel kapcsolatban. Hétvégén azért meghallgattam, és hát volt pislogás... Megmutattam a feleségemnek is, aki be van oltva hifi ellen, és talán életében először azt mondta (hifi cuccra), hogy "na EZT tartsd meg!"
De sajnos nem lehet, építkezünk.
Helyileg Székesfehérváron található, beszámítani ezúttal nem tudok.
Ár: 590e Ft (új ár: 1090e Ft)
Érd: +36304389727
Ő róla van szó: https://audiocentrum.hu/MEZE-Empyrean-A ... BsQAvD_BwE
Beszámítással került hozzám, és nem vagyok egy kimondott fejhallgatós típus, így csak limitált információval tudok szolgálni a készülékkel kapcsolatban. Hétvégén azért meghallgattam, és hát volt pislogás... Megmutattam a feleségemnek is, aki be van oltva hifi ellen, és talán életében először azt mondta (hifi cuccra), hogy "na EZT tartsd meg!"
Helyileg Székesfehérváron található, beszámítani ezúttal nem tudok.
Ár: 590e Ft (új ár: 1090e Ft)
Érd: +36304389727