Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AudioQuest NightOwl Carbon zárt, garanciás fejhallgató eladó
- pendre
- Nincs visszaút

- Értékelés: 5
Re: AudioQuest NightOwl Carbon zárt, garanciás fejhallgató eladó
Hódmezővásárhely
-
Ferdinand2017
- Nincs visszaút

- Értékelés: 7
szia
helyileg hol lenne?
helyileg hol lenne?
- pendre
- Nincs visszaút

Köszi a megerősítést.
Egyébként igaz, hogy akár mobilról is egész korrektül hajtható, és a gyári kábele is mobil használatra van felkészítve, ugyanis van rajta egy mobilvezérlő gomb.
A kényelmes viselethez meg annyit, hogy én szemüveges vagyok, de akár órákig a fejemen lehet, semmilyen zavaró tényezőt nem érzek. Ilyen kényelmes viseletű fejesem utoljára talán, az ATH AD500X volt pár éve.
Ennek örömére az új ár: 85.000,- Ft
A kényelmes viselethez meg annyit, hogy én szemüveges vagyok, de akár órákig a fejemen lehet, semmilyen zavaró tényezőt nem érzek. Ilyen kényelmes viseletű fejesem utoljára talán, az ATH AD500X volt pár éve.
Ennek örömére az új ár: 85.000,- Ft
- Howkeddlee
- Nincs visszaút

- Értékelés: 18
Nekem egy Audioquest Nighthawk fejhallgatóm van, ami tudtommal majdnem ugyanez, csak az félig nyitott kialakítású. Szeretem a hangját, könnyű hajtani, és talán a valaha volt legkényelmesebb fejhallgatóm. A kényelem, a fülpárnák, a méret, teljesen egyforma a hirdetettel.
Csak ajánlani tudom...
Csak ajánlani tudom...
- pendre
- Nincs visszaút

Remélem, most már menni fog.
- Csatolmányok
-
- NightOwl6.PNG (3.35 MiB) Megtekintve 1921 alkalommal
-
- NightOwl5.PNG (2.84 MiB) Megtekintve 1921 alkalommal
-
- NightOwl2.PNG (3.04 MiB) Megtekintve 1921 alkalommal
-
- NightOwl1.PNG (3.03 MiB) Megtekintve 1921 alkalommal
- pendre
- Nincs visszaút

Számomra valami rejtélyes okból kifolyólag, csak egy kép ment át. Azt írja a rendszer a többi képnél: "Nem sikerült meghatározni a kép méretét.Kérjük ellenőrizd, hogy a megadott URL érvényes e." A fotók kb. azonos méretűek, mint amit sikerült feltölteni, vannak ennél kisebbek méretűek is, továbbá egy mappában van az összes a gépemen, szóval megköszönném, ha valaki segítene, hogy a többit is fel tudjam tölteni, mert én nem tudom a megfejtést.
- pendre
- Nincs visszaút

Néhány fotó:
- Csatolmányok
-
- fotó
- NightOwl 3.PNG (2.76 MiB) Megtekintve 1935 alkalommal
- pendre
- Nincs visszaút

AudioQuest NightOwl Carbon zárt, garanciás fejhallgató eladó
Kihasználatlanság miatt eladó, egy kifogástalan állapotú, garanciás, minden gyári tartozékával ellátott AudioQuest NightOwl Carbon zárt fejhallgató. A fejest 2018 júniusában vettem a gráci HIFI TEAM-nél https://www.hifiteam.at/ , 2 év garanciával, így még 2020 júniusáig garanciás.
A fejes lényegében a korábbi típus, AudioQuest NightHawk továbbfejlesztett, zárt változata, minden jellemzője a gyári honlapján megtalálható http://personal.audioquest.com/nightowl-carbon . Számos teszt is van a fejesről, mint pl. ez : https://darko.audio/2017/01/audioquest- ... listening/ , így én csak egy dolgot emelnék ki. Jelesül azt, hogy rendkívül kényelmes viseletű, és mivel egy rejtett szellőztető rendszer van beleépítve, így a nagy melegbe sem izzad be a fül, illetve emiatt kevésbé jelentkezik, a zárt fejesekre jellemző fülnyomás.
Kétféle párna jár hozzá, az "alapértelmezettnek" tekinthető bőr, és egy szövet párna. Ez utóbbival némileg kevesebb a mély, én nem használtam, csak kipróbálásra.
Az ára 90.000,- Ft, de ebben az árban még két további dolog is benne van.
1./ Az itteni fórumról ismert Bordor kolléga által készített, 1,5 m hosszú Litze rézhuzalos, fonott kábel, 6,3-as Neutrik csatlakozóval. Minden tekintetben jobb mint a gyári, én is csak ezt használtam.
2./ A Kácsa Audiotól, mint az AudioQuest hazai márkakereskedőjétől vásároltam tartaléknak egy pár bőrpárnát, csak ez került 20 e. Ft-ba, a számlát erről is csatolom.
Csak előre utalás jöhet szóba, ez esetben a postaköltséget én állom.
A fejes lényegében a korábbi típus, AudioQuest NightHawk továbbfejlesztett, zárt változata, minden jellemzője a gyári honlapján megtalálható http://personal.audioquest.com/nightowl-carbon . Számos teszt is van a fejesről, mint pl. ez : https://darko.audio/2017/01/audioquest- ... listening/ , így én csak egy dolgot emelnék ki. Jelesül azt, hogy rendkívül kényelmes viseletű, és mivel egy rejtett szellőztető rendszer van beleépítve, így a nagy melegbe sem izzad be a fül, illetve emiatt kevésbé jelentkezik, a zárt fejesekre jellemző fülnyomás.
Kétféle párna jár hozzá, az "alapértelmezettnek" tekinthető bőr, és egy szövet párna. Ez utóbbival némileg kevesebb a mély, én nem használtam, csak kipróbálásra.
Az ára 90.000,- Ft, de ebben az árban még két további dolog is benne van.
1./ Az itteni fórumról ismert Bordor kolléga által készített, 1,5 m hosszú Litze rézhuzalos, fonott kábel, 6,3-as Neutrik csatlakozóval. Minden tekintetben jobb mint a gyári, én is csak ezt használtam.
2./ A Kácsa Audiotól, mint az AudioQuest hazai márkakereskedőjétől vásároltam tartaléknak egy pár bőrpárnát, csak ez került 20 e. Ft-ba, a számlát erről is csatolom.
Csak előre utalás jöhet szóba, ez esetben a postaköltséget én állom.