Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Akg K 501 nagyon jó állapotban, eredeti dobozzal
Re: Akg K 501 nagyon jó állapotban, eredeti dobozzal
Szia, írtam privátot.
Szia,
Ment privát üzenet pár napja.. lehet nem érkezett meg..?
Ment privát üzenet pár napja.. lehet nem érkezett meg..?
Új ár: 30 000 Ft.
Hangszeres és vokális zenére sokkal inkább ezt ajánlanám valóban.
Nagyon természetes hangzás, légies térrel és precíz, természetes hangszerekkel..és bizony nagyon kényelmes...
- mzs--
- Fórumlakó

- Értékelés: 66
Nagyon jó fejes, szerintem sokkal jobb, mint az újabb AKG modellek..
És még kényelmes is.
És még kényelmes is.
Techdas-Glanz-Koetsu / Lampizator - Nagra - Stenheim
Akg K 501 nagyon jó állapotban, eredeti dobozzal
Eladó egy kiváló állapotban lévő AKG K 501 fejhallgató eredeti dobozában, eredeti aranyozott jack-átalakítójával.
Egy ausztriai magyar eladótól vettem pár hónapja.
Tiszta, újszerű párnákkal. Szoros, nem kinyúlt fejpánt. A fejpánt belső részén enyhe elszíneződés látható (hozzám már így került), minden más tekintetben nem lehet megkülönböztetni egy újtól. Aki szereti a régi AKG-k hangkarakterét nem fog csalódni. Legendás darab, főleg klasszikus zenére.
Ár: 35 000 Ft. Fizetés utánvéttel, vagy előre utalással bankszámlára vagy PayPal-on.
(Mivel elég nagy az impedanciája, ajánlom hozzá az angol DIY Cmoy erősítőmet 2 db 9 V-os akkumulátorral, ami szintén megtalálható itt a fórumon. A kettőre együtt kedvezményt adok!)
Egy ausztriai magyar eladótól vettem pár hónapja.
Tiszta, újszerű párnákkal. Szoros, nem kinyúlt fejpánt. A fejpánt belső részén enyhe elszíneződés látható (hozzám már így került), minden más tekintetben nem lehet megkülönböztetni egy újtól. Aki szereti a régi AKG-k hangkarakterét nem fog csalódni. Legendás darab, főleg klasszikus zenére.
Ár: 35 000 Ft. Fizetés utánvéttel, vagy előre utalással bankszámlára vagy PayPal-on.
(Mivel elég nagy az impedanciája, ajánlom hozzá az angol DIY Cmoy erősítőmet 2 db 9 V-os akkumulátorral, ami szintén megtalálható itt a fórumon. A kettőre együtt kedvezményt adok!)