Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Akg N40 prémium fülhallgató eladó féláron
- PR0JECTNR56
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Továbbra is eladó!
PM ment...
Továbbra is eladó!
Írtam privátot!
Erdekel a fulhallgato. Budapesten lakok, hogyan tudnam atvenni?
Továbbra is eladó!
Küldtem a számom.
ha Bodz május-június körül a topikgazdától vette az n40-et, akkor áttételesen nekem is innen van egy ilyen fülesem. a jó forrásra kimondottan hálás, de telefonról is jó a hangja. kissé meleg, puha hangú füles, már-már simogató magasakkal, kulturált térrel, a középtartományban is megfelelő részletekkel. lemegy elég mélyre, de aki a kifejezetten feszes, pattogós, kemény mélyeket szereti, az keressen mást. a világos hangot kedvelők is kerüljék, mindenki másnak jó választás lehet. ezt az árát az itthoni kínálat ismeretében simán megéri, én mindenesetre elégedett vagyok vele, amíg szükségem lesz fülesre, addig feltétlenül marad.
a gyári felszereltség egyébként nagyvonalú: van benne két kábel (egyik mikrofonos, droiddal és iphone-nal is működik), 3 szűrő, tisztító kefe, kemény tok, illetve 4 pár szilikon illeszték. utóbbiak közül nekem egyik sem vált be, spiral dottal, illetve olcsó kínai szivacs illesztékekkel marad meg a fülemben.
Dobsz egy telefon számot? (Mármint az eladó, Size.) Bocs ,mobilról idétlenkedtem.
ha Bodz május-június körül a topikgazdától vette az n40-et, akkor áttételesen nekem is innen van egy ilyen fülesem. a jó forrásra kimondottan hálás, de telefonról is jó a hangja. kissé meleg, puha hangú füles, már-már simogató magasakkal, kulturált térrel, a középtartományban is megfelelő részletekkel. lemegy elég mélyre, de aki a kifejezetten feszes, pattogós, kemény mélyeket szereti, az keressen mást. a világos hangot kedvelők is kerüljék, mindenki másnak jó választás lehet. ezt az árát az itthoni kínálat ismeretében simán megéri, én mindenesetre elégedett vagyok vele, amíg szükségem lesz fülesre, addig feltétlenül marad.
a gyári felszereltség egyébként nagyvonalú: van benne két kábel (egyik mikrofonos, droiddal és iphone-nal is működik), 3 szűrő, tisztító kefe, kemény tok, illetve 4 pár szilikon illeszték. utóbbiak közül nekem egyik sem vált be, spiral dottal, illetve olcsó kínai szivacs illesztékekkel marad meg a fülemben.
Irtam választ.
Annyira nem nehéz ez.
Ha van még egy belöle amit hallgatok.
Bontatlan még mindig? Meg bírtad állni?
Ismét eladó!
AKG N40 Prémium fülhallgató eladó. A bolti ár feléért!Sportoláshoz is kiváló.Teljesen új, garanciával.Nagyon jó hangzással.
JellemzőkAudiofil Kialakítás:ZártÉrzékenység (dB):115Impedancia (Ohm):20Frekvencia átvitel (Hz):10 - 40 000Aranyozott csatlakozó:3-méretű füldugó3 gombos In-line mikrofoniOS / Android kompatibilisKábel konstrukció:gumírozott, cserélhetőHord táska
Ára: 55000ft