Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sennheiser HD 800 eladó

Lezárt
ECM
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 30

Sennheiser HD 800 eladó

Hozzászólás Szerző: ECM »

Eladva!

Mindenkinek köszönöm a figyelmet!

ECM
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sennheiser HD 800 eladó

Jegelve.

ECM
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sennheiser HD 800 eladó

Várom a további ajánlatokat alkudni normális keretek között ér!

ECM
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sennheiser HD 800 eladó

Köszönöm!

Nagyon jól megfogtátok a lényeget mert pont így tapasztaltam a kábelek és források valamint az erősítő az amivel különböző irányokba lehet vínni a hangját,mindenki saját ízlésére formálhatja mert a Hd800s magában egy referencia fejhallgató!

Ha valaki kitartó és odafigyel ezekre a dolgokra rájön,hogy egy nagyon jó ár/érték arányú High End hangot tudhat a magáénak ezzel a fülessel.

Hangfalból ezt a hangot  súlyos pénzzel lehetne csak elérni, tudom nem ugyanaz de nagy élmény tud a fejhallgatózás is nyújtani.

tanczi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 794

Sennheiser HD 800 eladó

Hozzászólás Szerző: tanczi »

Nem tudom, hogyan lehet egy hang sötét?
Hangról véleményt alkotni egy eladási topicban szerintem csak meghallgatás után illendő.

Hallgattam a HD 700- ast és a 800-ast egymás mellett,
de véleményem szerint elég nagy közöttük a különbség a 800 javára. Mondjuk árban is.

A 800s szerintem kiemeli a mélyet, ami elvárás is lehet akár,
ha bizonyos hangfalak hangzását vesszük mintapéldának.
(Egy 80 négyzetméteres nappaliba tervezett hangfal 40 vagy 50 négyzetméteren
túl sok méllyel rendelkezik, de van, akinek ez így tetszik).

Egyetértek, úgymint
- a 800-as egy nagyon jó fejes,
- a 700-as, vele összehallgatva, érezhetően gyengébb.
- általánosítani butaság ("ha a 700-as nem tetszett, ez is hasonló...")

Sőt: nekem a 700-asnál a 650 hangja is jobban tetszett. De ez ízlés kérdése, aki udvariatlan, mondhatja: és akkor mi van 
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz

5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 691

Sennheiser HD 800 eladó

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Nem tudom, hogyan lehet egy hang sötét?
Hangról véleményt alkotni egy eladási topicban szerintem csak meghallgatás után illendő.

Hallgattam a HD 700- ast és a 800-ast egymás mellett,
de véleményem szerint elég nagy közöttük a különbség a 800 javára. Mondjuk árban is.

A 800s szerintem kiemeli a mélyet, ami elvárás is lehet akár,
ha bizonyos hangfalak hangzását vesszük mintapéldának.
(Egy 80 négyzetméteres nappaliba tervezett hangfal 40 vagy 50 négyzetméteren
túl sok méllyel rendelkezik, de van, akinek ez így tetszik).

A HD 800 tere, kényelme szerintem árkategóriájában verhetetlen,
és összehasonlítva pl. a Mr.Speaker félmillió körüli fejesével, nekem jobbnak tűnt.

Azzal azért érdemes számolni, hogy egy ilyen kaliberű fejhallgató a tudását
csak akkor adja ki, ha rendesen kiszolgálják.
Lehet hallgatni a számítógép beépített hangkártyájával is, úgy is próbáltam, elmegy.
Vagy egy cd lejátszó fejes kimenetéről hajtva is hallgatható. Ilyen felállásban persze
kiemel magasban, kevés a mélye, de ez nem a fejes hibája. Ez a fejes kimutatja az előtte levő elemek hibáit.

Kábelek cserélgetésével el tudom érni, hogy visszafogott legyen a hangja, vagy részletező.
Lineáris vagy kiemelő.

Ez egy nagyon jó fejes,
ha nem sajnálja valaki rá a pénzt,
meg egy jó fejes erősítőre, jó dac-ra és forrásra,
akkor szenzációsan jó hangot lehet kihozni belőle.

Üdv nekem a 700 volt nem tetszett eladtam ,szerintem sötét a hangja  a 700 asnak, és ez is hasonló lehet.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

ECM
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sennheiser HD 800 eladó

Valóban túlmentünk a hírdetés lényegén!

Akkor várom a komoly érdeklődőket! :-)

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6202

Sennheiser HD 800 eladó

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Uraim,
Ha kérhetném: az általános fejhallgatós dolgokat a dedikált topikban tárgyaljátok ki, ez nem fair a többi hirdetővel szemben.Köszi.

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... at%C3%B3k/
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

ECM
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sennheiser HD 800 eladó

Egyszer egy Hifi shown pont ugyanezt tapasztaltam de a rendszer és a kábelezés az ami meghatározó.

A fejhallgatózás is olyan mintha nagy rendszert építenénk ugyanúgy oda kell figyelni az installálásra.

Egy jó füles megmutatja a hiányosságokat úgy mint egy hangfal vagy mégjobban.

Ha minden a helyén van akkor kiderül milyen fantasztikus tud lenni egy ilyen szintű fejhallgató és ez az ár töredéke egy jó hanfal árának.

Mkopi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Sennheiser HD 800 eladó

Hozzászólás Szerző: Mkopi »

Èn hallotam a hd 700 at meg a 800 at egymás mellet ès nem èreztem hogy árnyalt lenne. De nekem egy kicsit a 700 as zeneibnek bizonyult ès pedig ugyan azzal a rendszerrel hallgatam. A 800 kicsit nekem studiosabb volt. De nagyon kellemes hangja van mind a kettőnek.

ECM
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sennheiser HD 800 eladó

Mókamiki,köszönöm az plussz információt amit látszik,hogy tapasztalatból írsz, és valóban nincs kényelmesebb High end fejhallgató a HD 800-nál.

Laci777 szerintem kár általánosítani,valószínűleg a szinergia hiányzott a rendszered és a HD 700-as között.

A HD800 a legtisztább középmagas és magas tartománnyal rendelkezik,talán a sztatikus modellek tesznek még rá,saját tapasztalatból mondom de bármelyik tesztben ezt elolvashatod ez az erőssége.

Magas sávhatároltságról ennél a fülesnél nem beszélhetünk.

Volt HD 650-es is a tulajdonomban itt egy kicsit sötétebb hangról van szó, de ezt is direkt hangolták ilyenre mert van aki ezt jobban kedveli!

A Hd 800S-ről hallani,hogy lekerekítettek egy kicsit a magasán és alulról megtámogatták  felsőbasszussal amitől még finomabbá vált a hangja de egyesek szerint lasabb és dagadtabb a hangzás ettől erőtlenebbek lettek a zenei megindulások.

Plexibela
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 3

Sennheiser HD 800 eladó

Hozzászólás Szerző: Plexibela »

Üdv nekem a 700 volt nem tetszett eladtam ,szerintem sötét a hangja  a 700 asnak, és ez is hasonló lehet.
Nekem 700-asom van.Valószínűleg teljesen más rendszerben hallgatom,mert nekem egyáltalán nem sötét a hangja,sőt inkább tiszta,kiváló tér ábrázolással.

Laci777
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 36

Sennheiser HD 800 eladó

Hozzászólás Szerző: Laci777 »

Fantasztikusan részletező,más fülesek által meg nem mutatott hangokat is lehoz. Nem éppen kicsi füles,de roppant kényelmes. Viszont csak minőségi zenékkel szabad használni mert minden felvételi hibát  megmutat kendőzetlenül.Az ára is jó. Ez a típus bárkinél a végállomást jelentheti.

mókamiki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 77

Sennheiser HD 800 eladó

Hozzászólás Szerző: mókamiki »

Fantasztikusan részletező,más fülesek által meg nem mutatott hangokat is lehoz. Nem éppen kicsi füles,de roppant kényelmes. Viszont csak minőségi zenékkel szabad használni mert minden felvételi hibát  megmutat kendőzetlenül.Az ára is jó. Ez a típus bárkinél a végállomást jelentheti.
Sonus Faber Cremona -- Cary Audio 306 Professional -- Pathos Logos -- Marantz 10B tuner   <<<<< >>>>>   Marantz SA-15S2 -- Sennheiser HD700

ECM
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sennheiser HD 800 eladó

Volt aki privátban kérdezett az eladás okáról,nos ez a füles kiválóan teljesített egy Auralic rendszerben és megfelelően installálva, valóban ahogyan sok helyen írják a világ legjobb dinamikus fejhallgatója.
Ahhoz,hogy a maximumot nyújtsa ajánlott kicserélni a gyári kábelét és megadni egy jó forrást valamint egy minőségi erősítést.
Itt megoszlanak a vélemények,sokan egy OTL-s csövesre esküsznek,ha jól tudom itt sokan hallgatják az István féle csövessel,de nekem a tranzisztoros erősítőmmel is pazar volt.
Ha ezek megvannak akkor megmutatja mit tud és az elképesztő tud lenni mert ez a tér semmilyen fülesben nincs meg a felbontásról nem is beszélve és kábelcsere után a hang egyáltalán nem vékony.A megszólalás gyors és könnyed ami mégis az eladás felé tolt el hosszas gondolkodás után az a Stax sr-009-es fejhalgató volt ami erre is rá tudott tenni de az árkülönbözet a sokszorosa a Sennheiserének.

Beszámolni most nem tudok semmit.

ECM
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sennheiser HD 800 eladó

Eladó egy Sennheiser HD 800-as fejhallgató,kitűnő műszaki és esztétikai állapotban.

Doboz, gyári 6.3-as jack dugós kábel természetesen jár hozzá!

Ár: 235 eft

Tel: 20/9366425

Email: fullgep78@gmail.com

Lezárt

Vissza: “Fej-, és fülhallgatók (kínál-keres)”