Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sennheiser HD600 - újszerű
Elkelt, köszönöm a lehetőséget!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Kiváló füles, legszívesebben vennék magamnak még egyet
Sok sikert az eladáshoz...
Köszönöm!
Ne hagyjuk porosodni! :-)
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Kiváló füles, legszívesebben vennék magamnak még egyet
Sok sikert az eladáshoz...
Örök igazság, hogy az izzadságszagúan induló bizniszek nem sülhetnek el jól.
Nem volt ez másképp most sem.
Fátylat rá! Eladó a füles
Szomorú, egy kérésem volt, hogy a megbeszélt Keddi vásárlásom napjáig,időpontjáig jegeld a hírdetést,utána látom itt nyilvánosan kijelented hogy nem jegelsz. Hát ne nézzük már hülyének a vevőt (aki a háttérben üzletel mással is), hogy meg tudja venni a te terméked. Vagy hogy gondoltad? Ha valaki rád ír hogy holnap megveszi,akkor eladod neki,miközben velem lebeszélted az időpontot? Hát elég szomorú hogy igy üzletel egy 10éves tag.
Nagyon nem megy ez neked öreg,(hol msr7-et akarsz, hol hd600-at, igaz kb semmi közös nincs a két fejesben, de úgy látom tele vagy álmokkal:) ), csak sajna senki se akar veled üzletelni, kicsit lejárattad már itt a renoméd akaszd csak vissza a nyakadba az m50x-et, jó lesz az villantani a nyócban.
Mellesleg igen, pontosan úgy megy, hogy aki viszi a pénzt, az a vevő, és azé a motyó.
UP a fejesnek, ha nem ilyen mintája lenne a hd600asoknak, akkor nálam maradt volna:)
Gondoltam megmagyarázod,fele se igaz ;( Jól előadtad azért(próbáltad).
Sok sikert a "leendő* vevődnek.
Szomorú, egy kérésem volt, hogy a megbeszélt Keddi vásárlásom napjáig,időpontjáig jegeld a hírdetést,utána látom itt nyilvánosan kijelented hogy nem jegelsz. Hát ne nézzük már hülyének a vevőt (aki a háttérben üzletel mással is), hogy meg tudja venni a te terméked. Vagy hogy gondoltad? Ha valaki rád ír hogy holnap megveszi,akkor eladod neki,miközben velem lebeszélted az időpontot? Hát elég szomorú hogy igy üzletel egy 10éves tag.Akkor menjünk sorba.0) írod h adsz érte cserébe egy újonnan 50ft-os AT fülest, amit tisztelettel megkoszontem, de nem. ugye te is érezted hogy az ujonnan 110-120e hd600 és a zárt újonnan 50e AT nem egy liga. ebbe a cserébe ki ment volna bele???
1) írok neked, h eladom, írj/hívj ha érdekel, mert vettem egy shuret.
2) mivel hallottam sajnos rólad h szívesen alkalmazod a hifiturista kártyákat -és amúgy sem adok csakúgy vkinek letét meg minden nélkül dolgokat- irtam neked h nem jegelek.
régi avxeseknek, avx barátoknak jegelek/félrerakok, ismeretleneknek nem.
3) milyem bizalmat vársz ha még a neve de t sem tudom, mivel 1x sem írtad le. De az üzenetek elején és végén is hiányzik a köszönés... Ejj....ejj...
4)írod h bem tudsz csakúgy eljönni érte mert kerekesszekhez vagy kötve. Erre ismeretlenül is felajánlom, h amennyiben nem vagy túl messze elviszem hozzád h kiprobald, nem azért h megvedd! érzed a jófejséget ugye? egy kösz azért jólesett volna még akkor is h írtam Bocs de szigetszentmiklosra nem viszem el.
Szóval szumma szummárum. Nálam a komoly vevő felhív, nem nem sajnálja az 50 ft-os telefonhívást. Ha annyira kell neki a motyó előleget küld, ami már kellő alapot képez a jegelésre. De így kérem ez komolytalan, egy vicc....
Szomorú, egy kérésem volt, hogy a megbeszélt Keddi vásárlásom napjáig,időpontjáig jegeld a hírdetést,utána látom itt nyilvánosan kijelented hogy nem jegelsz. Hát ne nézzük már hülyének a vevőt (aki a háttérben üzletel mással is), hogy meg tudja venni a te terméked. Vagy hogy gondoltad? Ha valaki rád ír hogy holnap megveszi,akkor eladod neki,miközben velem lebeszélted az időpontot? Hát elég szomorú hogy igy üzletel egy 10éves tag.
megbizható fórumtárs azt kapod mint a képeken látsz!
Mintha újat vennél csak féláron..
Köszi!
Na ilyet sem csináltam még közel 10 éves avx-es pályafutásom során:
Garen kollégának nem eladó a füles!
Most látom, hogy megvenné tőlem közben meg minuszolgatja az eladót? Hülye-e Ön?
A többit privátban már leboxoltuk.
Kérem az érdeklődőket, hogy telefonon hívjanak!
Nem jegelek!
Az első komoly érdeklődő viszi! Az elviszem pár napra/hétre nem tetszik, visszaviszem megoldások nem játszanak. Bocs de túl sok a negatív tapasztalat e fronton.
Bátran csak tessék csak tessék eladó a portéka
Le lehet azt is játszani normális emberi módon, vételár + pkg. előreutalásával és esetleges visszaküldéskor kipróbálási (bérleti) költség felszámításával. Kockázat persze így is van, de elég minimális. Az eladónak nyilván jobb, ha egyből elviszik a cuccot és utána nem zargatják már többet miatta...
megbizható fórumtárs azt kapod mint a képeken látsz!
Mintha újat vennél csak féláron..
Zidoo UHD3000-Primare pre30- Primare A32 -KEF104.2-Martin Logan Ethos
Még kép:
Pár fotó. A dobozokat nem fotóztam le, mert hirtelen nem volt kéznél, de a füles állapotából azokra is lehet következtetni.
Nem jegelek!
Az első komoly érdeklődő viszi! Az elviszem pár napra/hétre nem tetszik, visszaviszem megoldások nem játszanak. Bocs de túl sok a negatív tapasztalat e fronton.
Bátran csak tessék csak tessék eladó a portéka
Ment privát üzi.
Ohh az lemeradt, Zuglóban van!
Szia, helyileg merre található?
NAD C545BEE --> NAD C352 --> Epos M12.2
PC --> Musical Fidelity V-DAC --> BVaudio Headamp --> Hifiman HE400i, NAD VISO HP50, MEZE CLASSICS 99 SILVER
Ipad Air (TIDAL) --> Oppo HA-2 --> Hifiman HE400i, NAD VISO HP50, MEZE CLASSICS 99 SILVER
Ez tényleg makulátlan állapotú fejhallgató, nagyon keveset használt. Érdemes megnézni, meghallgatni.
Hello B!
Csere rádióra?
Van már egy marantz,,, az sincs sose használva
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9499
HD600, szalon állapotban eladó. Még bejáratós...de tényleg.
Tőlem olyan állapotban kerül továbbadásra, ahogy az előző gondos gazditól kaptam, tehát új/újszerű állapotban. Tul szakkollégától számítottam be, egy 800-ért cserébe persze némi ráfizetéssel. Az egyedüli alternatíva egy már korábban birtokolt fülesre a esett a HD600-ra, így kapóra jött a csere. Mivel közben lett egy jó sztereo rendszerem, a füles szekció háttérbe került. A 600 annyit sem volt használva, mint a 800. Tényleg max. 20 órát toltam bele azóta. A fülpárnák még kemények, ahogy a kengyelpárna is. 0 karc, 0 használati nyom. Origi kofferében, dobozában, és külsö hullámos dobozában, kábellel, átalakítóval együtt.
Viszont a sztereo fog most háttérbe vonulni, emiatt kellett egy jó zárt füles, amit ma megtaláltam (shure 1540) így a HD600-nak mennie kell.
Ár az állapotra való tekintettel: 70ezer HUF.
Érd.: nullahat 30 586 tizenhét ötvenhét
Képek hamarosan...
Hello B!
Csere rádióra?
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
HD600, szalon állapotban eladó. Még bejáratós...de tényleg.
Tőlem olyan állapotban kerül továbbadásra, ahogy az előző gondos gazditól kaptam, tehát új/újszerű állapotban. Tul szakkollégától számítottam be, egy 800-ért cserébe persze némi ráfizetéssel. Az egyedüli alternatíva egy már korábban birtokolt fülesre a esett a HD600-ra, így kapóra jött a csere. Mivel közben lett egy jó sztereo rendszerem, a füles szekció háttérbe került. A 600 annyit sem volt használva, mint a 800. Tényleg max. 20 órát toltam bele azóta. A fülpárnák még kemények, ahogy a kengyelpárna is. 0 karc, 0 használati nyom. Origi kofferében, dobozában, és külsö hullámos dobozában, kábellel, átalakítóval együtt.
Viszont a sztereo fog most háttérbe vonulni, emiatt kellett egy jó zárt füles, amit ma megtaláltam (shure 1540) így a HD600-nak mennie kell.
Ár az állapotra való tekintettel: 70ezer HUF.
Érd.: nullahat 30 586 tizenhét ötvenhét
Képek hamarosan...