Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Keresek Sennheiser HD700
Re: Keresek Sennheiser HD700
Koszonom a kedves kolleganak, hogy gondolt ram!
Mai nap sikerult beszerezni!
Ellentmondasos fejhallgatokent hivatkoznak ra sok helyen, de a velemenyezok tulnyomo tobbsege (elvileg) nem hallotta a hangjat reszben a Sennheiser elhibazott marketingstrategiaja miatt, masfelol a HD800-as utan jott ki es igy azert az arnyekaban maradt.
Szerintem semmi masra nincs szuksege csak egy csoves erositore es ez egy marhajo fejhallgato! Van egyfajta HD800as jellege, es szenvedelyesebbnek is mondanam, bar technikailag nincsenek egy szinten deee… Ha ahh, szorakoztatobb eskuszom!
Kifejezetten pozitiv csalodas nekem!
Udv.,
Sanyi
Mai nap sikerult beszerezni!
Ellentmondasos fejhallgatokent hivatkoznak ra sok helyen, de a velemenyezok tulnyomo tobbsege (elvileg) nem hallotta a hangjat reszben a Sennheiser elhibazott marketingstrategiaja miatt, masfelol a HD800-as utan jott ki es igy azert az arnyekaban maradt.
Szerintem semmi masra nincs szuksege csak egy csoves erositore es ez egy marhajo fejhallgato! Van egyfajta HD800as jellege, es szenvedelyesebbnek is mondanam, bar technikailag nincsenek egy szinten deee… Ha ahh, szorakoztatobb eskuszom!
Kifejezetten pozitiv csalodas nekem!
Udv.,
Sanyi
🎧 RME ADI 2 PRO ➡️ Feliks Audio Echo ➡️ HD800S
▶️ foobar2000 | TIDAL | USB AUDIO PLAYER PRO
Úgy tűnik lesz HD700-asom, jegelve!
A HD700-nak és HD800-nak is megvan a vintage hangulata:

Nem olyan régen lecsúsztam egy nagyon korai gyártású HD800-asról, a szériaszáma 2000 alatt volt!
Bomba jó áron kínálták ráadásul, de elhappoltak előlem (ahh...). Ahogy @Tul is utalt rá, az érdekessége, Sennheiser-történeti szerepe miatt keresem, hátha egyszer ki tudok rakni egy olyan sorozatot a polcomra hogy: HD700, HD800, HD800S!
Szóval egyfajta gyűjtői hangulatú hifibogár piszkálgat azóta hogy a Feliks Audio Echo csöves erősítőnek kijött egy upgradelt, esztétiakailag is "csinosabb" változata (az Echo Vibe)!

Az alsó képen látható verzió volt nekem, a hangját oda és vissza adtam HD800S-sel. A felső, újabb változat meg csak rátesz (gondolom én) egy fél lapáttal! Úgy rádugnám egy HD700-asra, ha nem is a hangja (amit nem is ismerek még) de a feelingje miatt biztosan!

Miért van mindenkinek baja a 700-assal?
Szerintem nem egy rossz fejhallgató, persze messze nem eredeti árán.
Volt már a topicgazdának HD800S, hirdette is, nem egy elveszett fejhallgatós, ahogy írta is, érdekességképp kell neki. A 700-ast sokkal könnyebb hajtani, kevésbé háklis és mélyben kisebb lánc mellett is erősebb. Jómagam is szívesen hallgatnék meg újra egy HD700-at, úgyhogy sok sikert seraph37, hogy találj egyet!

Szerintem nem egy rossz fejhallgató, persze messze nem eredeti árán.
Volt már a topicgazdának HD800S, hirdette is, nem egy elveszett fejhallgatós, ahogy írta is, érdekességképp kell neki. A 700-ast sokkal könnyebb hajtani, kevésbé háklis és mélyben kisebb lánc mellett is erősebb. Jómagam is szívesen hallgatnék meg újra egy HD700-at, úgyhogy sok sikert seraph37, hogy találj egyet!
Miért nem egy hd800 inkább?
Meg mindig keresem!
Lehet igazad van, bar en nagy Sennheiser rajongokent nagyon szeretnem ratenni a mancsaimat egy 700asra! Ha nem is jonne be, 15 ev mulva buszken mutogatnam hogy ilyen is volt/van! (Bar lehet hogy ezzel a szoveggel most meg inkabb nem fogok 700ast talalni…)
Szep hobbi ez!
Sehol senkinek?
Keresek Sennheiser HD700
Keresek kiváló állapotú Sennheiser HD700-t dobozával, tartozékaival.