Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Focal Bathys 3 hónapos, még 33 hónap garanciával eladó
Re: Focal Bathys 3 hónapos, még 33 hónap garanciával eladó
Köszönöm a fórum adta lehetőséget, a fejhallgató elkelt.
Az idő múlásával (és persze hogy zártam a hirdetést is) a fejhallgató 6 hónapos lett.
Úgy gondoltam fogom használni, de mivel kizárólag itthon hallgatok zenét, ezért a HD800S és a többi fejesem mellet nem jut neki idő.
Hátha valakinél több lehetőséget kapna...
Úgy gondoltam fogom használni, de mivel kizárólag itthon hallgatok zenét, ezért a HD800S és a többi fejesem mellet nem jut neki idő.
Hátha valakinél több lehetőséget kapna...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6186
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Focal Bathys 3 hónapos, még 33 hónap garanciával eladó
Eladó a képeken látható 3 hónapos Focal Bathys, aktív zajszűrős, zárt fejhallgató, dobozában, számlájával, garancialevelével, első tulajdonostól, karcmentesen, hibátlanul.
Valóban keveset használt, a lakáson kívül soha nem járt.
Hivatalos forgalmazótól (Horn Distribution Kft.) vásárolva.
2024.11.30-i vásárlás, még 33 hónap garancia.
Átvétel személyesen: Bp. X. kerület, Pöttyös utcai metró megállótól pár percre lakom.
Átvétel postával: előre utalást követően Foxpost, GLS
Ár: 200ezer ft.
Az ár fix, csere köszönöm nem.
Érdeklődni: +36/30-7016636
Valóban keveset használt, a lakáson kívül soha nem járt.
Hivatalos forgalmazótól (Horn Distribution Kft.) vásárolva.
2024.11.30-i vásárlás, még 33 hónap garancia.
Átvétel személyesen: Bp. X. kerület, Pöttyös utcai metró megállótól pár percre lakom.
Átvétel postával: előre utalást követően Foxpost, GLS
Ár: 200ezer ft.
Az ár fix, csere köszönöm nem.
Érdeklődni: +36/30-7016636