Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jvc HA-FW01 Wood IEM fülhallgató eladó
Re: Jvc HA-FW01 Wood IEM fülhallgató eladó
Eladva másik fórumon.
Eladási ár legyen: 40 000 HUF.
Eladási ár legyen: 45 000 HUF.
Szia, nincs, nem volt gyári tartozéka. 1 javaslat, ezen a fórumon alapból commentekről felhasználók nem kapnak értesítést így én se kaptam a kérdésedről ezért csak most válaszolok. Ha jövőben esetleg kérdeznél tőlem vagy mástól, akkor érdemes inkább privát üzeneteket írni.
Szia!
Érdeklődnék hogy 4.4-es csatlakozója van-e?
Köszi!
Érdeklődnék hogy 4.4-es csatlakozója van-e?
Köszi!
Legyen az ára mostantól 50 000 HUF.
Legyen az ára 55 000 HUF. Új ára egyébként 330 USD + postaköltség + ÁFA + vám volt. Különlegessége, hogy a fülhallgató "váza" fából készült.
Jvc HA-FW01 Wood IEM fülhallgató eladó
Eladó első tulajdonostól egy Dropon vásárolt JVC HA-FW01 Wood IEM. 5-6 órát volt járatva utána pedig 1-2 órát hallgatva összesen, lényegében csak kipróbáltam, aztán meg "fiókban elfér alapon" lusta voltam eladni.
Eladás tárgyát képezi:
- 1 pár JVC HA-FW01 IEM
- 1 pár JVC Spiral Dot gumiharang
- gyári kábel
- eredeti doboz
- JVC tok
Átvétel személyesen Budapest a XI. kerületben vagy posta/Foxpost a vevő terhére.
Ár: 65000 HUF + Posta/Foxpost a vevő terhére.
Eladás tárgyát képezi:
- 1 pár JVC HA-FW01 IEM
- 1 pár JVC Spiral Dot gumiharang
- gyári kábel
- eredeti doboz
- JVC tok
Átvétel személyesen Budapest a XI. kerületben vagy posta/Foxpost a vevő terhére.
Ár: 65000 HUF + Posta/Foxpost a vevő terhére.