Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hifiman HE 400i
Re: Hifiman HE 400i
JÉG, tegnap óta már a vevő fele tart a csomag.
Nekem már nincs rá szükségem, jó lenne, ha visszakerülne a szórakoztatásba és nem nálam állna a polcon. Quad Era-1 és Neumann NDH-30 mellett nálam létjogosultságát vesztette, ez van. Szerintem amúgy 55k-t is simán megér ez a hang. Persze alkudni is lehet, hajlandó vagyok bukni a fejesen pár ezret, ha az valakinek segítség, nem azon fog múlni.
Senkit ne tévesszen meg, hogy a 400SE olcsóbb, minden 400-as hifiman egy kicsit más karakter, ilyen 400i-t nehéz vadászni, mondjuk a HE400 még ritkább. Kifejezetten szeretem ebben, hogy azt az illúziót kelti 1-2 hangszerre, mintha az ember füle mellett szólna (érezni a vibrációt is a nagy membrán miatt) vagy az énekes az ember fülébe suttogva énekelne, na ez pl kifejezetten egy olyan jelenség, amit csak egy fejhallgató képes nyújtani. Asszem ez a 400i 2020-ban nem volt meg, bár én azt is szívesebben hallgattam, mint pl egy HD650-et, pedig, pedig előbbinek utóbbi legalább kétszeresébe fáj.
Továbbá megkapja tőle az ember azt a hangzást, amit általában csak planár és elektrosztatikus fejesek tudnak, azt, hogy "nagy a hang". Pl a DT880-at mikor újrahallgattam egyből az tűnt fel mennyire pici a hangja. Érdekesség, hogy az ndh-30 is tudja ezt a nagy hangot, hiába csak egy nem nagy dinamikus driver van benne.
A régi 400i amúgy sokkal kényelmesebb pántot használ, mint a 400i 2020 vagy 400SE!
Lehet amúgy jönni hozzám kipróbálni (akár a többi cuccom is, a teac ud-301 és ha-501 is fain eszközök). Akit megbízhatónak gondolok, annak szívesen kölcsön is adom a 400i-t, akkor is ha nem akarja megvenni.
Köszönöm, ha elolvastad, remélem érdekes volt!

Senkit ne tévesszen meg, hogy a 400SE olcsóbb, minden 400-as hifiman egy kicsit más karakter, ilyen 400i-t nehéz vadászni, mondjuk a HE400 még ritkább. Kifejezetten szeretem ebben, hogy azt az illúziót kelti 1-2 hangszerre, mintha az ember füle mellett szólna (érezni a vibrációt is a nagy membrán miatt) vagy az énekes az ember fülébe suttogva énekelne, na ez pl kifejezetten egy olyan jelenség, amit csak egy fejhallgató képes nyújtani. Asszem ez a 400i 2020-ban nem volt meg, bár én azt is szívesebben hallgattam, mint pl egy HD650-et, pedig, pedig előbbinek utóbbi legalább kétszeresébe fáj.
Továbbá megkapja tőle az ember azt a hangzást, amit általában csak planár és elektrosztatikus fejesek tudnak, azt, hogy "nagy a hang". Pl a DT880-at mikor újrahallgattam egyből az tűnt fel mennyire pici a hangja. Érdekesség, hogy az ndh-30 is tudja ezt a nagy hangot, hiába csak egy nem nagy dinamikus driver van benne.
A régi 400i amúgy sokkal kényelmesebb pántot használ, mint a 400i 2020 vagy 400SE!
Lehet amúgy jönni hozzám kipróbálni (akár a többi cuccom is, a teac ud-301 és ha-501 is fain eszközök). Akit megbízhatónak gondolok, annak szívesen kölcsön is adom a 400i-t, akkor is ha nem akarja megvenni.
Köszönöm, ha elolvastad, remélem érdekes volt!
Legyen 45k.
Az openheart kábel ami jár hozzá újonnan 10-12k amúgy.
Az openheart kábel ami jár hozzá újonnan 10-12k amúgy.
Köszönöm, az lemaradt... 
De igen, 50k.

De igen, 50k.

- furminc
- Újonc fórumos
- Értékelés: 13
Csak hogy ne töröljék: ára 50.000 Ft
Hifiman HE 400i
V2-es 400i, tehát már 2.5 jack csatival szerelt és még a 2020-as 400i előtti. Szebb és kényelmesebb, mint a 2020-as.
Jár hozzá egy 6.3 jack végű openheart kábel.
A fejpánton a műbőr hámlik, igény esetén aliról lehet venni rá újat csak a párnázott részből.
A doboza megvan, de sérült.
Személyes átvétel corvin környékén v foxpost csomagküldés.

Jár hozzá egy 6.3 jack végű openheart kábel.
A fejpánton a műbőr hámlik, igény esetén aliról lehet venni rá újat csak a párnázott részből.
A doboza megvan, de sérült.
Személyes átvétel corvin környékén v foxpost csomagküldés.