Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
FiiO FD3 fülhallgató
Re: FiiO FD3 fülhallgató
Elkelt!
Köszönöm a lehetőséget.
Köszönöm a lehetőséget.
JÉGEN
Szia! Érdekelne a fülhallgató. A 4,4-es kábel nélkül is eladó? Csak azért mert nekem abból van 2 darab is. Ha esetleg meg tudjuk beszélni szeretnék kérni egy telefonszámot a részletek miatt. Személyesen el is tudnék menni érte amikor Neked megfelel.
Előre is köszönöm!
Üdv:
Sándor László
Előre is köszönöm!
Üdv:
Sándor László
Legyen 20.000,-
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6194
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Köszönöm a választ.
Megnéztem. Gyárilag egy kábel jár hozzá, amin fix 3,5 mm jack dugó van.
Szia!
Elnézést csak most látom a kérdést, a fórum nem értesít ha van hozzászólás. Holnap megnézem.
Elnézést csak most látom a kérdést, a fórum nem értesít ha van hozzászólás. Holnap megnézem.
Szia.
Érdeklődnék, hogy ehhez csak 3,5 mm jackdugó van?
Érdeklődnék, hogy ehhez csak 3,5 mm jackdugó van?
25.000,-
FiiO FD3 fülhallgató
2022. július 21-én vásárolt, 2024. július 21. napjáig még garis. Csak kipróbálva volt, dobozában pihen - ezt állapota is igazolja. Mikro-karc mentes makulátlan állapot, nehéz fotózni, hogy egy porszem se legyen sehol rajta. Hiánytalan gyári szettben. Számlája van.
Posta, futár előre utalást követően.
Személyes átvétel munkanapokon nap közben Bp. Újlipótváros, esténként, hétvégén Csillaghegy.
Ár: 30.000,-
Csere, beszámítás nincs.
Érdeklődni PM
Posta, futár előre utalást követően.
Személyes átvétel munkanapokon nap közben Bp. Újlipótváros, esténként, hétvégén Csillaghegy.
Ár: 30.000,-
Csere, beszámítás nincs.
Érdeklődni PM