Az L-cush párnája oszlásnak indult.
Így míg jön új párna jegelve. Meg van érdeklődő is.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Magnum V4 "Grado 325i mod" egyedi füles
- boba6
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 3
Re: Magnum V4 "Grado 325i mod" egyedi füles
Nem túl ismert itthon, lehet ajánlatot tenni. Még lusta voltam head-fi.org-ra feltenni, de nem hagytok más választást 
- boba6
- Lefelé a lejtőn

79900HUF?
Beszámítás házimozi témakörben van egyelőre.
Beszámítás házimozi témakörben van egyelőre.
- boba6
- Lefelé a lejtőn

új ár: 85000Ft
Szegeden némi referenciával rendelkező egyéneknek letét fejében 24 óra próbára elvihető.
Beszámítás játszik házimozi erősítő és hangfalak témakörben.
Szegeden némi referenciával rendelkező egyéneknek letét fejében 24 óra próbára elvihető.
Beszámítás játszik házimozi erősítő és hangfalak témakörben.
- boba6
- Lefelé a lejtőn

Magnum V4 "Grado 325i mod" egyedi füles
2012-ben vásárolt, de gyerekem születése miatt dobozban pihent a többi projektemmel egyetemben mostanáig.
Azt hiszem 2-300 óra járatással küldik, ezen felül max 50 óra zenehallgatás ment bele.
- Symphones Magnum V4 (moddolt Grado 325i) hangszórópár
- Limba fából készült RS-1 stílusú "kagyló" - thelostMIDrange által
- 1db Sony +1db egyéb (Arctic Cooling?) fejpánt
- 1 pár L-cush párna
- 1 pár új 414 párna
- 1 pár quarter moddolt 414 eredeti párna, ez volt rajta dobozban, így picit gyűrődött)
- 8 láb (230+cm) techflexelt Western Electric 24GA tömör, selymbevonatú 4 eres kábel ment rá 6.3-as dugóval
(nem tudom miért ez a gagyi csati került rá, Neutrik-ot szoktam mindenre tetetni, valószínűleg ideiglenesnek szántam vagy szimmetrikusra akartam megcsinálni... adhatok hozzá új NP3X-B-t ha azon múlik :)
Beker ára 100k+ volt anno, most elég nehéz mit mondani rá, semmi nem lett olcsóbb, csak a pénz értéke ment lejjebb ahogy nézem, úgyhogy induljunk 90000-ről.
Szegeden próbálható.
Azt hiszem 2-300 óra járatással küldik, ezen felül max 50 óra zenehallgatás ment bele.
- Symphones Magnum V4 (moddolt Grado 325i) hangszórópár
- Limba fából készült RS-1 stílusú "kagyló" - thelostMIDrange által
- 1db Sony +1db egyéb (Arctic Cooling?) fejpánt
- 1 pár L-cush párna
- 1 pár új 414 párna
- 1 pár quarter moddolt 414 eredeti párna, ez volt rajta dobozban, így picit gyűrődött)
- 8 láb (230+cm) techflexelt Western Electric 24GA tömör, selymbevonatú 4 eres kábel ment rá 6.3-as dugóval
(nem tudom miért ez a gagyi csati került rá, Neutrik-ot szoktam mindenre tetetni, valószínűleg ideiglenesnek szántam vagy szimmetrikusra akartam megcsinálni... adhatok hozzá új NP3X-B-t ha azon múlik :)
Beker ára 100k+ volt anno, most elég nehéz mit mondani rá, semmi nem lett olcsóbb, csak a pénz értéke ment lejjebb ahogy nézem, úgyhogy induljunk 90000-ről.
Szegeden próbálható.