Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audeze LCD-i3 (cipher és BT kábellel) - újszerű
Re: Audeze LCD-i3 (cipher és BT kábellel) - újszerű
upup
Meg pár napot várok, aztán megy ebay-re... :)
Keressetek akkor is, ha nincs rá zsé, valami csereberét kitalálunk :)
Meg pár napot várok, aztán megy ebay-re... :)
Keressetek akkor is, ha nincs rá zsé, valami csereberét kitalálunk :)
akcióóóóó
225,000.- HUF
225,000.- HUF
Alkuképes az ára!
Csapjatok le rá :)
Kényelmes, levegős, nyitott füles érzetű de mégis sokkal kényelmesebb, könnyedebb. Ráadásul még a DAC is ott van a Cipher kábelben.
Csapjatok le rá :)
Kényelmes, levegős, nyitott füles érzetű de mégis sokkal kényelmesebb, könnyedebb. Ráadásul még a DAC is ott van a Cipher kábelben.
érdekelhet még cserébe, beszámítósdiba:
- elektromos gitár (lehetőleg fix hiddal)
- basszusgityó
- valami multieffekt pedál, aminek van DI kimenete és fejhallgatókimenete, de valmi újabb generációs, nem 10 éves Line6
- SPL 2Control
- stúdiómonitor pár, de minimum ebben az árkategoriában, inkább én fizetnék rá különbözetet.
- KP
- A FENTIEK VALAMILYEN KOMBINÁCIÓJA
- elektromos gitár (lehetőleg fix hiddal)
- basszusgityó
- valami multieffekt pedál, aminek van DI kimenete és fejhallgatókimenete, de valmi újabb generációs, nem 10 éves Line6
- SPL 2Control
- stúdiómonitor pár, de minimum ebben az árkategoriában, inkább én fizetnék rá különbözetet.
- KP
- A FENTIEK VALAMILYEN KOMBINÁCIÓJA
- Csatolmányok
-
- audeze-lcdi3-fulhallgato.jpeg (33.84 KiB) Megtekintve 807 alkalommal
ha valakinél bújkál egy SPL 2 Controll, azt beszámítanám :)
.............
még eg ykis reklámduma:
Gondoljatok a meleg nyári napokra, amikor az ember fejére rárohadnak a nagy fejhallgatók... Akkor elő tudod kapni ezt, bedugod a füledbe és kapsz egy ... valahol LCD 2 és LCD X közötti hangminőséget, kényelmesen :)
.............
még eg ykis reklámduma:
Gondoljatok a meleg nyári napokra, amikor az ember fejére rárohadnak a nagy fejhallgatók... Akkor elő tudod kapni ezt, bedugod a füledbe és kapsz egy ... valahol LCD 2 és LCD X közötti hangminőséget, kényelmesen :)
Audeze LCD-i3 (cipher és BT kábellel) - újszerű
Odaba ...khm khm ... ütős, 1000 plussz eurós planar hang kis mütyürkében...
Újszerű, idei vásárlás, kb 20-30 óra játékidő lehet bennük.
Cipher kábel is jár hozzá... !!! Aki nem tudná, ez egy apple lightning végű "digitalis" kábel, beépített DAC és DSP frekvenciakorrekció, hogy a lehető legjobban szóljon. Nemcsak telefon vagy iPaddel mükszik, én a macbook Air-el is használtam. És az Android is támogatott !!!
Jaaa, meg Bluetooth kábel is van...
Budapesten van a motyó, és 250 ezer HUF
Újszerű, idei vásárlás, kb 20-30 óra játékidő lehet bennük.
Cipher kábel is jár hozzá... !!! Aki nem tudná, ez egy apple lightning végű "digitalis" kábel, beépített DAC és DSP frekvenciakorrekció, hogy a lehető legjobban szóljon. Nemcsak telefon vagy iPaddel mükszik, én a macbook Air-el is használtam. És az Android is támogatott !!!
Jaaa, meg Bluetooth kábel is van...
Budapesten van a motyó, és 250 ezer HUF