Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Stax Lambda Nova Signature, komoly diy csöves erősítővel

Lezárt
bajnokpityu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 174

Re: Stax Lambda Nova Signature, komoly diy csöves erősítővel

Hozzászólás Szerző: bajnokpityu »

Köszönöm a segítséget.
IMG_20210902_073540.jpg
IMG_20210902_073540.jpg (5 MiB) Megtekintve 671 alkalommal
Akár beszamitas is lehetséges.

quad
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 79

Hozzászólás Szerző: quad »

Ha 2 db 6SN7 és 4 ECC81 van benne, akkor az nagy valószínűséggel egy Hiraga kapcsolás lesz.
Én is megépítettem.
LP: Thorens TD-2001 RDC, SME3009, Audio Technica AT33PTG. AT-650,
Digitális: Olive 4 HD,
Erősítők: Quad II, 66, 306, McIntsh MC30, STAX SRM-T1W
Hangsugrzók: Rogers LS3/5A+AB1, ML Electromotion ESL, STAX Lambda Signature, SR-404

bajnokpityu
V.I.P.
V.I.P.

Köszönöm a hozzászólást, magam is ki akartam egészíteni képekkel, leírással, hiszen, ugyanúgy engem is érdekelne.

Klangfilm nevű srác készítette anno magának, aztán, amikor ismerős felajánlotta, hogy csinál ő még jobbat, akkor eladtam. aztán nem készült el a még jobb, így viszavásároltam. Azóta tényleg csak ünnepnapokon volt bekapcsolva. Egyszerűen nincs arra idő, hogy hátradőlve, elmélyülten hallgassam, inkább csak felkapok vmit a fejemre, és nyomom a melót.

66n7 a nagy csöveknél, meg 12at7 ecc81 feliratot találtam a kisebbeknél dobozban, milyen kapcsolás lehet? Úgy látom egyébként, h félvezetős a tápja.

quad
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 79

Hozzászólás Szerző: quad »

Az erősítőről bővebb infót lehetne kapni? Milyen kapcsolás, milyen csövekkel? Esetleg képet az erősítő belsejéről?
(Érzésem szerint ebben a csomagban a az erősítő legalább olyan, ha nem nagyobb értéket képvisel mint a fejhallgató.)
LP: Thorens TD-2001 RDC, SME3009, Audio Technica AT33PTG. AT-650,
Digitális: Olive 4 HD,
Erősítők: Quad II, 66, 306, McIntsh MC30, STAX SRM-T1W
Hangsugrzók: Rogers LS3/5A+AB1, ML Electromotion ESL, STAX Lambda Signature, SR-404

bajnokpityu
V.I.P.
V.I.P.

Stax Lambda Nova Signature, komoly diy csöves erősítővel

Sziasztok!

Eladó egy Stax Lambda Nova Signature fejes kiváló állapotban, irtó kevés üzemórával. Érdemes utánanézni, az egyik leglineárisabb átvitelű fejes a világon.
http://wiki.faust3d.com/wiki//images/d/ ... -graph.jpg
LambdaNovaSig-graph.jpg
LambdaNovaSig-graph.jpg (66.96 KiB) Megtekintve 903 alkalommal
A másik, ami miatt különleges, hogy amikor 1993ban megszünt a gyár, ezzel a tipussal nyitott ki újra az új tulajjal.

NOS (új) ként vettem 4-5 éve közvetlenül a gyárból, aztán jól megszivatott egy erősítő építő, 3 év alatt nem készült el az erősítő, aztán visszavásároltam nagy nehezen a korábbi erősítőmet.

Az erősítő pedig szimmetrikus bemenetes, csöves tápos készülék egy hitach erősítő házában. T1S szintjétől többet tud.
Csövekben még nagyon sok üzemóra van, mert gyakorlatilag mióta visszavásároltam 2-3 óránál többet nem ment, és közvetlen előtte volt csőcsere.

Igen, tudom, hogy soha nem lesz ennyire jó fejesem, azért adom el, mert egy jókora házfelújításban vagyunk, aminek kevéssé látom a végét. Esetleg zárt olcsóbb fejest beszámolok.

Volt már ilyen itthon eladó, most se lesz olcsóbb: 290e Ft, Diósdon megvétel előtt kipróbálható.

Lezárt

Vissza: “Fej-, és fülhallgatók (kínál-keres)”