Szelepsityak írta: ↑2021.09.07., kedd 20:14Trolloknak üzenem,kezdjetek valamit az életetekkel és ne játszatok FBI-t.
Zsolti!Fura módon a kétségek jelzése után hirtelen eltűnt a hirdetett cucc a Jófogásról és a HFP-ről is...

Szelepsityak írta: ↑2021.09.07., kedd 20:14Trolloknak üzenem,kezdjetek valamit az életetekkel és ne játszatok FBI-t.
Zsolti!

Így lesz , ma este vagy holnap mindenképpen feltöltöm .tonee73 írta: ↑2021.09.07., kedd 18:58Mert olyan nehéz egy-két saját képet feltenni, hogy eloszlasd a kétségeket-ha már vannak, ugye?Szelepsityak írta: ↑2021.09.07., kedd 12:3130-40 óra van benne kb,ha figyelmesebben elolvasod amit írtam , mint írtam csak személyes átvétel van, ahol látja a vevő az állapotot is, úgy volt hogy ma lesz időm ennek ellenére képeket készíteni róla , de holnap jönnek érte innen avx-ről :) Nem értem miért kell spekulálgatni,írogatni más hirdetése alá, főleg hogy nem is szeretnéd megvásárolni. Szóval ha nincs kép , nem tiszta semmi?? Hány ezer hirdetés is van fent neten kép nélkül ? A kép csak az eladást segíti maximum, és egy kizárólag személyes átvételnél meg teljesen jelentéktelen. A komoly vevő jön,megnézi ,és megveszi. (Nem pedig spekulálgat unalmában más hirdetés alá, ami ha jól tudom tilos is,mert ez már üzlet rontás fogalmát is kimeríti)

Mert olyan nehéz egy-két saját képet feltenni, hogy eloszlasd a kétségeket-ha már vannak, ugye?Szelepsityak írta: ↑2021.09.07., kedd 12:3130-40 óra van benne kb,ha figyelmesebben elolvasod amit írtam , mint írtam csak személyes átvétel van, ahol látja a vevő az állapotot is, úgy volt hogy ma lesz időm ennek ellenére képeket készíteni róla , de holnap jönnek érte innen avx-ről :) Nem értem miért kell spekulálgatni,írogatni más hirdetése alá, főleg hogy nem is szeretnéd megvásárolni. Szóval ha nincs kép , nem tiszta semmi?? Hány ezer hirdetés is van fent neten kép nélkül ? A kép csak az eladást segíti maximum, és egy kizárólag személyes átvételnél meg teljesen jelentéktelen. A komoly vevő jön,megnézi ,és megveszi. (Nem pedig spekulálgat unalmában más hirdetés alá, ami ha jól tudom tilos is,mert ez már üzlet rontás fogalmát is kimeríti)

tonee73 írta: ↑2018.01.31., szer. 09:18Most Neufrate volt az újabb nick.
Tisztelt fórumosok!
A korábban garen / indahouse / boyceboy / lcdsupra / Marewiick / Marewick / Merwick / Kevin115 / PanaBrado / CobraTobra / Cryptlor / Kessudio neveken regisztrált csaló (Kellner Zsolt) eléggé ragaszkodik a fórum felületén történő hirdetéshez.A további átverések elkerülése érdekében ha a következő
email címekkel:
solt.ugynok@gmail.com
kessudio@gmail.com
cryptlor7@gmail.com
shurmanline@gmail.com
panabrado@gmail.com
nagyarpad924@gmail.com
adammkaa@gmail.com
invitelzte@gmail.com
thormanfa@gmail.com
shurelcd@gmail.com
visnyeipeti@gmail.com
az alábbi telefonszámmal:
70/2770488
illetve a következő eladó termékekkel:
Shure SRH840
SMSL Sanskrit 6th DAC
SMSL SAP8
LG hi-fi Plus B&O Play külső hangkártya Dac/Amp
Beyerdynamic DT770 Pro
HP Elitebook 2170p
Supra Usb kábel
Sennheiser CX 300 II
11.6 üzleti laptop (i5 processzor)
Meze99Classics
Chord Mojo
találkoztok az eladási felületen, akkor azt kezeljétek mindenképpen fenntartással és ha lehet akkor jelentsétek.Köszönet.
Eladóként ragaszkodik a privátban való érdeklődéshez, és legutolsó nick-jével személyes átadásnál Nyíregyházát adta meg átadási helyként.Az átutaláshoz Budapest bankos számlaszámot ad.
Zsoltikám, remélem olvasod ezt!
Elhiszem, hogy baromira összedaráztad magad a dolgaid jogi következményeitől és a felelősségre vonás kilátásba helyezésétől, és persze nagyon kíváncsian figyelnéd a fórumot, hogy mik a hírek! Segítek:ne regisztrálj újra emiatt (se az otthoni inviteles se a vodás mobil netedről), mert semmilyen fejlemény vagy új lépés sem fog kikerülni a nyilvános részre az eddigi info-kon felül.

Szerintem engedjük el. Aki ilyen stílusú embertől vásárol vagy pártolja, ő maga se különb.chrisnagy13 írta: ↑2021.09.07., kedd 15:06Ennyi bullshit helyett, már válaszolhattál volna a kérdésekre.Szelepsityak írta: ↑2021.09.07., kedd 15:00Persze, a végén én fogok könyörögni hogy vegyen az ember 400k-ért egy 700k fejhallgatót, ami bolti állapotú és bejáratós. Hagyjuk már ezt a ki vette,honnan,mikor mennyiért dolgot.. nem mind1? Élj a jelenben. Van egy termék, van egy állapota, egy ára. Kell vagy nem. Ilyen egyszerű .![]()

Ennyi bullshit helyett, már válaszolhattál volna a kérdésekre.Szelepsityak írta: ↑2021.09.07., kedd 15:00Persze, a végén én fogok könyörögni hogy vegyen az ember 400k-ért egy 700k fejhallgatót, ami bolti állapotú és bejáratós. Hagyjuk már ezt a ki vette,honnan,mikor mennyiért dolgot.. nem mind1? Élj a jelenben. Van egy termék, van egy állapota, egy ára. Kell vagy nem. Ilyen egyszerű .

Persze, a végén én fogok könyörögni hogy vegyen az ember 400k-ért egy 700k fejhallgatót, ami bolti állapotú és bejáratós. Hagyjuk már ezt a ki vette,honnan,mikor mennyiért dolgot.. nem mind1? Élj a jelenben. Van egy termék, van egy állapota, egy ára. Kell vagy nem. Ilyen egyszerű . Kérlek fárassz mást a spekulációiddal.chrisnagy13 írta: ↑2021.09.07., kedd 14:51Ha már magyar mentalitás, akkor ez ám a legmagyarabb.kovacskajudit írta: ↑2021.09.07., kedd 14:24Kit érdekel, hogy van e garancia rá...
Vegyétek meg újonnan 1900 euróért ha akartok garanciát, és ne azt fikázzátok aki olcsóbban adja mint az új ár...
ezek használt dolgok. Ha ennyire kell garancia akkor ott van 700 ezer ft ért újonnan boltból.
Nem az eladót akarom védeni, de tényleg vegyétek akkor meg újonnan, szánalmas ez a "magyar" mentalitás.Kit érdekel, hogy honnan van, hogy jutott hozzá, olcsó olszt' kész.
Kis közösségünk azért lehetne ettől igényesebb.
![]()
Na de mindegy is... Csak aztán nehogy sírás legyen a vége.

Ha már magyar mentalitás, akkor ez ám a legmagyarabb.kovacskajudit írta: ↑2021.09.07., kedd 14:24Kit érdekel, hogy van e garancia rá...
Vegyétek meg újonnan 1900 euróért ha akartok garanciát, és ne azt fikázzátok aki olcsóbban adja mint az új ár...
ezek használt dolgok. Ha ennyire kell garancia akkor ott van 700 ezer ft ért újonnan boltból.
Nem az eladót akarom védeni, de tényleg vegyétek akkor meg újonnan, szánalmas ez a "magyar" mentalitás.

Persze, nem elég az hogy bőven használt piaci ár alatt, kaphatnak egy még bejáratós fejhallgatót,még megy a számon kérés ,vicces emberek. Persze egyértelmű hogy csak kötekedés ,és nem lehet komolyan venni a vételi szándékuk, ami nem is volt alapjáraton se. Nem tudom miért éreznek kéztetést,hogy unalmukban idegen emberek hirdetése alatt chatelgetnek,okoskodnak, de ez nem fórum , és tiltja a szabályozás is, úgy tűnik nem világos a résztvevőknek. A hirdetésem feltételei megfelel az avx szabályzatának . Innentől a komoly vevő rámír és egyeztetek vele, innentől nincs miről beszélni.kovacskajudit írta: ↑2021.09.07., kedd 14:24Kit érdekel, hogy van e garancia rá...chrisnagy13 írta: ↑2021.09.07., kedd 13:08Én egy teljesen jogos kérdést tettem föl arra vonatkozóan, hogy miért nincs egy új fejhallgatónak garanciája, ha te 2. tulajdonosa van, az elsőnél pedig 5 órát ment? Joggal gondolja az ember, hogy a folyamatos terelés és a magyarázkodás mellett valami nem oké. A képek hiányával még rá is teszel egy lapáttal.
Miből gondolod, hogy nem szeretném megvásárolni? Mondjuk ilyen háttérrel nyilván nem...
Ha pedig már az üzletrontásnál tartunk, azt te magad csinálod.![]()
Nem az eladót akarom védeni, de tényleg vegyétek akkor meg újonnan, szánalmas ez a "magyar" mentalitás.

Kit érdekel, hogy van e garancia rá...chrisnagy13 írta: ↑2021.09.07., kedd 13:08Én egy teljesen jogos kérdést tettem föl arra vonatkozóan, hogy miért nincs egy új fejhallgatónak garanciája, ha te 2. tulajdonosa van, az elsőnél pedig 5 órát ment? Joggal gondolja az ember, hogy a folyamatos terelés és a magyarázkodás mellett valami nem oké. A képek hiányával még rá is teszel egy lapáttal.
Miből gondolod, hogy nem szeretném megvásárolni? Mondjuk ilyen háttérrel nyilván nem...
Ha pedig már az üzletrontásnál tartunk, azt te magad csinálod.![]()