Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hedd Audio Heddphone fejhallgató eladó

Lezárt
tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6553

Re: Hedd Audio Heddphone fejhallgató eladó

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Szelepsityak írta:
2021.09.07., kedd 20:14
Trolloknak üzenem,kezdjetek valamit az életetekkel és ne játszatok FBI-t.
szia.gif Zsolti!
Fura módon a kétségek jelzése után hirtelen eltűnt a hirdetett cucc a Jófogásról és a HFP-ről is...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

csu2
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 59

Hozzászólás Szerző: csu2 »

Ha tényleg fél éves, akkor van rá gari, csak kontaktálni kell a gyártóval. Szelepsityakkal leveleztünk a kérdéses cuccról, akart ilyet venni... Ezek szerint vett is, csak nem jött be vagy nem jó amivel hajtja. Egyébként annyi kérdést tett fel a cuccal kapcsolatban, hogy nem győztem rá válaszolni... :D kva jó cucc egyébként, csak kell elé neki a kifogástalan hajtás...

Szelepsityak
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Szelepsityak »

Trolloknak üzenem,kezdjetek valamit az életetekkel és ne játszatok FBI-t.
Csatolmányok
IMG_20210907_200742.jpg
IMG_20210907_200742.jpg (3.77 MiB) Megtekintve 922 alkalommal

Szelepsityak
Újonc fórumos
Újonc fórumos

tonee73 írta:
2021.09.07., kedd 18:58
Szelepsityak írta:
2021.09.07., kedd 12:31
30-40 óra van benne kb,ha figyelmesebben elolvasod amit írtam , mint írtam csak személyes átvétel van, ahol látja a vevő az állapotot is, úgy volt hogy ma lesz időm ennek ellenére képeket készíteni róla , de holnap jönnek érte innen avx-ről :) Nem értem miért kell spekulálgatni,írogatni más hirdetése alá, főleg hogy nem is szeretnéd megvásárolni. Szóval ha nincs kép , nem tiszta semmi?? Hány ezer hirdetés is van fent neten kép nélkül ? A kép csak az eladást segíti maximum, és egy kizárólag személyes átvételnél meg teljesen jelentéktelen. A komoly vevő jön,megnézi ,és megveszi. (Nem pedig spekulálgat unalmában más hirdetés alá, ami ha jól tudom tilos is,mert ez már üzlet rontás fogalmát is kimeríti)
Mert olyan nehéz egy-két saját képet feltenni, hogy eloszlasd a kétségeket-ha már vannak, ugye?
Így lesz , ma este vagy holnap mindenképpen feltöltöm .

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6553

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Szelepsityak írta:
2021.09.07., kedd 12:31
30-40 óra van benne kb,ha figyelmesebben elolvasod amit írtam , mint írtam csak személyes átvétel van, ahol látja a vevő az állapotot is, úgy volt hogy ma lesz időm ennek ellenére képeket készíteni róla , de holnap jönnek érte innen avx-ről :) Nem értem miért kell spekulálgatni,írogatni más hirdetése alá, főleg hogy nem is szeretnéd megvásárolni. Szóval ha nincs kép , nem tiszta semmi?? Hány ezer hirdetés is van fent neten kép nélkül ? A kép csak az eladást segíti maximum, és egy kizárólag személyes átvételnél meg teljesen jelentéktelen. A komoly vevő jön,megnézi ,és megveszi. (Nem pedig spekulálgat unalmában más hirdetés alá, ami ha jól tudom tilos is,mert ez már üzlet rontás fogalmát is kimeríti)
Mert olyan nehéz egy-két saját képet feltenni, hogy eloszlasd a kétségeket-ha már vannak, ugye?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

chrisnagy13
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 16

Hozzászólás Szerző: chrisnagy13 »

Ezt csak úgy itthagyom. Úgy tűnik az úriemberhez tartozik ez az acc is. Másik aprón solt.ugynok email címmel hírdeti a portékát. Modit keresünk! :D

tonee73 írta:
2018.01.31., szer. 09:18
Most Neufrate volt az újabb nick.

Tisztelt fórumosok!
A korábban garen / indahouse / boyceboy / lcdsupra / Marewiick / Marewick / Merwick / Kevin115 / PanaBrado / CobraTobra / Cryptlor / Kessudio neveken regisztrált csaló (Kellner Zsolt) eléggé ragaszkodik a fórum felületén történő hirdetéshez.A további átverések elkerülése érdekében ha a következő

email címekkel:
solt.ugynok@gmail.com
kessudio@gmail.com
cryptlor7@gmail.com
shurmanline@gmail.com
panabrado@gmail.com
nagyarpad924@gmail.com 
adammkaa@gmail.com
invitelzte@gmail.com
thormanfa@gmail.com
shurelcd@gmail.com
visnyeipeti@gmail.com

​az alábbi telefonszámmal:
70/2770488

illetve a következő eladó termékekkel:

Shure SRH840
SMSL Sanskrit 6th DAC
SMSL SAP8
LG hi-fi Plus B&O Play külső hangkártya Dac/Amp
Beyerdynamic DT770 Pro
HP Elitebook 2170p
Supra Usb kábel
Sennheiser CX 300 II
11.6 üzleti laptop (i5 processzor)
Meze99Classics
Chord Mojo

találkoztok az eladási felületen, akkor azt kezeljétek mindenképpen fenntartással és ha lehet akkor jelentsétek.Köszönet.

Eladóként ragaszkodik a privátban való érdeklődéshez, és legutolsó nick-jével személyes átadásnál Nyíregyházát adta meg átadási helyként.Az átutaláshoz Budapest bankos számlaszámot ad.

Zsoltikám, remélem olvasod ezt!
Elhiszem, hogy baromira összedaráztad magad a dolgaid jogi következményeitől és a felelősségre vonás kilátásba helyezésétől, és persze nagyon kíváncsian figyelnéd a fórumot, hogy mik a hírek! Segítek:ne regisztrálj újra emiatt (se az otthoni inviteles se a vodás mobil netedről), mert semmilyen fejlemény vagy új lépés sem fog kikerülni a nyilvános részre az eddigi info-kon felül.

KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 200

Hozzászólás Szerző: KopaszKutya »

chrisnagy13 írta:
2021.09.07., kedd 15:06
Szelepsityak írta:
2021.09.07., kedd 15:00
Persze, a végén én fogok könyörögni hogy vegyen az ember 400k-ért egy 700k fejhallgatót, ami bolti állapotú és bejáratós. Hagyjuk már ezt a ki vette,honnan,mikor mennyiért dolgot.. nem mind1? Élj a jelenben. Van egy termék, van egy állapota, egy ára. Kell vagy nem. Ilyen egyszerű .
Ennyi bullshit helyett, már válaszolhattál volna a kérdésekre. :smile53:
Szerintem engedjük el. Aki ilyen stílusú embertől vásárol vagy pártolja, ő maga se különb.

kovacskajudit nem te vagy véletlenül, akiről írtam, mert ő is a "véletlenül" a magyar mentalitást szapulta a prohardveren. Nem ugyanaz írkál itt több néven regisztrálva?

Túl sok a véletlen. Érdemes lenne az AVX illetékeseinek utána nézni.
1. Philips CD 820 - Cen.Grand DSDAC 1.0 DE - Bryston 4B-ST - Vandersteen 2CE Signature

2. Mini PC - TMP Ant - Fidelity Achat - Fidelity Pyrit - Braun L710

3. PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 - Hifiman HE1000 V2

(Komplett Schmidt Ferenc kábelezés)

chrisnagy13
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Szelepsityak írta:
2021.09.07., kedd 15:00
Persze, a végén én fogok könyörögni hogy vegyen az ember 400k-ért egy 700k fejhallgatót, ami bolti állapotú és bejáratós. Hagyjuk már ezt a ki vette,honnan,mikor mennyiért dolgot.. nem mind1? Élj a jelenben. Van egy termék, van egy állapota, egy ára. Kell vagy nem. Ilyen egyszerű .
Ennyi bullshit helyett, már válaszolhattál volna a kérdésekre. :smile53:

Szelepsityak
Újonc fórumos
Újonc fórumos

chrisnagy13 írta:
2021.09.07., kedd 14:51
kovacskajudit írta:
2021.09.07., kedd 14:24
Kit érdekel, hogy van e garancia rá...
Vegyétek meg újonnan 1900 euróért ha akartok garanciát, és ne azt fikázzátok aki olcsóbban adja mint az új ár...
ezek használt dolgok. Ha ennyire kell garancia akkor ott van 700 ezer ft ért újonnan boltból.
Nem az eladót akarom védeni, de tényleg vegyétek akkor meg újonnan, szánalmas ez a "magyar" mentalitás.
Ha már magyar mentalitás, akkor ez ám a legmagyarabb. :D Kit érdekel, hogy honnan van, hogy jutott hozzá, olcsó olszt' kész. :D Kis közösségünk azért lehetne ettől igényesebb. gondolkodik.gif

Na de mindegy is... Csak aztán nehogy sírás legyen a vége.
Persze, a végén én fogok könyörögni hogy vegyen az ember 400k-ért egy 700k fejhallgatót, ami bolti állapotú és bejáratós. Hagyjuk már ezt a ki vette,honnan,mikor mennyiért dolgot.. nem mind1? Élj a jelenben. Van egy termék, van egy állapota, egy ára. Kell vagy nem. Ilyen egyszerű . Kérlek fárassz mást a spekulációiddal.

chrisnagy13
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

kovacskajudit írta:
Vegyétek meg újonnan 1900 euróért ha akartok garanciát, és ne azt fikázzátok aki olcsóbban adja mint az új ár...
ezek használt dolgok. Ha ennyire kell garancia akkor ott van 700 ezer ft ért újonnan boltból.
Nem az eladót akarom védeni, de tényleg vegyétek akkor meg újonnan, szánalmas ez a "magyar" mentalitás.
Ha már magyar mentalitás, akkor ez ám a legmagyarabb. :D Kit érdekel, hogy honnan van, hogy jutott hozzá, olcsó olszt' kész. :D Kis közösségünk azért lehetne ettől igényesebb. gondolkodik.gif

Na de mindegy is... Csak aztán nehogy sírás legyen a vége.

Szelepsityak
Újonc fórumos
Újonc fórumos

kovacskajudit írta:
chrisnagy13 írta:
2021.09.07., kedd 13:08
Én egy teljesen jogos kérdést tettem föl arra vonatkozóan, hogy miért nincs egy új fejhallgatónak garanciája, ha te 2. tulajdonosa van, az elsőnél pedig 5 órát ment? Joggal gondolja az ember, hogy a folyamatos terelés és a magyarázkodás mellett valami nem oké. A képek hiányával még rá is teszel egy lapáttal.

Miből gondolod, hogy nem szeretném megvásárolni? Mondjuk ilyen háttérrel nyilván nem...

Ha pedig már az üzletrontásnál tartunk, azt te magad csinálod. :D
Persze, nem elég az hogy bőven használt piaci ár alatt, kaphatnak egy még bejáratós fejhallgatót,még megy a számon kérés ,vicces emberek. Persze egyértelmű hogy csak kötekedés ,és nem lehet komolyan venni a vételi szándékuk, ami nem is volt alapjáraton se. Nem tudom miért éreznek kéztetést,hogy unalmukban idegen emberek hirdetése alatt chatelgetnek,okoskodnak, de ez nem fórum , és tiltja a szabályozás is, úgy tűnik nem világos a résztvevőknek. A hirdetésem feltételei megfelel az avx szabályzatának . Innentől a komoly vevő rámír és egyeztetek vele, innentől nincs miről beszélni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szelepsityak 2021.09.07., kedd 14:57-kor.

seban24
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 34

Hozzászólás Szerző: seban24 »

chrisnagy13 írta:
2021.09.07., kedd 13:08
Én egy teljesen jogos kérdést tettem föl arra vonatkozóan, hogy miért nincs egy új fejhallgatónak garanciája, ha te 2. tulajdonosa van, az elsőnél pedig 5 órát ment? Joggal gondolja az ember, hogy a folyamatos terelés és a magyarázkodás mellett valami nem oké. A képek hiányával még rá is teszel egy lapáttal.

Miből gondolod, hogy nem szeretném megvásárolni? Mondjuk ilyen háttérrel nyilván nem...

chrisnagy13
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég

Azért "spekulálgatunk", mert friss regisztráció, 0 értékelés, csupa biztató előjel.

Nekem is volt egy személyes élményem, ami nem is olyan régi, hogy egy másik eladási oldalon véletlenül pont el akart adni valaki egy Heddphone-t, ami véletlenül pont Szigetszentmiklóson volt, az ár, a garancia, stb. minden stimmelt (még a megsértődés is, amikor az ember rámutat a simlis jelekre). Természetesen azóta a "kedves" eladónak kitették a szűrét. Pusztán csak ezért "spekulálgatunk".

Nem megsértődni kell, hanem tisztességesen üzletelni. Ezt általánosságban írom, nem személyeskedés. :smile53:
1. Philips CD 820 - Cen.Grand DSDAC 1.0 DE - Bryston 4B-ST - Vandersteen 2CE Signature

Szelepsityak
Újonc fórumos
Újonc fórumos

chrisnagy13
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Szerintem az közérdekű információ, hogy miért nincs egy 5 órát használt új fejhallgatónak garanciája. Képeket is várnánk, mert ez a hirdetés így nem teljesen tiszta.

Szelepsityak
Újonc fórumos
Újonc fórumos

A komoly vevők privátban érdeklődjenek tovább a részletekért , köszönöm . (Kopasz megírom neked is)

Ezeket leírom ide is, a fejhallgató fél éves, garancia nincs ahogy írtam , én is így vettem már, első tulajdonosa 5 órát használta kb. Jelenleg 30-40 óra lehet a driverekben. Makulátlan bolti állapotú, minden gyári tartozékával, dobozában .
Átvétel előtt kipróbálható saját akksis forrásról hogy nyugodt legyen a vásárló a tökéletes műszaki állapot megbizonyosságáról.

KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég

Azt lehet tudni, hogy mennyi idős, hol lett vásárolva illetve miért nincs rá garancia?

Ott Szigetszentmiklóson milyen rendszeren hallgatható meg?

Köszönöm!

Szelepsityak
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Az biztos! Csak sajnos nincs időm hallgatni, valaki nagy örömét fogja benne lelni,nagyon jó áron hozzájutva, EU-n belül sehol se láttam olcsóbban. :tutiok:

Royalfrakk
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 21

Re: Hedd Audio HEDDphone fejhallgató eladó

Hozzászólás Szerző: Royalfrakk »

Király cucc!

Szelepsityak
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hedd Audio Heddphone fejhallgató eladó

Kihasználatlanság miatt eladó ,kiváló állapotú,gyári dupla dobozában,tartozékaival,még bejáratos,garancia nincs .csak személyesen vehető át Szigetszentmiklóson.
Ára :fix 400k.
Képeket töltök fel hamarosan róla.

Lezárt

Vissza: “Fej-, és fülhallgatók (kínál-keres)”