Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sennheiser HD660s eladó
Re: Sennheiser HD660s eladó
Jegelve/elkelt.
Most igy ránézve a netes árakra, lehet kicsit magas árat adtam meg. Na szóval 154k a legolcsóbb helyen, legyen akkor ennek a fele, azaz 77k. Ennél jobb lehetőség szerintem nem lesz egy ilyen fejes megszerzésére.
Itt van néhány kép, nem vagyok egy profi fotós, de remélem megteszi.
- Csatolmányok
-
- IMG_0243.JPG (3.89 MiB) Megtekintve 732 alkalommal
Sennheiser HD660s eladó
Üdv!
Sennheiser HD660s eladó.
Szerintem nagyon nem kell bemutatni, a legendás HD600-as széria legújabb tagja, melynél tovább csiszoltak a közkedvelt hangzáson. HD650-hez képest feszesebb, tisztább a mély és a magastartomány.
Kifogástalanul működik, még garanciális is 2020 November 21.-ig.
Díszdoboz, csomagolás, tartozékok megvannak, egyedül a pentaconn csatlakozós kábel hiányzik.
Átvehető személyesen Debrecenben, más helyre posta.
Rakok fel pár képet is nemsokára.
Irányár 90.000 Ft.
Sennheiser HD660s eladó.
Szerintem nagyon nem kell bemutatni, a legendás HD600-as széria legújabb tagja, melynél tovább csiszoltak a közkedvelt hangzáson. HD650-hez képest feszesebb, tisztább a mély és a magastartomány.
Kifogástalanul működik, még garanciális is 2020 November 21.-ig.
Díszdoboz, csomagolás, tartozékok megvannak, egyedül a pentaconn csatlakozós kábel hiányzik.
Átvehető személyesen Debrecenben, más helyre posta.
Rakok fel pár képet is nemsokára.
Irányár 90.000 Ft.