Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
LZ A3S fülhallgató majdnem féláron - 2 BA 1 DD driver
- matyi94
- Újonc fórumos
- Értékelés: 7
Re: LZ A3S fülhallgató majdnem féláron - 2 BA 1 DD driver
Irányára 30.000 Ft.
- matyi94
- Újonc fórumos
- Értékelés: 7
LZ A3S fülhallgató majdnem féláron - 2 BA 1 DD driver
Eladó a címben nevezett fülhallgató. Bár a neve nem túl ismert, kifejezetten komoly ár/érték aránnyal rendelkezik. Unibodí alumíniumháza elpusztíthatatlan, kábele cserélhető, így minden bizonnyal soha nem fog cserben hagyni téged. 2db armatúrás és 1db dinamikus driver rejlik a belsejében, alacsony impedanciájú, így telefonról is jól hajtható.
Jár hozzá az összes gyári tartozék, illetve egy nagyon jó minőségű és masszív 8 eres szabvány MMCX csatlakozós fonott kábel 3,5mm jack dugóval (képen látható). Tudok hozzá adni egy bluetoothos nyakbaakasztót is 3500 Ft-ért. A gyári harangokon felül adok hozzá egy szett magyar gyártmányú prémiumharangot is.
Van rajta néhány karc, de ahogyan korábban is említettem, ez nem befolyásolja az épségét.
Új ára még most is 50.000 környékén mozog, így azt kell mondjam, az ár több, mint baráti.
Budapesten kipróbálható vagy előre utalással postázom. Komoly vételi szándék esetén Nyíregyházán is házhoz tudom vinni előzetes egyeztetés után.
Köszönöm a figyelmet, szép napot kívánok!
Jár hozzá az összes gyári tartozék, illetve egy nagyon jó minőségű és masszív 8 eres szabvány MMCX csatlakozós fonott kábel 3,5mm jack dugóval (képen látható). Tudok hozzá adni egy bluetoothos nyakbaakasztót is 3500 Ft-ért. A gyári harangokon felül adok hozzá egy szett magyar gyártmányú prémiumharangot is.
Van rajta néhány karc, de ahogyan korábban is említettem, ez nem befolyásolja az épségét.
Új ára még most is 50.000 környékén mozog, így azt kell mondjam, az ár több, mint baráti.
Budapesten kipróbálható vagy előre utalással postázom. Komoly vételi szándék esetén Nyíregyházán is házhoz tudom vinni előzetes egyeztetés után.
Köszönöm a figyelmet, szép napot kívánok!