Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Soundmagic E10-es fülhallgatót keresek
Szia!
Ezt most már kezdem nem érteni...
Be van állítva, hogy küldjön email-t ha válaszol valaki nekem, de nem igazán akar működni..
Na mindegy, holnap -hétfőn- telefonálok a megadott számon, hátha meg van még a fülesed.
Köszönöm előre is!
Üdv
Laci
- kopaszbarack
- Nincs visszaút
- Értékelés: 66
Hello!
Igen meg van, nem hirdettem.
Elérhetőségem az elöző kommentemben.
Üdv: Sándor
Ez itt az a hely ahol az objektív is szubjektív.
Szia!
Sajnos csak most tévedtem vissza az oldalra és látom, hogy lenne egy eladó E10-esed.
Már csak az a kérdés, hogy aktuális-e még...
A kábellel kapcsolatban igazat kell adnom Neked.
Már van egy E10-es nekem, amin a Te általad is említett problémák miatt kábelt cseréltem.
Szerencsére hozzájutottam egy ritka Mogami kábelhez, és hát meg kell mondjam elképesztő hangja lett a kis pirosnak..
Szóval ha még meg van esetleg akkor jelezd nekem légy szíves!
Köszönöm szépen!
Üdv
Laci
- kopaszbarack
- Nincs visszaút
- Értékelés: 66
Szia!
Nekem van egy "szép" piros, karácsonyi vásárlás. Megválnék tőle, mert hiába a sok díj és elismerés, nekem nem sikerült megbarátkoznom vele (igaz még bejáratós). A sávszélek rendben lennének, de a közép nekem fedett, és melegségben, érzelmekben sem hozza azt a szintet amit megszoktam már a lényegesen olcsóbb Sony dugómtól. Ami még nekem negatívum (más szerint pozitívum), hogy merev kábelezése van ami nem gubancolódik, de cserébe ha mozogsz vele kibillenti a fülemből és borul a hangzás. Pár óra teszt és egy Budapest-Dublin oda-vissza használat van benne.
Ősszes alkatrészével dobozában, garanciával az ára legyen 10 ezer Forint.
Telefonon vagy Viber-en keress: 06húsz3964öt6öt
Ez itt az a hely ahol az objektív is szubjektív.
Hibátlan állapotban lévő Soundmagic E10-es fülhallgatót keresek, a szín teljesen mindegy..
Előre is köszönöm
Laci