Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Beyerdynamic DT880 (600 Ohm) + Morgan Jones DIY csöves fejeserősitő

Lezárt
hxd2ODR
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: hxd2ODR »

Hozzuk feljebb! 
Szia!
Érdeklődni szeretnék, hogy aktuális-e még a fejhallgató, és ha tényleg hajlandó vagy csak azt eladni akkor mennyi lenne az ára.
Személyesen el is mennék érte Biatorbágyra..
A hardveraprón is én írtam Neked..

Előre is köszönöm!
Üdv
Laci

BigBlackDog
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: BigBlackDog »

Hozzuk feljebb! 

BigBlackDog
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Némi változás; lehetséges, hogy megbontom a párost, esetleg vihetőek külön-külön is.

BigBlackDog
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Szia!

Merre találhatók egyébként?

Jelenleg Biatorbágyon vannak.

charlie-obrian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 366

Hozzászólás Szerző: charlie-obrian »

Szia!

Merre találhatók egyébként?

"Igazán jót sajnos még nem hallottam. A mi hangszóróinknak (a Rádióban is) érdes, kemény hangjuk van. Nem adják vissza a Hi-Fi lényegét." (Varga Ferenc)

"...Hiszen ha a hangot természetes hűségében akarjuk továbbítani, akkor nem csak az alaprezgést kell továbbjuttatni, hanem az összes felhangokat is, mégpedig azzal a viszonylagos erősséggel, amivel az eredeti hangban előfordulnak. Ez roppant nehéz feladat." (Öveges József: Érdekes fizika)

hm74
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 73

Hozzászólás Szerző: hm74 »

Ezen gondolkoztam én is. Egy adag erősítőt kipróbáltam ehhez a Beyerhez, míg eljutottam ehhez a csöveshez. Nekem ez a párosítás tűnt leginkább élvezetesnek hang tekintetében. Emiatt úgy gondolom, hogy ha valaki esetleg komplett láncot akar összeépíteni, akkor annak jó alapot, kezdést jelenthet ez a párosítás. Szívesen hallgatom én is még itthon, de ha a felét vinnék csak el, akkor sajnos továbblépni sem tudnék, illetve nem is maradna semmim, amit tudnék hallgatni. Emiatt szeretnék egyben megválni tőlük. Értelemszerűen megértem, hogy ez nem a legszerencsésebb hozzáállás, de azért reménykedek, hogy hátha lesz valaki, aki így egyben szeretné vinni a pakkot.

Értem. Sok sikert az eladáshoz!

BigBlackDog
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Nem kétlem, hogy ez a két eszköz jól összeillik és valaki nagyon jól járna vele. Az is igaz, hogy neked az lenne az egyszerűbb megoldás, ha valaki tokkal-vonóval vinné az egész pakkot. Evvel csak az a gond, hogy ez már nem az a kategória, ahol az ember egy komplett rendszert vásárol. Aki ilyen szintű elemekkel akar továbblépni, annak már közelebbi elképzelése van a fejlesztés irányáról, és nagy valószínűséggel van már egy kiépített fejhallgatós lánca, amibe valami mást ki szeretne próbálni. Pl. ez az erősítő az új tulajdonosánál akár sokkal drágább fejhallgatót is kiszolgálhatna, ami hangban hasonlóan illik hozzá, mint a DT880.

Ezen gondolkoztam én is. Egy adag erősítőt kipróbáltam ehhez a Beyerhez, míg eljutottam ehhez a csöveshez. Nekem ez a párosítás tűnt leginkább élvezetesnek hang tekintetében. Emiatt úgy gondolom, hogy ha valaki esetleg komplett láncot akar összeépíteni, akkor annak jó alapot, kezdést jelenthet ez a párosítás. Szívesen hallgatom én is még itthon, de ha a felét vinnék csak el, akkor sajnos továbblépni sem tudnék, illetve nem is maradna semmim, amit tudnék hallgatni. Emiatt szeretnék egyben megválni tőlük. Értelemszerűen megértem, hogy ez nem a legszerencsésebb hozzáállás, de azért reménykedek, hogy hátha lesz valaki, aki így egyben szeretné vinni a pakkot.

hm74
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 73

Hozzászólás Szerző: hm74 »

Nem kétlem, hogy ez a két eszköz jól összeillik és valaki nagyon jól járna vele. Az is igaz, hogy neked az lenne az egyszerűbb megoldás, ha valaki tokkal-vonóval vinné az egész pakkot. Evvel csak az a gond, hogy ez már nem az a kategória, ahol az ember egy komplett rendszert vásárol. Aki ilyen szintű elemekkel akar továbblépni, annak már közelebbi elképzelése van a fejlesztés irányáról, és nagy valószínűséggel van már egy kiépített fejhallgatós lánca, amibe valami mást ki szeretne próbálni. Pl. ez az erősítő az új tulajdonosánál akár sokkal drágább fejhallgatót is kiszolgálhatna, ami hangban hasonlóan illik hozzá, mint a DT880.

BigBlackDog
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Eladó egy Beyerdynamic DT 880 Edition 600 Ohmos fejhallgató, illetve egy Morgan Jones DIY csöves fejeserősítőből álló páros. Esetleges feljebblépés miatt kerültek eladósorba, tehát nem mindenáron akarok megválni tőlük.

A fejes keveset használt, megkímélt állapotban van. Tartója és átalakítója jár hozzá.

Az erősítő Vodkaboy keze munkája. Erőben nincs hiány, eddig mindegyik fejessel megbirkózott, planárokkal is gond nélkül muzsikál.
Van kimenő trafós és trafótlan kimenete is. Egész pontosan róla lenne szó.

Megbontani nem szeretném a párost, mivel szerintem ők ketten nagyon összeillenek. Garancia, posta, alku nincs, csere esetleg lehetséges. Képeket kérésre készítek.

Ára a párosnak 1OOe Huf.

Lezárt

Vissza: “Fej-, és fülhallgatók (kínál-keres)”