Lemmy9.1 írta: ↑2025.03.12., szer. 07:25
Alkoholt teljesen el tudod kerülni a többit nem igazán.
Ez egy tipikus védekező szöveg megint.
A piáról volt szó, nem a parizerről meg a levegőről.
Igényesen is lehet inni, ha ez az igény.

Amúgy mindent megmagyaráz, hogy a topik "italokról" szól, de semmi más téma nincs csak az alkohol.
Ennyit az ital definíciójáról.
MINDEN felsorolt élelmiszert el lehet kerülni, csak akarni kell
Miért ne lehetne megemlíteni, mik mérgeznek még minket, ha már ennyire görcsösen ragaszkodtok a mindenki alkoholista dologhoz. Ezer másik dolgot meg lehetne még említeni, többek között az autóval, hajóval, repülővel, stb. közlekedést is, annyi különbséggel, hogy aki autót használ az nem csak magát mérgezi,de másik embert a családját, gyerekeit, stb is. Egyébként a mostanában oly népszerű aszpartámos üdítők fogyasztása véleményem szerint pontosan akkora kockázattal, hanem nagyobbal jár, mint 1-1 pohár alkohol, főleg azért, mert akik fogyasztják azok általában többet fogyasztanak belőle, mint alhókoholból, ráadásul fogyasztják gyerekek is előszeretettel. Szerintem teljesen demagóg szintre degradálódott ez a téma, én elengedném ennek további fejtegetését.
Egyébként ez a topic alkolohokra jött létre, csak a google miatt kiszedtük a képeket és átneveztük a címet is. Ettől még nyugodtan lehetne benne egyéb italokról is beszélni. Én például nagy szörp fan vagyok, de bele sem kezdek, mert ezt is ezer darabra lehet szétcibálni.