A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hogy ezt csak most láttam meg :-)
Mi ezteket úgy hívtuk, hogy lesütött hús, meg tepertős káposzta (csak Zalában a hús inkább hus, a másik meg töpörtyüs káboszta ;-)
Nagy kedvencem, de amúgy kínai. :) A kínai konyha tökéletes marketingje.
Jajjj! Ez elég ciki, elnézést, igazán nem akartam lejapánozni egy kínait. Nem tudom, miért gondoltam, hogy japán. Talán öntudatlanul is azt hittem, hogy Mao ez efféle finom szépséget ott már régen kiirtotta. Persze, most, hogy mondod, a kaják tényleg inkább kínaiasak (nem mintha pontosan tudnám, hogy milyen is az).
[quote=Klaca post_id=2355357 time=1551649404 user_id=18468]
Bár nem blog, de ennek a japán nőnek a csatornáját érdemes nézni. Nem is csak, hogy mit főz, hanem ahogyan, ahol, amivel ... https://www.youtube.com/watch?v=sbr-SAi6PHM
Nagy kedvencem, de amúgy kínai. :) A kínai konyha tökéletes marketingje.
Lemezjatszó by Szász György, Benz Micro Glider (Malfox), Raspberry Pi4(Volumio), Innacoustic DAC mod., DPA VW 2 phono-előfok, DPA 6C33C SE monoblokkok, Hangsugárzó: Lua con Espressione, kábelek DIY (Malfox), tápkábelek (saját DIY), EWA LS-40