Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Roon előfizetés ápr. 18-ig
- Drumagick
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 14
Re: Roon előfizetés ápr. 18-ig
Úgy döntöttem, mégis inkább megtartom. 

Eladó: Core Audio prototípus monoblokkok
- Drumagick
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 14
Roon előfizetés ápr. 18-ig
Kihasználatlanság és technikai probléma miatt eladó egyéves Roon előfizetésem hátralevő része, ami 2024 április 18-ig tart.
Kb 1,5 hónapja volt egy Roon frissítés és azóta nem ismeri fel az USB/SPDif átalakítómat.
Korábban már volt probléma a Tidal fiókomba való bejelentkezéssel is, én pedig nem szeretnék tovább küzdeni vele.
Egyébként is kisgyermek miatt kevés lehetőségem van mostanában zenét hallgatni, akkor pedig inkább lemezt veszek elő.
A Roon ingyenesen kipróbálható, ha valaki szeretne meggyőződni a kompatibilitásról és a képességeiről vásárlás előtt.
Én a hangminőséggel és a szolgáltatásokkal elégedett voltam egyébként, az ajánlója (Roon Radio néven) az egyik legjobb.
Ár: 12e Ft, vagy cserélhető hanglemezre.
Tel: 20/5210157
Kb 1,5 hónapja volt egy Roon frissítés és azóta nem ismeri fel az USB/SPDif átalakítómat.
Korábban már volt probléma a Tidal fiókomba való bejelentkezéssel is, én pedig nem szeretnék tovább küzdeni vele.
Egyébként is kisgyermek miatt kevés lehetőségem van mostanában zenét hallgatni, akkor pedig inkább lemezt veszek elő.
A Roon ingyenesen kipróbálható, ha valaki szeretne meggyőződni a kompatibilitásról és a képességeiről vásárlás előtt.
Én a hangminőséggel és a szolgáltatásokkal elégedett voltam egyébként, az ajánlója (Roon Radio néven) az egyik legjobb.
Ár: 12e Ft, vagy cserélhető hanglemezre.
Tel: 20/5210157
Eladó: Core Audio prototípus monoblokkok