Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
IsoAcoustics Gaia lll
Re: IsoAcoustics Gaia lll
Elkelt. Köszönöm az érdeklődést
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6664
Csak én látom ezeket a pöttyöket rajtuk?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
cécó
- Fórumlakó

- Értékelés: 142
Nagyon korrekt ár!
Nálam nem hogy a tüskéknél,de a drágábbik Soundcare lábaknál is jobban Zenélnek!
Nálam nem hogy a tüskéknél,de a drágábbik Soundcare lábaknál is jobban Zenélnek!
HydraSound tápellátás - Oyaide MTS 6e - Naim Power Line - Naim CD5 XS(SR.Pink) - Naim DC1 - Naim Ndac(SR.Pink) - WireWorld Platinum Electra 7- Naim SuperNait 2(SR.Pink) - Naim Naca5(Furutech FT212r) - WireWorld Plat.8 jumper - ProAc Response D18 - IsoAcoustics Gaia & zaZen/VibRacsi V4exex.
IsoAcoustics Gaia lll
Mivel úgy néz ki, hogy elkel a hangfal Gaia lábak nélkül, ezért a lábak is eladók lettek!
IsoAcoustics Gaia lll , 34kg-ig terhelhető.
Sok teszt található meg a neten róla. Jó hatása van a hangzásra. Nekem jobban bejött mint a hangfal tüske.
Sérülésmentes állapotban van.
Minden tartozéka megvan.
Megnézni a Dunakanyarban. Átvenni ugyanitt vagy megbeszélés után akár Szentendrén, Budapesten ( 3, 4, 13. kerületben) is.
Előre utalást követően foxpos-tal is tudom küldeni.
125.000Ft
Érdeklődni privátban vagy a +36Telekom42hét52nulla3 -as telefonon lehet.
IsoAcoustics Gaia lll , 34kg-ig terhelhető.
Sok teszt található meg a neten róla. Jó hatása van a hangzásra. Nekem jobban bejött mint a hangfal tüske.
Sérülésmentes állapotban van.
Minden tartozéka megvan.
Megnézni a Dunakanyarban. Átvenni ugyanitt vagy megbeszélés után akár Szentendrén, Budapesten ( 3, 4, 13. kerületben) is.
Előre utalást követően foxpos-tal is tudom küldeni.
125.000Ft
Érdeklődni privátban vagy a +36Telekom42hét52nulla3 -as telefonon lehet.