Sziasztok!
Az állványt a mai napon elvitte új tulajdonosa.
Köszönöm a lehetőséget, üdv, Zsolt
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
5 polcos hifi állvány
Re: 5 polcos hifi állvány
Kis számolással az alábbi értékek adódnak:
Az állvány attól függően, hogy 2-es vagy 3-as vastagságú zártszelvényből készült, kb. 16kg vagy 24kg.
A 6mm-es lapok darabja kb. 9kg, összesen kb. 45kg.
Összesen tehát durván 60-70 kg, ha rajta van mind az 5 polc.
Masszív darab.
A polcok közti távolság 15, 15, 15 ill. 22 cm lehet. (Javíts ki, kérlek, ha rosszul saccoltam.)
Az állvány attól függően, hogy 2-es vagy 3-as vastagságú zártszelvényből készült, kb. 16kg vagy 24kg.
A 6mm-es lapok darabja kb. 9kg, összesen kb. 45kg.
Összesen tehát durván 60-70 kg, ha rajta van mind az 5 polc.
Masszív darab.
A polcok közti távolság 15, 15, 15 ill. 22 cm lehet. (Javíts ki, kérlek, ha rosszul saccoltam.)
Igen, vaslemez. Üdv, Zs
" a polcok 6 mm vastag lemezből készültek."
Megkérdezhetem, milyen anyagból?
Köszi a választ!
Megkérdezhetem, milyen anyagból?
Köszi a választ!
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
5 polcos hifi állvány
Kedves Mindenki!
Eladó a tárgyban szereplő 5 polcos hifi állvány (a képeken csak 4 polc látható, de az ötödik polc is rendelkezésre áll).
Méretei (szélesség x mélység x magasság): 56x40x78 cm. Az állvány 40x40-es, illetve 40x20-as zárt szelvényből, a polcok 6 mm vastag lemezből készültek. Az állvány alján ki-becsavarozható esztergált réz lábak vannak elhelyezve, alátét korongokkal.
Az állvány súlya kb. 20-25 kg, polcokkal együtt kb. 40-50 kg.
Ára: 20.000 forint
Budapesten, Újpesten átvehető. Súlya és mérete miatt nem postázható.
Köszönöm a figyelmet, üdv, Zsolt
Eladó a tárgyban szereplő 5 polcos hifi állvány (a képeken csak 4 polc látható, de az ötödik polc is rendelkezésre áll).
Méretei (szélesség x mélység x magasság): 56x40x78 cm. Az állvány 40x40-es, illetve 40x20-as zárt szelvényből, a polcok 6 mm vastag lemezből készültek. Az állvány alján ki-becsavarozható esztergált réz lábak vannak elhelyezve, alátét korongokkal.
Az állvány súlya kb. 20-25 kg, polcokkal együtt kb. 40-50 kg.
Ára: 20.000 forint
Budapesten, Újpesten átvehető. Súlya és mérete miatt nem postázható.
Köszönöm a figyelmet, üdv, Zsolt