Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Egyedi készülékállvány

Készülék, hangsugárzó, Tv és multimédia állványok, falikonzolok, minden alá és fölététét, tüskék, kúpok, golyós alátétek, lemezleszorítók, Cd /Dvd / Vinyl tároló állványok, fejhallgató állványok, akusztikai panelek
Lezárt
ical
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 34

Re: Egyedi készülékállvány

Hozzászólás Szerző: ical »

Elkelt.

Köszönöm a lehetőséget! leborulok.gif

ical
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mielőtt bontanám egy utolsó ajánlat: 150e és Pécs - Budapest - Hatvan vonalon vállalom a szállítást.

ical
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mostantól bármilyen HI-FI beszámítást, vagy cserét megfontolok, hajlandó vagyok ráfizetni értékesebb komponensre, lassan kész az új állványom kell a hely. :D

ical
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Csere beszámítás is szoba jöhet!
Értékesebb komponens esetén ráfizettek, ami érdekel:
Audience AU 24Se kábel.
Komolyabb hangkar, előnyben a függesztett rendszerekhez passzoló, valamint színben a fekete, vagy arany.
Komolyabb előerősítő, minimum 2 db szimmetrikus bemenetel és egy szimmetrikus kimenettel.

Csere esetén az eredeti ár érvényes, a házhozszállítás ebben az esetben is áll.

Szép napot mindenkinek!

ical
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Az eddigi telefonos megkeresések okán további plusz infók:
A polcok terhelhetősége a vékonyságuk okán, anélkül, hogy meghajolnának:
• Szimplán 10-15 Kg.
• Ahogy a képeken látható, egy izolátorral a két polc között megtámasztva 15-25 Kg.
• Duplán összefogva a 2 lemezt, 25-30 Kg,
A két végfokom 30 Kg és a két dupla lemez még akkor sem hajlott meg, mikor még közéjük raktam egy 5 kilogrammos előfokot.
Az Accuphaset az izolátorral támasztott dupla polc vígan elbírta, a Cyrus isoplatot az enyhe száraz hangzás kompenzálása okán tettem alá.
A Michel alatt viszont a szimpla lemezre szükséges az alumínium lap, habár annak ott más szerepe is van, izolátorral megtámasztva, vagy duplán a két lap elbírná a lemezjátszót az alulap nélkül is.
A lemezjátszó alatti alumínium lemezt, (plusz van még egy) ingyen odaadom az állványhoz, ha valaki igényli, így akár 50 kilogrammal is terhelhető egy polc, és a hangzáson is javít.

Valamint az ár kérdése, mindig felmerült mi lenne a legalsó ár amiért még jó szívvel megválnék tőle?
Sokat matekoltam, mi az az ár, ami még jó érzessél töltene el, hogy valaki örömét szolgálja, vagy ami alatt inkább beszórom a garázsba, és jó lesz majd valamire?

Elengedve a materiális oldalát és érzésre, 200e forintra csökkentem az árat.
Viszont, így a házhozszállítás költségének 50% is a vevőt terheli, amennyiben igényli.

Zenében gazdag hétvégét mindenkinek!

ical
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Újabb ajánlat a részemről, ha komoly a szándék, és az árban is megegyezünk, házhoz viszem az állványt. Plusz, ha élőben mégsem tetszik a produktum a kedves vevőnek, akkor is még elállhat a vásárlástól. Elállás esetén azonban annyi kérésem van, hogy az üzemanyagköltség felét a vevő terítse meg. Nyilván, ha létrejön az üzlet, ingyenes a szállítás. A matek okán, az öreg 1,4-es Toyotám 6,7 litert fogyaszt 100 kilométeren. :D

ical
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Amennyiben bárkinek megmozgatja a fantáziáját az bátran írjon. Az ár tájékoztató jellegű, nehéz egy egyedi instrumentumot beárazni, így nyitott vagyok. Kapaszkodó gyanánt, előzőleg az alábbi polc anyagokkal próbálkoztam: MDF lap, tömör bükk és tölgyfa, bambusz különböző formái, sima és edzett üveg, rétegeltlemez (bükk és hárs), többféle alumínium, majd gránit. Végül a tűskék kapcsán szerzett tapasztalatok alapján lett rozsdamentes acél, mely a legsemlegesebb jelleget mutatta. Szóval hangolásra az állvány nem alkalmas. Nálam a neutralitást a felbontást és a teret javította jelentősen, a mély, közép és a magashangok arányát nem befolyásolta a többi anyaggal ellentétben.

ical
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Egyedi készülékállvány

Eladó, egyedi gyártású hifi állványom, hosszú évek kísérletezésének eredménye. Az izoláció mechanikailag is és anyaghasználat terén is többszintű. Az oszlop szerkezetben lévő elemek anyagkombinációja: szerszámacél, kétféle alumínium, akril, majd ismét szerszámacél. A polcok 3 milliméteres szál húzott acélból készültek, a rezonancia központjuk ki van vágva, plusz rezonancia csapdaként kerámia golyós herbie’s izolátorokkal vannak megtámogatva. Az elemek kezeletlenek a hangminőség érdekében. Az állvány prototípus mivolta okán számtalanszor volt szerelve a fejlesztések miatt, így nem makulátlan, de ahogy a képeken is látható, a szerelésből adódó nyomok nem szembetűnőek. Nyilván, aki megveszi az úgy is el kell, hogy jöjjön érte a súlya okán (nem szívesen postáznám) és mielőtt kifizeti szemrevételezheti. Az állvány ötvözi a nehéz függesztett és a könnyű merev állványok tulajdonságait.
A polcok külső mérete: Szélesség 600mm, mélység 500 milliméter, 5 darab felső és 5 darab alsó polc van. Az oszlopok közötti belső távolság: szemből 500 milliméter, mélységben 400 milliméter.
A csatolt képeken több polc kombináció is látható ahogy éppen az aktuális készülék parkomhoz igazítottam. A polc magasságok variálhatóak az oszlop magasságok fűgvényében, akit érdekel, írja meg milyen magasságokra lenne szüksége és kiszámolom számára, hogy megoldható-e a rendelkezésre álló elemekből.
Az eladás oka, hogy készül az utódja. Gyakorlatilag ezt a komplett állványt belehelyezem még egy állványba, sajnos a jelenlegi állvány méreteivel ez nem megoldható, így újat készítek.
Az állvány nekem eddig 380e forintomba került, ennyit szeretnék érte kapni. Helyileg Pécsen található.
Telefonon jobban elérhető vagyok. harminc714huszonnégynegyven2.
Csatolmányok
16.jpg
15.jpg
12.jpg
10.jpg
9.jpg
4.jpg

Lezárt

Vissza: “Állványok, konzolok, rezgéscsillapító eszközök, tárolók”