Köszönöm a lehetőséget!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Egyedi készülékállvány
Re: Egyedi készülékállvány
Elkelt.
Köszönöm a lehetőséget!
Köszönöm a lehetőséget!
Mielőtt bontanám egy utolsó ajánlat: 150e és Pécs - Budapest - Hatvan vonalon vállalom a szállítást.
Mostantól bármilyen HI-FI beszámítást, vagy cserét megfontolok, hajlandó vagyok ráfizetni értékesebb komponensre, lassan kész az új állványom kell a hely. 
Csere beszámítás is szoba jöhet!
Értékesebb komponens esetén ráfizettek, ami érdekel:
Audience AU 24Se kábel.
Komolyabb hangkar, előnyben a függesztett rendszerekhez passzoló, valamint színben a fekete, vagy arany.
Komolyabb előerősítő, minimum 2 db szimmetrikus bemenetel és egy szimmetrikus kimenettel.
Csere esetén az eredeti ár érvényes, a házhozszállítás ebben az esetben is áll.
Szép napot mindenkinek!
Értékesebb komponens esetén ráfizettek, ami érdekel:
Audience AU 24Se kábel.
Komolyabb hangkar, előnyben a függesztett rendszerekhez passzoló, valamint színben a fekete, vagy arany.
Komolyabb előerősítő, minimum 2 db szimmetrikus bemenetel és egy szimmetrikus kimenettel.
Csere esetén az eredeti ár érvényes, a házhozszállítás ebben az esetben is áll.
Szép napot mindenkinek!
Az eddigi telefonos megkeresések okán további plusz infók:
A polcok terhelhetősége a vékonyságuk okán, anélkül, hogy meghajolnának:
• Szimplán 10-15 Kg.
• Ahogy a képeken látható, egy izolátorral a két polc között megtámasztva 15-25 Kg.
• Duplán összefogva a 2 lemezt, 25-30 Kg,
A két végfokom 30 Kg és a két dupla lemez még akkor sem hajlott meg, mikor még közéjük raktam egy 5 kilogrammos előfokot.
Az Accuphaset az izolátorral támasztott dupla polc vígan elbírta, a Cyrus isoplatot az enyhe száraz hangzás kompenzálása okán tettem alá.
A Michel alatt viszont a szimpla lemezre szükséges az alumínium lap, habár annak ott más szerepe is van, izolátorral megtámasztva, vagy duplán a két lap elbírná a lemezjátszót az alulap nélkül is.
A lemezjátszó alatti alumínium lemezt, (plusz van még egy) ingyen odaadom az állványhoz, ha valaki igényli, így akár 50 kilogrammal is terhelhető egy polc, és a hangzáson is javít.
Valamint az ár kérdése, mindig felmerült mi lenne a legalsó ár amiért még jó szívvel megválnék tőle?
Sokat matekoltam, mi az az ár, ami még jó érzessél töltene el, hogy valaki örömét szolgálja, vagy ami alatt inkább beszórom a garázsba, és jó lesz majd valamire?
Elengedve a materiális oldalát és érzésre, 200e forintra csökkentem az árat.
Viszont, így a házhozszállítás költségének 50% is a vevőt terheli, amennyiben igényli.
Zenében gazdag hétvégét mindenkinek!
A polcok terhelhetősége a vékonyságuk okán, anélkül, hogy meghajolnának:
• Szimplán 10-15 Kg.
• Ahogy a képeken látható, egy izolátorral a két polc között megtámasztva 15-25 Kg.
• Duplán összefogva a 2 lemezt, 25-30 Kg,
A két végfokom 30 Kg és a két dupla lemez még akkor sem hajlott meg, mikor még közéjük raktam egy 5 kilogrammos előfokot.
Az Accuphaset az izolátorral támasztott dupla polc vígan elbírta, a Cyrus isoplatot az enyhe száraz hangzás kompenzálása okán tettem alá.
A Michel alatt viszont a szimpla lemezre szükséges az alumínium lap, habár annak ott más szerepe is van, izolátorral megtámasztva, vagy duplán a két lap elbírná a lemezjátszót az alulap nélkül is.
A lemezjátszó alatti alumínium lemezt, (plusz van még egy) ingyen odaadom az állványhoz, ha valaki igényli, így akár 50 kilogrammal is terhelhető egy polc, és a hangzáson is javít.
Valamint az ár kérdése, mindig felmerült mi lenne a legalsó ár amiért még jó szívvel megválnék tőle?
Sokat matekoltam, mi az az ár, ami még jó érzessél töltene el, hogy valaki örömét szolgálja, vagy ami alatt inkább beszórom a garázsba, és jó lesz majd valamire?
Elengedve a materiális oldalát és érzésre, 200e forintra csökkentem az árat.
Viszont, így a házhozszállítás költségének 50% is a vevőt terheli, amennyiben igényli.
Zenében gazdag hétvégét mindenkinek!
Újabb ajánlat a részemről, ha komoly a szándék, és az árban is megegyezünk, házhoz viszem az állványt. Plusz, ha élőben mégsem tetszik a produktum a kedves vevőnek, akkor is még elállhat a vásárlástól. Elállás esetén azonban annyi kérésem van, hogy az üzemanyagköltség felét a vevő terítse meg. Nyilván, ha létrejön az üzlet, ingyenes a szállítás. A matek okán, az öreg 1,4-es Toyotám 6,7 litert fogyaszt 100 kilométeren. 
Amennyiben bárkinek megmozgatja a fantáziáját az bátran írjon. Az ár tájékoztató jellegű, nehéz egy egyedi instrumentumot beárazni, így nyitott vagyok. Kapaszkodó gyanánt, előzőleg az alábbi polc anyagokkal próbálkoztam: MDF lap, tömör bükk és tölgyfa, bambusz különböző formái, sima és edzett üveg, rétegeltlemez (bükk és hárs), többféle alumínium, majd gránit. Végül a tűskék kapcsán szerzett tapasztalatok alapján lett rozsdamentes acél, mely a legsemlegesebb jelleget mutatta. Szóval hangolásra az állvány nem alkalmas. Nálam a neutralitást a felbontást és a teret javította jelentősen, a mély, közép és a magashangok arányát nem befolyásolta a többi anyaggal ellentétben.
Egyedi készülékállvány
Eladó, egyedi gyártású hifi állványom, hosszú évek kísérletezésének eredménye. Az izoláció mechanikailag is és anyaghasználat terén is többszintű. Az oszlop szerkezetben lévő elemek anyagkombinációja: szerszámacél, kétféle alumínium, akril, majd ismét szerszámacél. A polcok 3 milliméteres szál húzott acélból készültek, a rezonancia központjuk ki van vágva, plusz rezonancia csapdaként kerámia golyós herbie’s izolátorokkal vannak megtámogatva. Az elemek kezeletlenek a hangminőség érdekében. Az állvány prototípus mivolta okán számtalanszor volt szerelve a fejlesztések miatt, így nem makulátlan, de ahogy a képeken is látható, a szerelésből adódó nyomok nem szembetűnőek. Nyilván, aki megveszi az úgy is el kell, hogy jöjjön érte a súlya okán (nem szívesen postáznám) és mielőtt kifizeti szemrevételezheti. Az állvány ötvözi a nehéz függesztett és a könnyű merev állványok tulajdonságait.
A polcok külső mérete: Szélesség 600mm, mélység 500 milliméter, 5 darab felső és 5 darab alsó polc van. Az oszlopok közötti belső távolság: szemből 500 milliméter, mélységben 400 milliméter.
A csatolt képeken több polc kombináció is látható ahogy éppen az aktuális készülék parkomhoz igazítottam. A polc magasságok variálhatóak az oszlop magasságok fűgvényében, akit érdekel, írja meg milyen magasságokra lenne szüksége és kiszámolom számára, hogy megoldható-e a rendelkezésre álló elemekből.
Az eladás oka, hogy készül az utódja. Gyakorlatilag ezt a komplett állványt belehelyezem még egy állványba, sajnos a jelenlegi állvány méreteivel ez nem megoldható, így újat készítek.
Az állvány nekem eddig 380e forintomba került, ennyit szeretnék érte kapni. Helyileg Pécsen található.
Telefonon jobban elérhető vagyok. harminc714huszonnégynegyven2.
A polcok külső mérete: Szélesség 600mm, mélység 500 milliméter, 5 darab felső és 5 darab alsó polc van. Az oszlopok közötti belső távolság: szemből 500 milliméter, mélységben 400 milliméter.
A csatolt képeken több polc kombináció is látható ahogy éppen az aktuális készülék parkomhoz igazítottam. A polc magasságok variálhatóak az oszlop magasságok fűgvényében, akit érdekel, írja meg milyen magasságokra lenne szüksége és kiszámolom számára, hogy megoldható-e a rendelkezésre álló elemekből.
Az eladás oka, hogy készül az utódja. Gyakorlatilag ezt a komplett állványt belehelyezem még egy állványba, sajnos a jelenlegi állvány méreteivel ez nem megoldható, így újat készítek.
Az állvány nekem eddig 380e forintomba került, ennyit szeretnék érte kapni. Helyileg Pécsen található.
Telefonon jobban elérhető vagyok. harminc714huszonnégynegyven2.