Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Perfect acoustic akusztikai elemek
Re: Perfect acoustic akusztikai elemek
A hírdetésben rosszul írtam nem fenyő a szín hanem light oak,azaz világos tölgy a QRD panelek szine.
Project Xtension 12-evo ca premium tonearm-EMT HSD006 pick up-Audio Research ph9-Melco N1Z-H60ex mkII-Ayon stratos dac-Ayon auris2 signature pre.-Canary CA-100 tube amp--Spendor C100 speakers-Shunyata-Cammino cables-Solidsteel-Pillartech racks,AM-SR fuse
Re: Perfect acoustic akusztikai elemek
Project Xtension 12-evo ca premium tonearm-EMT HSD006 pick up-Audio Research ph9-Melco N1Z-H60ex mkII-Ayon stratos dac-Ayon auris2 signature pre.-Canary CA-100 tube amp--Spendor C100 speakers-Shunyata-Cammino cables-Solidsteel-Pillartech racks,AM-SR fuse
Perfect acoustic akusztikai elemek
Tisztelt fórumozók
Eladóvá vált 2db fenyő szinü QRD akusztikai penelem ami opcionális talppal szerelt kivitel.
Az egyik függöleges a másik vizszintes furnérozásu.
Engem nem zavart igy vettem a gyártotól őket.
Élöben a szinárnyalat teljesen azonos a fotón picit eltérőnek tünik de az csak a fényviszonyok miatt van.
Külön is eladók.
120x60x10cm-es méretüek.
Jelenlegi áruk talppal:76400.-ft.
Én 35000.-ft-ot kérek darabjáért.
Továbbá eladó egy 130x64x11cm-es 90kg/cm3-es hangszigetelö anyaggal töltött fekete dupla bőrmembrános panel.
Ennek 45.000.-ft a jelenlegi ára ezért 27.000.-ft-ot kérek.
A panelek Bp. 18.kerületében megtekinthetők,megvásárolhatók.
Méretük és súlyuk miatt csak személyes átvétel megoldható.
Minden akusztikai panel szépállapotú nem ütött kopott leharcolt darab.
Eladóvá vált 2db fenyő szinü QRD akusztikai penelem ami opcionális talppal szerelt kivitel.
Az egyik függöleges a másik vizszintes furnérozásu.
Engem nem zavart igy vettem a gyártotól őket.
Élöben a szinárnyalat teljesen azonos a fotón picit eltérőnek tünik de az csak a fényviszonyok miatt van.
Külön is eladók.
120x60x10cm-es méretüek.
Jelenlegi áruk talppal:76400.-ft.
Én 35000.-ft-ot kérek darabjáért.
Továbbá eladó egy 130x64x11cm-es 90kg/cm3-es hangszigetelö anyaggal töltött fekete dupla bőrmembrános panel.
Ennek 45.000.-ft a jelenlegi ára ezért 27.000.-ft-ot kérek.
A panelek Bp. 18.kerületében megtekinthetők,megvásárolhatók.
Méretük és súlyuk miatt csak személyes átvétel megoldható.
Minden akusztikai panel szépállapotú nem ütött kopott leharcolt darab.