Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hub Audio hangfalállványok
- stromfeusz
- V.I.P.
- Értékelés: 57
Ezt eddig is sejtettem :-D
Lehet, hogy kivágnak innen de van egy ilyen álványom, tényleg nagyon jó minőség. Egy kérdésem lenne azokhoz akinek van tapasztalata : mi változott meg mikor feltöltötte homokkal az állványt ?
Az biztos, hogy nehezebb lett
- stromfeusz
- V.I.P.
- Értékelés: 57
Lehet, hogy kivágnak innen de van egy ilyen álványom, tényleg nagyon jó minőség. Egy kérdésem lenne azokhoz akinek van tapasztalata : mi változott meg mikor feltöltötte homokkal az állványt ?
Én is küldtem privát üzenetet.
- ajkamici
- V.I.P.
- Értékelés: 854
Szia ,
Ment pü .
DCS Debussy / Aurender A100 / Leben CS600 / Harbeth M40.2 - Entreq Olympus - Shunyata Research és Radnai kábelezés
Üdv!
Repült egy PÜ!
Hol? Nagyon erősen nézem, de nem látom. A privátra sajnos nem kaptam választ, pedig nagyon kellene valami szép állvány.
Re PÜ.
Sajnos nem sok időm van fórumozni mostanában.
Bocs, ha netán sokára válaszolok valakinek.
Hol? Nagyon erősen nézem, de nem látom. A privátra sajnos nem kaptam választ, pedig nagyon kellene valami szép állvány.
Nézd a profilját, ott az email cím.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/user ... sirleslie/
KEF Q350, Wiim Amp, AKG K371, ATH-CKR9LTD, 1MORE Sonoflow
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6259
Sziasztok!
Tudna adni valaki egy direktebb elérhetőséget Sirleslie-hez?
Email, teló..
ketkapus@gmail.com-ra
Nagyon köszönöm
Nézd a profilját, ott az email cím.http://www.avx.hu/forum/index.php?/user ... sirleslie/
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Sziasztok!
Tudna adni valaki egy direktebb elérhetőséget Sirleslie-hez?
Email, teló..
ketkapus@gmail.com-ra
Nagyon köszönöm
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
- Andronicus
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 1
Néhány hete én is elégedett tulajdonosa vagyok egy Laci által készített állványpárnak. Korábban hitetlen voltam, de a hangminőségbeli változás meggyőző. A kivitelezés hibátlan, az összeszerelés egyszerű, az állvány ár-érték bajnok. Még egyszer köszönöm. A napokban küldöm a következő rendelést.
- Robespierre
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Üdvözlök Mindenkit!
Valaki megtudná adni nekem Sirleslie elérhetőségét?
Segítségeteket előre is köszönöm!
- Robespierre
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Üdv!
Ment PÜ!
Üdv! Ment egy PÜ.
Azt írták nekem hogy itt csinálnak megrendelésre hangfal állványt. 2 darab, 95 centi magas hangfal állvány kellene, és 4-4 talp hozzá. Mert amiket a webáruházakban láttam azok nagy része baromság vagy nevetségesen drágák. Nagyon egyszerű állvány kellene, nem kell bele kábel vezetés, nem kellenek rá minták, nem kellenek lekerekítések, az egész lehet négyzetes formákból, csak annyi kell hogy stabil legyen. Természetesen fizetnék érte. Először az összeget kellene megbeszélni és a szállítási költséget, én nyíregyházán lakom, és ha az megfelelő akkor utána megbeszéljük a részletes méreteket.Egy ehhez hasonló egyszerű forma bőven jó lenne, nem kell rá csillogós festék:
Igen, a legjobb helyen jársz!
Bitte danke
Hogy találom meg az 5# hozzászólást / képet?
{felvettem a kapcsolatot Sirleslie-vel, támpontként az 5# hozzászólást ajánlja, de mobilról nem egyszerű megtalálni..}
Hali!
Köszönöm szépen megjött a csomag! Csatlakoznék én is a többi elégedett vásárlóhoz! Prémium csomagolás, minőségi munka minden tekintetben!!
Sikerült vennem quartz homokot is igaz 850.- pénzért 30kg-ot kaptam, de mindenképp megérte.
Laci köszönöm szépen a segítséget, és a kitartást az egyedi igények teljesítéséhez!
Üdv,
Rado
Atyaúristen de gyönyörű
- Swordfish76
- V.I.P.
- Értékelés: 374
Üdv mindenki,
Kicsit eltévedtem a topicokban,
De remélem útbaigazítotok
Sirleslie munkássága iránt érdeklődnék elsősorban
Jó helyen járok? Köszönöm )
Igen, a legjobb helyen jársz!
Üdv mindenki,
Kicsit eltévedtem a topicokban,
De remélem útbaigazítotok
Sirleslie munkássága iránt érdeklődnék elsősorban
Jó helyen járok? Köszönöm )
- hollohazi
- Törzsvendég
- Értékelés: 308
47 Laboratory Lens Alnico hangsugárzóhoz szeretnék állványt készíttetni ezüst színben . A doboz méretei:160x195x260 mm, az állvány magassága tüskék nélkül 70 cm lenne. Az állványt szeretném hegesztés nélkül, csavarozással elkészíttetni, a tölthetőség miatt. A doboz elcsatolása nem a szokványos módon, hanem Tiglon TMX 3-mal történne, a dobozt az állvány fedlapjához Tiglon TB15W "szíjak"szorítanák, nem oldható kötéssel. A doboz állvány nélküli szállíthatósága miatt a fedlap felülről történő leszerelhetőségére 30 mm hozzáférés áll rendelkezésre.
Konstrukció tekintetében az AN-K állvány hangját ismerem, kis méretű dobozokkal, ez eléggé meggyőző, bár az volt a tapasztalat, hogy a kis doboz az állvány tetejének közepén érzi jól magát "keresztben"elhelyezve. Az ellenkező, rövidebb éllel párhuzamosan történő elhelyezés felkeményíti a hangot. Szeretnék eleve minél nagyobb súlyú állványt, amit ólomsörét, homok keverékével hangolnám optimálisra.
Várnám az ajánlatot a konstrukcióra, árra, határidőre, köszönöm.
47 Lab Midnight Blue Cd játszó, 47 Lab Midnight Blue elő-és végerősítő, 47 Lab Lens Alnico széles sávú hangsugárzó , Funk Vector III lemezjátszó, Funk FX 3 kar, Hana SL MC hangszedő, 47 Lab Shigaraki MC phono, Tiglon, Shun Mook, Schallwand, Schnerzinger
Sziasztok
Hozzám is megérkezett a remekmű!
Igényes, precíz és nagyon jó árérték arányú a végeredmény, maximálisan meg vagyok elégedve.
Külön kiemelném a csomagolás minőségét, vetekszik a végáru minőségével
Egy pár kedvcsináló kép.
Egy fontos információ. Ez a hangszóró állvány így 4 lábbal 45 centi magassággal darabja 17 kg. Úgy terveztem hogy feltöltöm homokkal, de erre egyelőre nincs szükség, igencsak masszív darabra sikeredett, de ez is volt a cél
Egyéb iránt a hangfal amihez lett kérve az egy Quadral Shogun Mk II
(Igen tudom hogy kicsi a szoba ehhez a felálláshoz jelenleg, költözés előtt vagyok, oda lett tervezve, csak hát dobozban mégsem maradhat )
Egy a lényeg, bátran merem ajánlani Lacit mindenkinek aki olcsón profi hangszóró állványra vágyik!
Üdv,
Máté
"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat ugyan az. Gyakorlatilag nem..."
Hozzám is megérkezett rendben.
Ment pü.
Ment PÜ!
Film: Nvidia Shield / LG 860v 47" / Marantz 5015 / Swans D3.2F / Swans D3.2C / Swans D3.1 / Swans sub 10D
Zene: Silent Angel b1 / Xindak D2 / Linn Sondek Lp12 / Dual 701 / Heed Quasar / NAD pp2e / Xindak XA6800 E / NuScale 216
Zene: Silent Angel b1 / Xindak D2 / Linn Sondek Lp12 / Dual 701 / Heed Quasar / NAD pp2e / Xindak XA6800 E / NuScale 216